o
o

Jul 13, 2011

Mörby gårdMörby gård (in Tammisaari) is a find witch sells organic food. These kind of places you can find from Finnish country side. Shop is simple and there´s just a sign : Take what you need, write them down in this book and pay here (in a tiny coffer). I bought meat, potatoes, pees and rolled oats, weight them and payed in a coffer. 
I call this a tiny treasure. 

---------

Mörby gård Tammisaaressa on löytö. Ajoimme sinne pienen kyltin perässä.
Kauppa oli auki ja huutelin hetken myyjää kunnes huomasin tuon kyltin. Otin mitä tarvitsin, punnitsin ja maksoin kassaan tai siis pieneen lippaaseen.
Näitä lisää, pieniä luomutiloja. Maksan iloisena suoraan tuottajalle, kaikki hiivatin automarketit ym. ja niitä halajavat toivosukarit saavat minulta kyllä kenkää. Löytyykö kannattajia? Huutakaa hep jos olette samoilla aalloilla.

13 comments:

 1. Kiva paikka, menen varmasti sinne joskus! Samanlainen eko kauppa löytyy myöskin Sipoossa (tai onks se helsingissä nyt?), Majvik!

  ReplyDelete
 2. Maija13/7/11

  Heppp!! Aivan ihana!

  ReplyDelete
 3. Hep! Mielettömän ihanan näköinen paikka. Mieli tekisi lähteä katsomaan vähän pidemmästäkin matkasta!

  ReplyDelete
 4. Hep! Mä haluun tuolla käymään! :)

  ReplyDelete
 5. Soma putiikki! H E P !

  ReplyDelete
 6. hep. ihanan viatonta ja suloista.

  ReplyDelete
 7. H E P!

  Ja vielä kun saataisiin edes lähiruoka-ajattelua (mielellään myös luomunakin) päättäjien kaaleihin... päiväkodit ja koulut käyttäisivät ensisijaisesti lähiruokaa, eikä mitään thaimaalaisia broilereita ja vakuumiperunoita. Minä olisin valmis maksamaan lisäkulun päikkyruokailusta, jos sille rahalle saisi vastinetta. Tyttäreni päiväkodin vieressä (!) on maatila, josta saa lähi-ja luomutuotteita, mutta niitä ei edes saa ostaa päiväkotiin, koska kaikki ruoat on pakko ottaa keskuskeittiöstä. Ihan älytöntä.

  ReplyDelete
 8. Anonymous14/7/11

  Eräällä paikkakunnalla kukkakauppa toimii samalla periaatteella aukioloaikojen ulkopuolella; Eteisessä on kukkakaappi, josta voi valita valmiiksi hinnoitellun kukkakimpun tms ja maksaa peltirasiaan. Kätevää kaikille osapuolille :)

  ReplyDelete
 9. Mä huudan kans hep! Kaipaisin kunnollista "maatilamyymälää" lähemmäs pääkaupunkiseutua. Majvik on siinä ja siinä viitsiikö sinne lähteä erikseen autoilemaan. Onko täällä muita?

  Turun saaristossa on eräs tila, josta saa ostaa samaan tyyliin tuoreita vihanneksia. Käymme siellä aina, kun olemme mökkeilemässä sukulaisten kanssa. Se on ihana paikka. :)

  ReplyDelete
 10. Anonymous17/7/11

  No todellakin hep! Kuinka symppis paikka.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!