o
o

Sep 17, 2011

kids "fashion" shoot
Nice people from H&M´s showroom asked if I want some of the sample pieces from their gorgeous All for Children collection. Do I want those? YES please! Can someone say no for these super cute kids clothes.
We had a tiny "fashion"shoot this morning. Youngest didn´t bother to put clothes on so.
These will be launched at 29.9 on their biggest flagship stores and 25% goes for Unicef witch is so great.***


Mukavat mimmit H&M:n showroomilta kysyivät haluanko valitaa muutaman mallikappaleen heidän All for Children mallistosta? Ai haluanko? No kyllä nämä ihanuuden meille kelpaavat. Yritettiin tehdä pieni "muoti" kuvaus aamulla, nuorin tosin ei innostunut yhtään. Pojillekkin löytyi kivoja juttuja ja ainakin tuota Eemeli-lakkia täytyy ostaa toinen mokoma ja villatakkia, lakista kun jo tuli riita.
Mallisto tulee ulos 29.9 Aleksin ja Jumbon myymälöihin ja 25% menee Unicefille mikä on ihan loistavaa. Me like ja paljon, vaikka pientä sponsorointia tässä on ; )

11 comments:

 1. Hyvin poseerattu! Minusta tuo tytön mekko on myös kaunis.

  ReplyDelete
 2. Tuo villatakki oransseilla kyynerpäälapuilla on kyllä saatava...täällä myös pikkutyyppi sanoi sitä ihanaksi :)

  ReplyDelete
 3. Jotain kuvia löysinkin jo aiemmin mutta tota neuletakkia en huomannu,ihan täydellinen,ottaisin molemmille lapsille.Vaan ei tarvii kun asuu täällä itärajalla.Ellei sitten kummitäti hakis..Onko neuletakki mitä materiaalia?Tiedän et kannattaako vaivata kummitätiä.

  ReplyDelete
 4. Jo vain, haluaisin minäkin pikkasen valita mallikappaleita lyyleille, ainakin tällaisia, juuh! Ihania.

  ReplyDelete
 5. Ja niin, eka kuva on aivan paras <3

  ReplyDelete
 6. Anonymous18/9/11

  Löysin vasta blogisi ja ihastuin! Olen nautiskellut vanhoista postauksistasi, kuvasi ovat kauniita ja tyylisi valloittava. Tuo harmaa seinä on juuri sen näköinen, mitä olen suunnitellut aulan väriksi, mikähän sävy tarkalleen on? T.pipsa

  ReplyDelete
 7. Rimpsukaisa: näissä ei valitettavasti ole materiaalilappuja, ovat näytekappaleita. Villatakki on villaa mutta hyvin pehmeätä. Kaikki materiaalit tuntuvat tosi laadukkailta. Luulisin että tulen myös nettikauppaan. Myös malliston kumisaappaat (ruskeat) ja ihanat kisumisu balleriinat olivat suloiset.

  ReplyDelete
 8. Pipsa: Voi kun kiva kulla! Seinän väri on basaltti ja ihan K-Raudan värikastasta suoraan. Tervetuloa!

  ReplyDelete
 9. Jäävät vaatteet niin kakkoseksi, kun mallit vievät ihanuudellaan kaiken huomion!!

  Okei okei, tosi kivat vaatteetkin. :)

  ReplyDelete
 10. Näyttää tosi hyvältä, mietin jo sen aiemman postauksen tiimoilta, että pitänee käydä vähän katsastamassa tarjontaa vaikka meidän pyörremyrsky vähän pienempi vielä onkin. :)

  Ja oli hauska nähdä!

  ReplyDelete
 11. Anonymous21/10/11

  Thanks H&M.
  Now we can have good consciense when we buy clothes at your store.
  Great to give some money to unicef. When you know that children or young teens are producing those clothes in Bangladesh or China or wherever there is cheap labor!
  This is so gross! This is so sick and cynical!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!