o
o

Jul 17, 2011

700.000
Thank you! This is super nice hobby, hmmm or should I say addiction. But who are you and where are you from? How did you find me and why do you come here? If you have time, please tell me. If you are writing a blog, leave the address so I´ll find you. Thank you for making me happy every day!


-------


Kiitos! 700.000 kävijää meni juuri rikki mutta keitä täällä käy ja miksi? Tunnen osan, tai siis tiedän mutta olisi kiva kuulla keitä te olette, mitä teette ja miten tänne löysitte? Te hiljaisetkin. Jos kirjoitatte blogia, laittakaa osoite.
Kiitos! Teette minut iloiseksi joka päivä.

84 comments:

 1. Vau, iso numero tuo 700 000, mutta hyvä on blogikin.

  Tämä täti turisee osoitteessa: http://kasivaylankahvila.blogspot.com/

  Tervetuloa kahvikupposelle!

  ReplyDelete
 2. Heippa, olen Joola. Tai on minulla oikeakin nimi, mutta tuolla blogaan. Minä löysin sivusi jonkun vakkariblogini kautta. Jonnan Nurjista esimerkiksi, sillä sieltä tulin tänään, reunapalkista. Olen äiti-ihminen, vaimo, kahden pojan äiti. Keksin blogit nelisen vuotta sitten ja seuraan erityisesti (ainoastaan?) sellaisia, joissa on kuvia. Ihania valokuvia, tekstin lisäksi. Tekstejä vaihtelevissa määrin. Jostakin syystä. Aikakauslehdet ovat jääneet lähes tyystin, sillä kierroksella blogistaniassa näen niin paljon persoonallisempaa, elävämpää, monipuolisempaa, runsaampaa jne, ja joka päivä jossakin jotain uutta postausta.
  Siinä jotakin tästä kurkkijasta. Todella laiska olen kommentoimaan! Kiitokset siis blogistasi tässä saumassa.

  ReplyDelete
 3. terkkuja täältä! taisin eksyä tänne jonkun toisen blogin kautta vahingossa ;)

  ReplyDelete
 4. Onnea, huima määrä! Olen seurannut blogiasi ihan alusta asti, en muista kuinka tänne löysin.

  T. Pauliina Uudeltamaalta :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous17/7/11

  Emilia Porista,kolmen tytön kotiäiti,löysi tiensä tänne vuosi sitten toisen blogin kautta.Juttujasi on ollut mukava seurailla,kiitos niistä!

  ReplyDelete
 6. Onnittelut 700 000 kävijästä!

  En muista mitä kautta tänne aikoinaan eksyin, hyvin todennäköisesti jonkin sisustusblogin linkkilistalta. Siitä lähtien olen tiiviisti seurannut blogiasi, mutta kommentteja olen tainnut muistaa jättää aika harvakseltaan :/ Ihastelen kovasti kaunista kotianne, vaikka oma sisustusmakuni ei kaikilta osin ihan samanlainen olekaan :)

  Itse olen pian kolmekymppinen graafikko ja pienen tytön äiti, joka on kiinnostunut mm. sisustamisesta, askartelusta ja kuvien räpsimisestä. Näistä ja monista muistakin asioista kirjoittelen Life Thru a Lens -blogissani.

  ReplyDelete
 7. Hello,

  I´m Anke from Germany. I found your blog via another blog but don´t remember anymore the name of it. I like scandinavian design very much and as I really like your picures and the things you show a lot I visit your blog quite often.

  Anke

  ReplyDelete
 8. Anonymous17/7/11

  Hei! Kiitos kauniista blogista. Jonkun kerran olen kai kommentoinut, mutta yleensä vain hiljaisena sivusta ihaillut ja inspiroitunut. Olen kahden lapsen äiti, viime vuodet kotona viihtynyt, mutta töihin taidealalle palailemassa. Ahmisin sisustusta, muotoilua ja arkkitehtuuria mielellläni koko ajan ja blogissasi saa kunnolla niillä herkutella. Olen kiitollinen siitä, että jaat ideoita, vinkkejä ja palan lapsiperheen arkeasi. Itselläni ei blogia ole, siksikin ehkä enemmän vain "salaa" hiljaisena seuraan.
  -maija-

  ReplyDelete
 9. Kiitos itsellesi, kun tätä blogia jaksat pitää!
  Mä olen vaan tällanen haaveilija, otan osaa muiden iloihin ja kannan samalla osan suruistakin.
  Oma blogi keskittyy enempi tuohon karvakaveriin ja sen touhuihin.

