o
o

Jul 24, 2011

From island to another island ...Back from Iniö´s isle ( don´t try to pronounce it ;) witch is one of these treasures of Finnish archipelago. Nature is clean, beautiful and it´s full of hazelnut trees and big dragonflies. Weekend was relaxing and full of nice things, thank´s to our friend.
From ferry journey there I took  holiday picture from my self, the only one from whole summer.
We came back yesterday and all these horror news from Norway hit us immediately. My husbands works in a Norwegian company and Oslo is bit like Helsinki; tiny, slightly isolated well fare town, where everybody knows each other. His bosses message was clear -"This is just a pure hell in here". I can´t understand this insanity.

------

Iniössä tuntuu että aika on pysähtynyt. Luonto on kaunis ja saari on täynnä mm. pähkinäpuita sekä jättimäisiä sudenkorentoja. Kauniit, ajan harmaannuttamat ladot ja punamulta talot huokuvat vanhaa Suomi- filmi romantiikkaa. Matka Jumon-saareen taittuu lautalla (missä otin sen ainoan lomakuvan itsestäni ; ) Loistava ja rento viikonloppu takana, kiitos siitä ystävillemme.
Nyt on paluu arkeen ja sen raadollisuuteen. Mieheni työskenteee Norjalaisessa firmassa joten uutiset Oslosta koskettavat. Hänen pomoltaan tuli eilen lyhyt viesti -"This is just pure hell in here". Mielipuolista ja pelottavaa.

4 comments:

 1. Kauniita lomakuvia. Norjan tapahtumat on jotain niin älytöntä ja karmeaa, ettei oikein osaa eikä jaksa edes kirjoittaa/puhua siitä.

  ReplyDelete
 2. Laura: kiitos, ihan on samat fiilikset. Katastrofeja on koko ajan maailmalla mutta tämä tuli lähelle ja monessa mielessä. Remppa iloa ja muuttoon voimia : )

  ReplyDelete
 3. Ihania lomakuvia.

  ReplyDelete
 4. Iniö on kyllä totisesti kaunis paikka - muutamia juhannuksia siellä viettämisen kokemuksella siis!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!