o
o

Jul 1, 2011

in to gray


Me taidetaan nyt harmaantua yhdessä. Siis minä ja tuo Artekin iki kaunis ritiläpenkki. En voinut vastustaa  kiusausta kun löysin hänet reilusta alesta. Ollaan siis yhdessä ja kauan, kuten hyvillä klassikoilla on tapana. Voikaa hyvin ja nauttikaa lämmöstä, se kyllä hellii nyt.

-------

I could nor resist this Artek´s grey beauty when I found her from a sale. She´s a classic and I think we gonna get older together.
I hope your fine, we have hot here in Helsinki and I just love it. Summer is great!

7 comments:

 1. Great shopping!

  Too bad that we don't have that kind of sales here :(

  ReplyDelete
 2. Vepsäläisen alessa yksi lamppu vähän kaihertaa mieltä,värivalinta vaan on liian vaikea.Onneksi ei ole rahaa niin ei tarvii tehdä päätöksiä vielä :)

  ReplyDelete
 3. Oi oi! Pitäiskin tsekata Artekin alet. Himoitsen noita ritiläpenkkejä. Mustina, valkoisina, harmaina. Mutta ei oikeasti ole mitään kovin järkevää paikkaa niille...tai edes sille yhdelle :)
  Mikä tuo valaisin on? Se on kaunis!

  ReplyDelete
 4. Liliana L: Tämä oli Stockalta, siellä olivat -40% Artekissa ei ole koskaan niin hyvät alet. Korppoossa oli torin reunassa pari myyntikojua, ei varsinaista kirppistä. Viime vuonna ostin sieltä Artekin syöttötuolin.

  ReplyDelete
 5. Anonymous2/7/11

  Pieni poika paidassaan on kerta kaikkiaan liikuttavan söpö <3

  t.Leena

  ReplyDelete
 6. Anonymous2/7/11

  Huomasin tuon saman Stockalla joskus viikolla, miksi meillä ei ole sille mitään paikkaa. Melkein rikos oli jättää se sinne... Onneksi teille näyttää sopivan paremmin kuin hyvin.

  ReplyDelete
 7. Ok, kiitos tiedosta. Mä edelleen mietin paikkaa ritiläpenkille...pienten lasten kanssa tuntuu, että sitä ei vois käyttää siihen tarkoitukseen, mihin olis kauneimmillaan: Muutaman kauniin esineen säilytyspaikkana. Meillä tulis epäilemättä kiipeilykäyttöön :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!