o
o

Aug 28, 2011

sunday: a good day to carry sofas around...

Downstairs (tv) room has always been bit of a problem case. Now I´m finally doing something about that.
Old (Bo Concept´s) sofa from living room moved here. It has easy removable covers so it´s easy with kids. Old String shelfs witch I have had for ages, but in bad condition, are now painted and I finally got those gable pieces (witch I ordered about 8 weeks ago). New carpet I bought while a go from Ikea´s sale corner from 90€.
Here is one of my old posts, looks quite familiar here... This just didn´t cost fortunes.
Next week I´ll show you what I did to (downstairs) old sofa. See you!

-----

Alakerran (tv) huone on aina ollut vähän jämäpala. Nyt hiljalleen olen kasannut sitä uuteen uskoon.
Raahasimme olkkarin vanhan (Bo Concept) sohvan tänne, siinä on helposti irrotettavat ja konepestävät pääliset joten ns. lastensohvaksi se on mainio. Vanha String hyllykkö, joka meillä on ollut ajat, on nyt kunnostettu (maalattu) ja uudet päätypalat saapuivat vihdoinkin. Matto löytyi tovi sitten Ikean alelaarista 90€:lla.
Tällä muuten on yksi vanha postaukseni jossa on melko sama fiilis, tosin budjetti oli hieman eri...
Ens viikolla näytän  mitä sille (alakerran) vanhalle sohvalle sitten tapahtui.

Ai niin, jotkut vanhat lukijani voivat muistaa tuon valkoisen sivupöydän. Se sain reilut vuosi sitten tuon valkoisen pinnan, entisen punakan pönäkän puupinnan päälle.
Nyt takaisin peiton alle, peevelin flunssa kamppasi himosisustajan.


11 comments:

 1. No nyt mä tiedän salaisuuden sun hoikkaan runkoon. Se on toi hitonmoinen bodaaminen:) Sä et sit tainnut koputtaa puuta viime puhelun jälkeen jos flunssa vei. Penteli!

  ReplyDelete
 2. Weekday: Hullu bodaaja ja räkänenä ilmoittautuu! ja juu en. Käytiin sienimetsällä aamusta ja se tais laukaista megalentsun. Soitellaan jo koitetaan treffata heti kun olen kunnossa, toivottavasti siellä jo paremmin?

  ReplyDelete
 3. Anonymous29/8/11

  hei. osaatko sanoa voiko string-hyllyn päätyi ostaa erikseen? pocketin erityisest.

  t: katja

  p.s. kiitos blogista :). seuraan oikeestaan vaan tätä ja sukin ja yhtä muuta :P, joskus likasta parkettia vähä.. ihana asunto teillä. <3

  ReplyDelete
 4. Katja: Kiitos : ) Päätyjä saa tilattua erikseen mutta en ole varma saako pockettia. Kysy Artekista, he sitä maahantuovat ja sieltä tilasin nämä kaksi puuttuvaa päätypalaa, hyllyt minulla oli jo. Niitäkin tosin saa ostaa 3:n paketeissa. Kaunista sysksyä!

  ReplyDelete
 5. Anonymous29/8/11

  Moikka! Vähän ohi aiheen, mutta satutko muistamaan, mistä olet hankkinut kehykset Children unite -julisteeseesi? Meillä sattumoisin samainen juliste odottelee seinälle pääsyä raamittomana...

  ReplyDelete
 6. Stella29/8/11

  Moi
  Kiva postaus! Tyylitajusi hedelmiä on todella mukava ihailla.

  Kerropa, millä metodilla ja filosofialla saat pidettyä lapsiperheen kodin noin romuttomana, siistinä ja pelkistettynä? Kuinka usein editoit tavaroita, miten hallitset esim. lahjoina tulevat lelut jne.? Kysyy toinen larulainen

  ReplyDelete
 7. Anonyymi: Ikean Ribba


  Stella: Kiitos! Organisoinilla: lasten isot lelut ovat sängynaluslaatikoissa ja muutkin aika hyvin järjestetty.
  Tasaisen välein siivoan/käyn kaapit läpi ja se mitä ei käytetä tai tarvita kierrättän kirppareilla tai lahjoitan. Tämä on opettelun ja ajan tulos, huomaan että on helpompaa siivota ja elää ylipäätänsä kun roinaa ei pursua joka puolelta. Lisäksi asuntomme ei ole iso ja säilytystiloja on vähän, mikä on vain hyvä mielestäni.

  ReplyDelete
 8. Kiitti kannustavasta kommentista! Ei ollut helpoin homma kuvata rakkaan ystävän häitä joka myös sattuu olemaan kreatiivinen inferno! Mutta ihan kivat niistä kuvista tuli, kuin myös teidän kuvista! Oli kyllä tosi hieno kuvauspäivä, otetaan se lasillinen ens kerralla kun nähdään jookos;)

  ReplyDelete
 9. Annaleena: joku vanha ja viisas leffaihminen sanoi minulle aikoinaan -"mitä kameran takana tapahtuu, sillä ei ole mitään väliä, vain sillä on mitä sen edessä tapahtuu". Kuvasi olivat ihanat, niin häistä kun meiltä. Kiitos ja ehdottomasti : )

  ReplyDelete
 10. Stella30/8/11

  Minna, kiva, että vastasit. Nyt pitää tosissaan alkaa opettelemaan kaappien läpikäyntiä, yksi kerrallaan. On niin totta, että mitä enemmän on tilaa, sitä varmemmin kasaa romua.

  ReplyDelete
 11. Stella: ja kuten sanoin tämä on opettelun ja ajan tulos. Meillä on ihan perus kaaosta kotona, sellaista mitä nyt kolmesta lapsesta lähtee. Sitä en vain näytä teille ; ) Pitäähän sitä hitusen feikata.
  Yksi mitä myös olen jo ajat sitten opetellut on "Osta laatua ja mahdollisimman vähän".

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!