  ReplyDelete
 10. Mää luen, joskus taijan kommentoida, mutta ei kai me sen kummemmin tunneta :) Moikka siis, täällä Tiina tuolta Tilli Mössönpojan ja muun ihanan seasta. Täällä sun blogissa on kivoja juttuja, mutta ennen kaikkea, sinä vaikutat mukavalta ja siksi luen :)

  ReplyDelete
 11. Olen alle kolmekymminen yhden lapsen äiti Turusta. Löysin blogisi joskus keväällä 2010 erittäin nuorekkaan anoppini suosittelemana. Kerran sitten äitiyslomaa viettäessäni yritin etsiä blogiasi...kun en muistanut muuta kun, että joku aqua siinä nimessä oli ja ehkä time vai timeless... Onneksi neitimme oli hyvä nukkumaan..nukkui noin viiden tunnin päiväunet, joiden aikana löysin blogisi ja laitoin heti kirjanmerkkeihin. Kauniit kuvasi ja tyylisi innostavat minua. Kodistanne löytyy paljon kivoja asioita. Käyn lähes päivittäin kurkkaamassa, oletko ehtinyt jotain uutta..mutten suutu, vaikka olisitkin jättänyt bloggaamatta päivittäin :)

  ReplyDelete
 12. maija17/7/11

  Maija täällä, harvoin mutta kuitenkin aina joskus kommentoin. Olen seurannut blogiasi ihan alkumetreiltä, enkä enää muista miten tänne päädyin, ehkä Varpuselta. Blogeja ylipäätään olen seurannut jo useamman vuoden ja tämä sinun omasi on ehdottomasti suosikkini. Kiitos siitä! Otat koko ajan parempia kuvia, kotinne on aivan ihana ja inspiroiva.

  Olemme juuri muuttaneet ja kun asuntoprojekti alkoi joskus viime vuonna ihailin kotinne pohjaa. Nyt asumme vm -65 kolmikerroksisessa rivarissa = ) Ei kuitenkaan ihan naapureita olla ; )

  ReplyDelete
 13. Mieletön suoritus - onnea!! Bongasin blogisi jostain sisustuslehdestä. Asuin aikaisemmin lähes naapurissassi, niin tutut seudut tuovat ihania muistoja. Upeat kuvat innostavat päivittäin katsomaan mitä uutta löytyy. Ihanaa tunnelmaa. Olen harvinainen +40 bloggaaja, jonka päivitysväli on huomattavasti hitaampaa kuin sinulla.

  ReplyDelete
 14. Dear Minna,

  I don´t remember how I find you or your blog. But I am a loyal reader and big fan of you since then. I love your style and your pics. I am from Berlin. You can find me here: fraumima.blogspot.com. If you visit me I would be very, very happy.

  Maybe you will get much more German or Austrian readers in autumn. I have recommend your blog at the handmade-magazine kleinformat (kleinformat-mag.net).

  Best wishes,
  MiMa

  ReplyDelete
 15. Taisin löytää tänne omasta blogistani, sinun kommenttisi kautta. Laitoin tämän heti yläpalkkiin muistiin ja sittemmin myös puhelimeeni ja käyn vähintäänkin kerran päivässä kurkkaamassa!:)

  Kirjoitat hyvin, otat kauniita kuvia ja tunnut hirmu mukavalta! Olen saanut kauttasi monta hyvää ideaa ja vinkkiä, kiitos!

  ReplyDelete
 16. Täälläkin yksi hiljainen lukija, ainakin kommenttien suhteen.:) Kahdenkympin loppupuolta lähestyvä hömpöttäjä savolainen, joka rakentaa omaa kotiaan maalle. Löysin blogisi muistaakseni Varpusen blogin kautta ja ihastuin ikihyvikseni. Kivat kuvat, iloinen fiilis, mitäpä muuta sitä lemppariblogilta tarvitsee.

  Oma blogikin löytyy, lettuhillo.blogspot.com.

  ReplyDelete
 17. I can't remember how I found you. But I adore you, your sweet family and your style. Keep up the awesome work. Little ol' me in Dallas, Texas loves it all.

  Brooke
  http://pureandnoble.blogspot.com

  ReplyDelete
 18. Onnisttelut 700000 kävijästä!

  Minun nimeni on Kati, olen 32-vuotias sisustusharrastaja. Löysin blogisi viime talvena ja olen kahlannut sen läpi taivas tietää kuinka monesti. Olen tosin kamalan laiska kommentoimaan.

