o
o

Jul 16, 2011

the rug -part two and the dog

Where else you can buy a huge (2.75cm x 2.75cm), 100% wool kilim rug under a hundred euro? From Ikea´s (sale). I´w always loved this huge carpet designed by Kazuyo Nomura and now it´s finally here in our down stairs tv-room.
And of course our dog also loves it. In the bottom of the rug reads "Made in India" and there comes also Panji - our dog. She came with me 13-years ago and was just a tiny puppy full of fleas. 

-------

Mistä saa ison, 100% villaa olevan kelim maton alle sadalla eurolla? No Ikean alesta, tai tarkemmin löytönurkasta. Ei ollut mikään likainen versio vaan ihan priima matto. Ps-sarjan maton on suunnitellut japanilainen Kazuyo Nomuran. Alakerran musta kivilattia on kaunis mutta julmetun kylmä talvella, iso matto on ollut hakusessa jo kauan ja nyt se löytyi.
Panjikin pitää tästä -luonnollisesti. Maton pohjassa lukee "Made in India" ja sieltähän meidän koirakin on kotoisin. Tuliainen kolmentoistavuoden takaa, pieni kirppujen purema pentu.

12 comments:

 1. Anonymous16/7/11

  damn. kattelin varmaan samaista mattoa ikean löytönurkasta kaks viikkoa sitten.. hinta vaan oli lähemmäs kahta sataa. jäi ostamatta. ovat varmaan alentaneet vielä enemmän. lucky you! :)


  - ine

  ReplyDelete
 2. Anonymous17/7/11

  Kaunis matto, sopii tilaan. :) Ja niin söpö koira! Hei, teidän seinät näyttää kuvissa kauniin valkoisilta, olisitko halunnut kertoa tarkan sävyn?

  ReplyDelete
 3. ine: Matto on Espoossa alessa 179€ ja tämä oli löytönurkassa 90€

  Anonyymi: ihan suoraan purkista valkoista tai maalarinvalkoista, en muista kumpaa.

  ReplyDelete
 4. Voi hyvänen aika mikä koira teillä on, etkä taida olla aiemmin maininnut hänestä mitään?! :) Mä olin jotenkin kuvitellut jossain mieleni sopukoissa, että teillä ei oo lemmikkejä. Onpa kaunis musta valko harmaa pilkullinen kaverus!!♥

  ReplyDelete
 5. Ninni17/7/11

  Nuo tummat/valkoiset matot kaipaa ainakin meillä imurointia suurinpiirtein joka toinen päivä musta-valkoisen koiran kanssa. Meiltä siis löytyy myös se "blogimatto", josta kyllä tykkään mielettömästi. Sen lisäksi kotoa löytyy pikkuinen jackrusselinterrieri, joka tykkää kiehnätä ja riehua sillä matolla. Ihan ykköspaikka. Käytännöllinen ostos se matto ei siis todellakaan ollut :)

  ReplyDelete
 6. Hipsu: No Panji asuu vanhempieni luona aika paljon, meillä se on välillä. On tainnut vaan unohtua. Panji on hassu koira, villi kun mikä.

  Ninni: joo karvoja on täynnä nämäkin matot mutta kun on kolme lasta on sotkua ihan tasaisesti ja siivottava on joka päivä.

  ReplyDelete
 7. Tosi hyvä löytö tuo matto! Ja tosi halapakin vielä! ;D

  ReplyDelete
 8. Onkos tuo se epäsäännöllisen reunan matto? Sopii ihanasti teille. Siis loisto löytö!

  ReplyDelete
 9. Kotilo: just se. Kiitos!

  ReplyDelete
 10. Hyvä löytö. Ja tuo kirja on kiva, samoin sinun mekkosi.

  ReplyDelete
 11. Pikkulintu2/11/13

  Hei Minna! Minun tämä ihana matto varastettiin tuuletustelineeltä! Nyt yritän löytää sen nimeä, jos saisin joltain vielä käytettynä itselleni uuden.. Satutko muistamaan? Nyyh, mattoni mun!

  ReplyDelete
 12. Pikkulintu: no, ompa ikävää. Matto kun on niin mainio. Laita googleen tuo suunnittelijan nimi, löydät maton nimen sitä kautta ihan varmasti.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!