o
o

Sep 16, 2011

paper love
Yes, I´m a paper lover and old fashioned one. I like paper notebooks and hate phone calendars. I rather draw tiny notes (witch I gets lost all the tine ; ) and have  notebook with me all the time. 
Yesterday I went to Titi Madam´s  studio with Suki. They had open doors and you could craft these cardboard moose heads there. Nice idea, thank´s!
Have a nice weekend! ***


Olen vanhanaikainen muistikirjojen ja -lappujen ystävä. Kaikki fiinit puhelinkalenterit ym. ovat ihan pah ja pöh. Liian kliinistä. Kannan mukanani mielummin kaikkia epämääräisiä lippuja ja lappuja joita sitten hukkaan jatkuvasti. Minussakin on siis hitunen boheemielämää kaiken tämän "ordring och redan" keskellä.
Sukin kanssa käytiin eilen Titi Madamin studiolla askartelemassa pahvihirviä. Hauska idea, tosin osa sarvista jäi jonnekkin.
Viikonloppuja!

Notebooks: Common

5 comments:

 1. mä RAKASTAN tota pahvihirveä! Kyllä :)
  Mä oon kanssa lippu&lappu-lyyli. Ja juu, hukassa hyvin kokoajan ja sitten löytyy jostain käsittämättömästä paikasta "Ahaa, tämmönenkin piti..." So me.

  ReplyDelete
 2. Aikast pähee!
  Tuollaisiako voisi itse osata ehkä tehdä, täh?! On se vaan hieno!

  ReplyDelete
 3. Tota pahvihirveä on kaupankin. Oliskohan urban outfittersillä. No oli missä oli, hauska se on. Ja ite tehtynä, aina parempi.

  ReplyDelete
 4. Terhi & Niinu: Kaikki palat oli leikattu pieniksi valmiiksi kasoiksi ja kunhan vain itse pisti ne kasaan, ei siis vaikeata mutta hauska idea heiltä.

  ReplyDelete
 5. Aivan ihana Hirvi! Mäkin haluuuuun! Itse kävin Ihanan osastolla askartelemassa pyykkipoikamagneetin :).
  Täällä kanssa yksi joka rakastaa kirjoja, vihkosia, lippusia ja lappusia sekä kalenteria, eikä osaa käyttää esim puhelimen kalenteria ja muistutuksia.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!