  Pidän valtavasti tavastasi esitellä kotiasi ja ennen kaikkea pidän tavasta jolla sitä sisustat.

  Minun blogini löytyy osoitteesta 04620mantsala.wordpress.com

  ReplyDelete
 19. hi! francesca from mrs eliot books. i saw your kids bedroom somewhere and had to take a closer look! i visit for the style inspiration, the black&white, and the sweetness of the author :)

  ReplyDelete
 20. Olen löytänyt blogisi ystäväni suosituksesta, kun vielä en lukenut blogeja. Tämä tapahtui siis n.1/2 vuotta sitten, kun aloitin oman blogini ja hurahdin blogi maailmaan sitten ihan täysin. Joten olen aika uusi bloggaaja ja lukijasi. Luen juttujasi päivittäin ja tunnut mukavalta ihmiseltä. Blogisi on täydellinen ja Onnittelut!

  Omistan kaksi pientä lasta ja asun Helsingissä. Blogini on riikkakotiaiti.blogspot.com eli kotiäidin blogi.
  Kauan sulla muuten on ollut tämä blogi?


  Riikka

  ReplyDelete
 21. JOnkun mutkan kautta löysin joskus päälle vuosi sitten kun oman blogini tänne laitoin. Jännä vaikka "tyylini" on kaukana teikäläisen tyylistä, niin silti on jotenni kotosa käydä lukemassa :) Ehkä mie ihailen sitä siisteyttä ja roinattomuutta mikä teillä kuvista päätellen puuttu :D Toisin kuin meillä.

  ReplyDelete
 22. Taisin löytää tänne Varpusen blogista. Ihastelen kuinka aikaansaava olet kaikissa DIY projekteissasi ja olenpa täältä löytänyt yhden perheemme lemppariresepteistä, sitruunatortun...
  Itse ole hiljainen bloggaaja kahdella blogilla, http://geranium2010.wordpress.com/
  Mökkiprojektien etenemistä dokumentoin täällä:
  http://kallioniemi.wordpress.com/

  ReplyDelete
 23. Anonymous18/7/11

  Onnea!

  Kiitos Sinulle loistavista kuvista ja teksteistä, joista olen voinut lähes päivittäin nauttia!

  Tämä hiljainen blogikävijäsi on 4-kymppinen yksineläjänainen pääkaupunkiseudulta. Se, miten tänne löysin, on jo unhoittunut. Olen kiinnostunut sisutamisesta, kirpputoreista ja jonkin verran käsitöistäkin.
  Vinkistäsi kävin ekaa kertaa eilen Kaivarin Kanuunassa. Mittään ei tällä kertaa löytynyt, mutta uudesti aion kyllä mennä.

  Hyvää kesää Sinulle ja koko perheellesi!

  ReplyDelete
 24. Moikka! Sulla on tosi kiva blogi, olen kaikessa hiljaisuudessa seuraillut vuoden verran. Löysin tieni tänne jonkun toisen sisustusblogin kautta.

  Mukavaa kesää ja onnea hirmuisesta kävijämäärästä!

  :o) Nokkonen
  http://kumikanala.blogspot.com/

  ReplyDelete
 25. Moikka! Huima määrä! En voi uskoa todeksi, mutta samalla niin loistava blogi etten sittenkään ylläty :) Keep up the good work ja aurinkoista kesänjatkoa!

  http://polaroidized.wordpress.com

  ReplyDelete
 26. Olen päivittäinen vierailija lähes blogisi alku ajoista, en muista mitä kautta tänne tieni löysin. Ihailen sun energisyyttä ja mielikuvitusta, tyylitajusta puhumattakaan.
  Satuttiin Ikeaan viime viikolla samaan aikaan, sanomatta jääneet kiitokset ja kehut blogistasi siis nyt:)

  ReplyDelete
 27. Minna sulla on huippublogi, luen päivittäin. Piristää kivasti kotiäidin arkea :)

  -jenninkäinen
  http://pilke.blogspot.com/

  ReplyDelete
 28. Onnea ja kiitos :) Olen jo pidemmän aikaa seuraillut taustalla blogiasi (jonka löysin jonkun toisen blogin kautta, oliskohan ollut varpusen..) ja salaa vähän kadehtinutkin ;)

  Yökkönä kun toisten öitä valvoo niin ehtii kummasti seilailla blogeissa.. Vapaa viikoilla vähän vähemmäksi jää..

