o
o

Jul 26, 2011

aquariusOur "market" version for a swimming pool. Kids love it or should I say my tiny aquarius and mermaid.
It´s really hot here in Helsinki now. How´s there?

-----

Ei tämä uima-allasta korvaa mutta ns. Citymarket versiomme on ihan jees näillä helteillä. Itseni ulkoistin tuohon puun alle, pinnakin viilenee kivasti kun katsoo näitä kahta wannabee merenneitoa tai pitäisiko sanoa vesimiestä.

16 comments:

 1. Here in Munich? Worst. Summer. Ever!

  Enjoy the sun xx

  ReplyDelete
 2. Working mum26/7/11

  Voi miten hyvältä tuo tavallinen muoviallaskin teillä näyttää! Ja kaunis jalkojenhuuhtelupalju siinä vieressä. Esteetikko on esteetikko, vaikka esine olisikin Citymarketista. Itse olen joskus ajatellut, että mikseiköhän kukaan tee esim. puhtaan valkoisia täytettäviä lasten altaita. Oma paikkasi näyttää sekin coolilta - eikä vain lämpötilan osalta. Hyvää kesänjatkoa!

  ReplyDelete
 3. Anonymous26/7/11

  Hei Minna!

  Muistanko oikein, että olisit joskus tehnyt baby björn sitteriin itse uuden päällisen? En millään muista olenko sen joskus blogissasi nähnyt, saattoi olla kyllä muuallakin. Jos kuitenkin oli sinulla niin olisiko sellaista mahdollista tilata sinulta? Olen itse niin tumpelo ompelukoneen kanssa ettei taida onnistua. Ja noita perus bb-kankaita ei silmä kestä...

  Aurinkoisia kesäpäiviä!

  Anna

  ReplyDelete
 4. Kaunista ja toimivaa. Tuo olikin loistokeksintö laittaa hyttysverkko altaan päälle. Meillä on takapihalla päärynäpuu, jonka alle altaan haluaisin varjon takia laittaa, mutta se roskaa niin paljon altaaseen. Tässä olisi ideaa ehkä toteutettavaksi ensi kesänä, ja lapset saisivat uida päärynäpuun alla.

  ReplyDelete
 5. fast time in munchen: Oh that´s lousy. Our summer quest just arrived from England and told us the same. We are having hot summer here, thought heavy rains once a while.

  Working mum: no ihan samoilla viivoilla ollaan, minäkin olen etsinyt niitä yksinkertaisia "värittömia" uimaleluja/ -altaita joita voisi pitää esillä rinta rottingilla mutta ei löydy mistään. Tukholmasta tyttäreni bongasi hienon läpinäkyvän jätti uimarenkaan joka kotiutettiin heti meille. Tack ja kiitos : )

  Anna: joo kyllä minä olen niitä tehnyt, kuvakin taitaa löytyä blogista. Haluatko sellaisen? Laita vaikka s.postia tuohon aquariusblog@gmail.com

  Helena: Ostin viime kesänä pressun joka on ruma eikä kovin toimiva. Tämä vuonna mieheni keksi tämän, pysyy itikat ja roskat loitolla, lisäksi vesi ei roisku niin pahasti ympäriinsä.
  Toinen vinkkini on liitospala puutarhaletkuun jonka ostin Claes Ohlssonilta. Nyt saadaan vesi altaaseen suoraan alakerran wc.n hanasta, ennen kun se tuli jääkylmänä pihahanasta ja kuumaa vettä piti kantaa selkävoimin. Suosittelen, maksoi 9€.

  ReplyDelete
 6. Vähänkö hauska idea! Katos on tosi kiva uima-altaan päällä, ja se saa sen näyttämään ei läheskään niin hirveältä. :)

  ReplyDelete
 7. Mieleni tekisi pulahtaa tuohon vilvoittavaan altaaseen!

  Käytännöllinen, mutta ennenkaikkea kaunis idea tuo hyttysverkko. Eilen juuri tiirailin meidän altaaseen ja kauhistelin sitä roskan ja hyttysten (! mitä ihmettä NE meidän altaassa peseytyy?) määrää. Vaikka käytössä onkin vati jalkojen pesulle, niin liikaa roskaa lentelee veteen.

  Saanen ottaa vinkkiä?

  ReplyDelete
 8. Satu: anna rouva palaa ; ) ja lämmintä kesää!

  ReplyDelete
 9. Saako tulla pulikoimaan?! Ensimmäinen kuva on todella kaunis!

  ReplyDelete
 10. Liitospala meillä on ollut vuosia käytössä. On paljon miellyttävämpää kuin kantaa yläkerrasta vauvanammeella kuuma vettä alakerran terassille uima-altaaseen :-).

  ReplyDelete
 11. Meillä tyttönen mietti heti että tommonen mummolaan! Ihan paras idea!

  ReplyDelete
 12. Anonymous27/7/11

  hei,

  olisin kyllä kiinnostunut tilaamaan sitterin päällisen. Tarvetta ei ole ihan vielä, vasta myöhemmin syksyllä. Voisin siis palailla mailin merkeissä asiaan syksymmällä!

  Iloisin terveisin, Anna

  ReplyDelete
 13. Anna: sehän sopii : )

  ReplyDelete
 14. Vesimiehen lapsilla on kunnon allas. Eri hieno viritys, mitä nyt sinulta muuta voi odottaakaan.

  ReplyDelete
 15. Aaaah lucky you! Looks like some mediterranian holiday destination there. Here in NL still no real summer yet. Will it still come? Send some sun!

  ReplyDelete
 16. Ihailin tätä jo aikaisemmin, mutta jäi kommentoimatta. Aivan loistava idea, toimii ja näyttää kauniilta! Uskon että lapset tykkäävät kovasti myös!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!