  Ja kuvasi..Oih, rakastan niitä! Jatka samaan malliin....

  ReplyDelete
 29. Moikka! Olen Heidi ja löysin blogisi muistaakseni Varpusen blogin kautta joskus vuosi sitten. Aluksi lueskelin satunnaisemmin, mutta nyt olen käynyt tiuhempaan =aina kun on tullut uusi päivitys. Tykkään sisustustyylistäsi ja rennon letkeästä kirjoitustavastasi. Itse bloggaan epäsäännöllisen säännöllisesti osoitteessa:

  heidinkotona.blogspot.com

  ReplyDelete
 30. I can't remember now how I firs came to your page, but it was a long time ago :)

  Now, have my own blog, and you on my blog list :)

  http://interior-junkie.blogspot.com/

  ReplyDelete
 31. Vau huima määrä kävijoitä! Tykkään tosi paljon blogistasi ja olen seurannu jo pitkään. Olen siis Jonna, 4lapsen äiti. Kirpparit mm. on lähellä sydäntäni. www.ajatuspieni.blogspot.com

  ReplyDelete
 32. Tervehdys!

  On ilo lukea blogiasi, josta välittyy ihastuttava persoonasi.
  Blogisi löysin viime kesänä, jolloin ajattelin, jopa säpsähdin, kuinka pidän samankaltaisesti asioista.
  Arvostan Sinun rohkeuttasi ja herkkyyttäsi.
  Paistakoon aurinko teidän kauniiseen kotiinne.

  ReplyDelete
 33. Anonymous18/7/11

  Kiitos itsellesi ihanasta blogista! Löysin tänne joskus kauann sitten, en muista miten, luultavasti jonkin toisen blogin kautta! Blogiasi on niin kiva lukea, kun kuvat ovat tasokkaita sekä tekstisi inspiroivaa! Olen neljän lapsen kotiäiti ja opiskelija, ja blogien seuraaminen on minulle mukava hengähdyshetki päivässä, jos ja kun vain aikaa löytyy. En muista, olenko koskaan kommentoinut, mutta nyt täytyy tehdä se, ja onnitella suuresta kävijämäärästä! Hyvää kesää teille!

  ReplyDelete
 34. Onnea mahtavasta lukemasta! :)

  Löysin tänne muistaakseni varpunen-blogista. Sinulla on hyvä maku ja olet taitava DIY-juttujen kanssa. Tätä blogia on ilo seurata. :)

  ReplyDelete
 35. Oi, valtava määrä! Hienoa! Onnea! Vakkari-Hipsun sinä taidatkin tietää :).

  ReplyDelete
 36. Anonymous18/7/11

  Taisin löytää blogisi googlettamalla sisustusblogeja muutama? vuosi sitten.

  Asustellaan samoilla seuduilla ja käydään samalla rannalla leikittämässä meitin pian kolme vuotiasta poikaa :)

  Lottis

  ReplyDelete
 37. Moikka, olen lueskellut blogiasi nyt vuoden verran! En muista mistä kautta sen alunperin löysin mutta luultavasti jonkun toisen blogin listalta. Sinulla on selkeä, oma tyyli jota on mielenkiintoista seurata.

  Ja minä olen Johanna ja blogini löytyy osoitteesta http://dressedtogrow.blogspot.com/

  Aurinkoista kesää!!

  ReplyDelete
 38. Moikka! Onnittelut komeasta lukemasta :)

  En muista mitä kautta eksyin alunperin tänne kuukausia sitten, mutta sen jälkeen olen kurkannut tänne useamman kerran viikossa. Teillä on kaunis koti, kuvat ovat hyviä ja tekstiä sopivasti. Inspiroidun aina kurkatessani ja usein selaan myös noita sinun vanhempiakin kuviasi (artikkeleita).

  Itselläni on juuri (putki)remppa meneillään ja evakossa asutaan, mutta kunhan taas kotiudutaan, niin varmaan enemmän painottuu omakin blogini jälleen noihin sisustusasioihin.

  Ihanaa kesää!

  ReplyDelete
 39. olen seurannut blogiasi lähes alusta saakka epäsäännöllisen säännöllisesti. jokin tässä saa aina tauonkin jälkeen kuitenkin palaamaan takaisin :) oma blogini löytyy täältä

  ReplyDelete
 40. Anonymous18/7/11

  Onnea suuresta kävijämäärästä! Olen 35-vuotias kahden lapsen äiti. Pidän tyylistäsi, etenkin lastenhuoneet ja niiden ideat ovat mielestäni blogisi parasta antia. Vierailen blogissasi päivittäin. Aina ei uutta luettavaa ole, riittävän usein kuitenkin.

  Löysin blogiisi Varpusen blogin kautta... niin kuin ilmeisesti aika moni muukin :)

  ReplyDelete
 41. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 42. Eksyin tänne vuosi sitten jonkin toisen blogin kautta. Sinulla on ihana koti ja otat kauniita kuvia.
  Aloitin itsekin bloggaamisen, tavoitteenani ottaa enemmän ja ehkä myös sitten joskus parempia kuvia.http://121askelta.blogspot.com/

  ReplyDelete
 43. Minä kurkin aina kun koneelle ehdin ja perus blogikierroksen teen..:) Erään toisen blogin kautta löysin.

  Oma blogini on riemuja.blogspot.com

  ReplyDelete
 44. I come by your blog everytime i'm blogrolling, cuz i love your pictures. And i found you on some other bloggers blogroll. And i'm glad i did! :)

  ReplyDelete
 45. Dear Minna,

  My name is Ines, I am from the South of Germany.
  I can not remember how I find your blog, maybe about Kootut murut?

  I am absolutely impressed about your consequence to live with black and white. Amazing.

  Chapeau!!

  Your blog is really great!

  All the best,
  Ines

  ReplyDelete
 46. Hi, i'm from buenos aires, argentina. congrats for the 700.000 visitors, it's a very big number!

  www.casablock.com (one blog, 3 citys: buenos aire, paris, mexico city)

  ReplyDelete
 47. Hello!
  I´m from the north of Norway. I actually don´t remember how I found you. It might have been my friend who sent me a link to your blog. We really like the "finnish style" as we call it. I seldom find norwegian blogs inspiring. They are all the same. Sad but true. (But there are a few good ones, yes I know).
  I like your home and your clothes, it´s great following you. I like your style and how you´ve made such a cool home. And I like Finland. yeah.
  Kiitos for charing.

  ReplyDelete
 48. Aivan mielettömän hienoa, kiitos! Lähestulkoon liikutuin kun luin näitä kommenttejanne. Joskus tämä tuntuu hieman yksinpuhelulta ja olen aika huono siinä. Oli todella kiva kuulla vähän teistäkin. Blogiosoitteet käyn läpi ajan kanssa, osa on toki tuttujakin.
  Kommentteja on aika rasittava jättää, ymmärrän täysin. Halusin vain kuulla vähän teistä ; )


  Thank you all! It was so nice reading these comments, and hearing were do you come from etc.
  I think I have best readers : )


  Riikka: reilut puolitoistavuotta. Kiitos : )

  Maarit: no höh, olisit nykäissyt vaan hihasta.Taisin olla matto ostoksilla ; )

  ReplyDelete
 49. Jonkun toisen blogin kautta löysin tänne alunperin,sitten bongasin sinut parista lehdestä ja varmaan vuoden ainakin olen lukenut blogiasi.Teillä on ihana koti.Erilainen kuin meillä mutta mieluinen,String-hyllyt mm. on hinkulistalla kiitos sinun.Kotiäiti olen,kahden pienen.Terveydenhoitoalalla mutta väärässä ammatissa vaikka ala on ihan ok.Kolmekymppinen,ihan kohta.
  T:Kaisa

  ReplyDelete
 50. Lämpimät onnittelut! Blogiisi eksyin mieheni vinkistä ja olen ihastunut. Luin kaikki tekstit hiljaa ja hartaudella. Olen 27-vuotias Helsingistä. Kiertelen kirppareita, tykkään design-tavaroista, rakastan ruokaa ja tykkään tehdä käsillä kaikkea, mm. maalata tauluja. Nyt olen innostunut uudistamaan myös huonekalujamme ja siitä vinkkinä: olisi kiva nähdä kuvia myös eri vaiheista, kun teet askareita siellä autotallissa. Saisi hyvin vinkkejä, miten uudistaa juttuja. Kiitos ihanasta blogista. Käyn joka päivä katsomassa, olisiko taas jotain uutta :) Aurinkoista kesänjatkoa!

  ReplyDelete
 51. I'm an Aussie living in Munich. I think I found your blog on Pin Interest and I've been lusting after your style ever since. x
  Ps Your kids are beautiful!

  ReplyDelete
 52. I'm a Brit living on Norway and I love your blog! Cant remember where and when I found it but I'm sure it was just follwing links from other blogs until I eventually stumbled upon yours!

  ReplyDelete
 53. Tämä oli ensimmäisiä blogeja, joita aloin seuraamaan, kun blogimaailma aukeni minulle. Olen ihaillut tyyliäsi alusta saakka.

  Kirjoitan itsekin blogia, sellaista päiväkirjamaista, jossa pääosassa on lapseni, mutta kirjoitan myös muusta perheemme touhuilusta.

  pikkuokko.blogspot.com

  ReplyDelete
 54. Tiedätkin jo, että minä luen blogiasi. Itse asiassa tämä blogi ja Helenainen sekä Varpunen olivat ekat blogit, joita aloin seurata. Sittemmin lista on venähtänyt ja jossain vaiheessa aloitin itse Kahden Suoran.

  Oon tainut tämän kertoa aiemminkin, mutta sun blogissa mahtavaa on kaikki sisustusjutut, mutta on todella kivaa kun laitat väliin lapsi- ja arkiaiheisia postauksia.

  Ehkä törmätään jossain välissä, kun me kohta muutetaan samalle saarelle... :)

  ReplyDelete
 55. Wau kävijämäärää, toisaalta en ihmettele yhtään! Minä(kin) luen blogiasi sisustusinspiraation vuoksi. Asutaan 70-lukulaisessa modernisoidussa ok-talossa, jonka sisustuksen pääväreinä ovat musta, valkoinen ja harmaa. Olen huono jättämään kommentteja, mutta käyn täällä päivittäin. Kiitos ihanasta blogista!
  t: K, blogini osoite on http://kaikkimitahalusin.blogspot.com/

  ReplyDelete
 56. Eksyin blogiisi aikanaan jonkun toisen blogin kautta. Käyn silloin tällöin vilkuilemassa ja hakemassa inspiraatiota. Muutto uusin ympyröihin sai minut hiljattain aloittamaan oman blogin.

  enemmansarmaa.blogspot.com

  ReplyDelete
 57. Alusta asti seurannut blogiasi. Kauniiden asioiden lisäksi on mukavan lämpöinen tunnelma, kun perheesikin vilahtelee kuvissa.

  Meillä ompelupainotteinen blogi, klik!

  Saara

  ReplyDelete
 58. maijanmaja19/7/11

  Mä löysin tänne jonkun lehtijutun takia. Dekossa?
  Blogisi pitää mut edes jotenkuten ajan hermolla. :)
  Itselläni on käsityöaiheisena aloitettu, sittemmin vähän laajentunut, blogi maijanmaja.com
  Onnittelut valtavasta kävijämäärästä!

  ReplyDelete
 59. Löysin blogisi jotain kautta hetki sitten, meni yhdeksi lemppariksi kertavetäisyllä!!! :-)

  Omia tarinoitani ja kuulumisiani voi vaklata osoitteessa http://veryvanilladreams.blogspot.com :)

  ReplyDelete
 60. Siis huh mitä lukuja täällä pyörii! Onnea ja on tyylikäs blogisi ne ansainnutkin :) Olen aika uusi blogimaailmassa ja löysin hienon blogisi vasta muutama kuukausi sitten, jonkin toisen blogin kautta taisin tänne löytää. Itse olen reilu 30v. muotoilija ja 9kk tytön äiti. Harrastelen bloggailua Pinjacolada blogissani. Kiitos inspiroivasta blogista!

  ReplyDelete
 61. Mukavat lukemat, suuret onnittelut siitä!

  Minut sinä tiedätkin ja käyn aina lukemassa kuulumiset. Teillä on mahtava kämppä ja ihania DIY-juttuja.

  mun blogiin turisen osoitteessa:

  http://retromoderni.blogspot.com

  ReplyDelete
 62. My name is Kelly and I'm from Saskatchewan, Canada. I came across your blog through another blog but I don't recall which one it was. I love to visit your blog to see pictures of your home...you have such great style...and I love all of your other posts too!

  I blog as well (www.kellylovesstuff.blogspot.com) but I certainly do not have as many visitors as you. Congratulations by the way! I blog because it's fun and my family and friends enjoy reading it!

  Thanks for inviting us to tell you who we are! I visit so frequently and never write comments...but I will start!

  ReplyDelete
 63. heippahei! tämä on ekoja blogeja, joita olen alkanut seuramaan ja täällä hillutaan yhä! nyherrysterveiset!

  ReplyDelete
 64. Hei,

  vautsi mikä kävijämäärä - en tosin ihmettele lainkaan miksi!
  Käyn sivuillasi päivittäin, täältä saan lähes aina idiksen ja makumme rimmaa mukavasti. Täällä on jotenkin kotoisa olo, tämä blogi kuuluu ehdottomasti ykkösteni joukkoon :)

  TODELLA UPEETA!

  ReplyDelete
 65. ...Ja unohdin mainita valokuvat! Pidän niistä, ihania.

  ReplyDelete
 66. Onnittelut 700 000:sta!

  Itse opiskelen graafista alaa ja blogisi miellyttää silmääni. Löysin tänne muisaakseni Varpusen kautta noin vuosi sitten. Sisustusjuttusi on kivoja, varsinkin kaikki mitä itse tuunailet!

  Aurinkoista kesän jatkoa!

  http://onemorecomment.blogspot.com/

  ReplyDelete
 67. Hello. Can't remember how I found you, but I enjoy your blog a lot and very frequently. Feels as if I know you a little bit. Thank you for writing this blog and for sharing your life.

  Julia

  ReplyDelete
 68. On ollut ilo seurata blogiasi. Mitä parhaimpia juttuja ja kauniita kuvia. Löysin blogisi joskus Varpusen kautta, kahlasin sen silloin kerralla läpi ja nautin. Nykyisin käyn kurkkaamassa lähes joka päivä.

  Kiitos elämänmakuisista jutuista!

  - eliisa
  http://momentsinlife-eliisa.blogspot.com/

  ReplyDelete
 69. Hei, taisin aikoinaan eksyä blogiisi Varpusen blogin kautta ja blogisi on ehdoton suosikkini seuraamistani!

  Käyn blogissasi useamman kerran viikossa mutta olen TOSI laiska jättämään kommentteja. Oman blogini aloitin viime talvena (http://meitikka.blogspot.com)

  ReplyDelete
 70. Hey,
  I'm from Tbilisi, Georgia.
  I think I found your blog from one of my favourite blog's blogrolls, and since then i follow you.
  You are doing great job!
  This is my blog, I would be happy if would visit.http://noendtodesign.blogspot.com/
  Greetings from Georgia.

  ReplyDelete
 71. Kiitos rohkaisusta meille "hiljaisille" lukijoille. Täälläkin yksi sellainen, vaikka olenkin kaukana hiljaisesta eli varsinainen papupata ;)

  Sisustaminen on myös intohimoni ja löysin blogisi etsiessäni vinkkejä lastenhuoneen sisustukseen vasta muutama kuukausi sitten. Ihastuin heti blogiisi ja upeaan sisustustyyliisi ja olen siitä asti seurannut blogiasi säännöllisesti ja viettänyt blogisi parissa paljon "omaa aikaa" kahvikupposen kanssa esim. lasten nukkuessa päikkäreitä.

  Kiitos todella inspiroivasta blogistasi. Jatka samaan malliin!

  ReplyDelete
 72. En muista tarkalleen koska olen ensimmäisen kerran täällä vieraillut. Kauan olen kuitenkin mielestäni lukenut tätä blogia. Olen itsekin pitänyt blogia jo...hmm...7 vuotta (!), mutta tällä hetkellä se on salasanan takana.
  Jatka samaan malliin, täällä on aina kiva käydä.
  Mukavaa kesää!

  -Outi

  ReplyDelete
 73. Ihastelen aina blogisi kuvia ja tekstiä mikä on sujuvaa ja ah niin ihanan kevyttä

  ReplyDelete
 74. Eksyin blogiisi sattumalta perinteisell iltablogikierroksella. Onnittelut huimasta kävijämäärästä, hieno blogi sinulle, kun noin monta kävijää olet saanut "paikalle".

  ReplyDelete
 75. ONNEA!!! Mä olen sitä mieltä, että olet kyllä jokaisen käynnin todellakin ansainnut :)
  Itse olen 30 v kahden lapsen äiti ja yksityisyrittäjä laki/kiinteistöalalla. Tykkään hirveesti ensinnäkin sun sisustustyylistä <3 Ja toiseksi sun lyhyen ytimekkäistä jutuista (mitä mä itse en ollenkaan hallitse...mulla rönsyilee aina liikaa). Jonkun toisen blogin kautta kai joskus viime talvena tänne päädyin ja heti jäin koukkuun :D
  Itse höpöttelen täällä: http://liliannalehdokki.blogspot.com/
  Olet tainnut joskus käydäkin vastavierailulla :) Tervetuloa uudestaan.

  ReplyDelete
 76. huima määrä kävijöitä!

  tykkään blogistasi ja vierailen täällä usein. Luen monenlaisia blogeja mutta enemmistö on sisustukseen liittyviä.
  omani julkinen blogini löytyy villimyyra.blogspot.com

  ReplyDelete
 77. Paljon kävijöitä! Huimaa! En muista mistä tänne löysin mutta täälläpä olen vieraillut moonta kertaa.
  Olen kahden lapsen äiti, valokuvaaja, kierrätys- ja tsi-ihminen henkeen ja vereen. Kiitos kivasta blogistasi!

  ReplyDelete
 78. Minäkin ilmoittaudun. :) Olen varmaan vuoden verran lueskellut ihanaa blogiasi silloin tällöin, ja taisin löytää tänne jonkun toisen sisustukseen liittyvän blogin kautta. Omaakin blogia olen yrittänyt aloitella, mutta aika hiljaista on sen suhteen ollut... Suutarin lapsen kengät on ilmeisesti kateissa, olen nimittäin töissä viestintätehtävissä.

  Olen kahden lapsen äiti ja hoitovapaalla vielä pienen hetken. Asuimme ennen samoilla kulmilla kuin te nyt, nykyään Espoossa. Nautin blogisi ihanista kuvista sekä kivoista ideoistasi ja ihailtavasta energisyydestäsi kodin muutosten toteuttamisessa - kiitos kun piristät päivääni!

  http://helmihetkia.blogspot.com

  ReplyDelete
 79. Olen seurannut blogiasi viime vuodesta lähtien. Se on todella mielenkiintoinen ja pullollaan ihania kuvia!

  Aloitin itsekin juuri kotiblogin, pitkän jahkailun jälkeen http://rakastupa.blogspot.com

  Lämmintä kesän jatkoa ;-)

  ReplyDelete
 80. KIITOS, KIITOS! Ihana kun jaksatte laittaa linkkejä ja kertoa hieman itsestänne. Ihan parasta lukemista minulle : )

  ReplyDelete
 81. Congrats!! I only found your blog about 2 weeks ago and I'm enjoying it greatly. I'm on a quest to beef up my European blogger list so I can can some neighbors. :) Cheers!

  ReplyDelete
 82. Anonymous4/8/11

  Helka: olen 4-kymppinen pikkupojan äiti Helsingistä. Toimin lukiossa kuvataideopettajana, mutta minulla on myös koulutustaustaa muotoilusta ja arkkitehtuurista.

  Sain inspiraaton tutustua sisutusblogeihin noin vuosi sitten. Selasin yhden illan blogeja ja osa niistä oli ilmeeltään aivan epäkiinnostavia, joten innostus lopahti koko hommaan. Ainoa seuraamani blogi on sinun, koska korvamerkkasin sen koneelleni. Voisin kyllä laajentaa repertuaariani yhdellä, mutta olen laiska etsimään sellaista. Jos antaisit yhden vinkin seurattavaksi, niin mikä blogi se olisi?

  Blogissasi pidän visuaalisuudestasi (omani kylläkin värikkäämpi ja harkitusti boheemimpi), nasevasta tekstistä ja perheen läsnäolosta.
  Myös tuunausjutut ovat hauskoja, vaikken olekaan himotuunailija itse.

  Kiitos ja terveiset!

  Olen laiska kirjautumaan joka paikkaan, sehän tarkoittaisi jonkinlaista sitoutumista;-P

  ReplyDelete
 83. Helka: no hiivatti kuinka hieno kommentti, kiitos kovasti ja kiva kun ilmoittauduit. On se mukava kuulla välillä teistäkin, omat jutut kyllästyttää aika usein.
  Heitit pahan mutta kaksi, anteeksi kaksi, suosikkiani ovat Sukin Varpunen ja Riikan Weekday Carnival. Kummatkin ovat multitalentteja ja heidän bloginsa ovat tyylikkäitä. Lisää kivoja on tuolla blog links osiossa.
  Hyvää loppu kesää!

  ReplyDelete
 84. Heip vaan! Kiitos hurjan kivasta blogista, olen seurannut blogiasi reilun vuoden verran ja tainnut joskus kommentoidakin. Inspiroivia juttuja teet & jaat:) Mukavaa syksyn odotusta!

  t. Minde

  http://abitfunktional.blogspot.com/

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!