o
o

Sep 10, 2011

Tuokio
I really like these Iittala´s new Tuokio series. This might be new future classics, if you ask from me. ***Iittalan uusi Tuokio sarja, voisi olla tulevaisuuden klassikko, ainakin jo minulta kysyy.

13 comments:

 1. Kyllä! Myös jos multa kysyis. Harmi vaan, sininen on aina ollu liian kaukana omasta värimaailmasta... Onko tota muissa väreissä?

  ReplyDelete
 2. Laura: eipä taida, ainakaan vielä. Viikonloppuja!

  ReplyDelete
 3. Tänään juuri kävin hypistelemässä noita Iittalan myymälässä. Kuvissa en ole niistä pitänyt, kuvio muistuttaa liikaa 60-luvun astioita. Mutta livenä ne olivatkin ihastuttavia!

  ReplyDelete
 4. Klassikon ainesta tosiaan! Mulla on sama homma kuin tuolla aiemmin kommentoineella Lauralla, eli sininen ei ole se omin värimaailma, vaikka ihan viime aikoina on pientä sinistymistä tapahtunut : )

  ReplyDelete
 5. Nämä muistuttavat aika paljonkin vanhoja Arabia-astioita. Ehkä viehätys piilee juuri siinä. Itse kerään Valenciaa, jossa on aivan sama värimaailma, mutta ovat sinivoittoisempia.

  ReplyDelete
 6. Minäkin tykkään näistä paljon. Näistä tulee mieleen montakin vanhaa juttua. Esim. Arabian Malva jossa oli samaa sinistä, vaikkakin kuvio koristeellisempi. Sitten jotkut Gustavsbergin vanhat kuviot, en nyt vaan muista kuvioiden nimiä..

  ReplyDelete
 7. Katriina: minä taas pidän juuri siitä 60-lukulaisuudesta ; )

  Terhi: totta, Valencia on hauska.

  Merja: mulla tulee myös Gustavsbergit mieleen ja yksi Stig Linbergin kuvio joka siis taitaa olla Gustavsberbin tuotannossa.

  ReplyDelete
 8. Nämä on ehdoton tulevaisuuden klassikko! Mulle kans!

  ReplyDelete
 9. Ihan klassikko kamaa, tulee tosiaan mieleen ne Valenciat! Oi että ne oli aarteita, kauniita sellaisia. Näitä kuvioita tuskin käsin maalaillaan!

  ReplyDelete
 10. Rillirousku: No samoin; ) Oletko laittanut lapun luukulle blogissasi?

  ReplyDelete
 11. Anonymous11/9/11

  Aika ihanat kyllä, livenä kun tuli hypisteltyä. Mutta värivastus on toistaiseksi aika suuri.. Sellainen pikku saivarrus että nämähän on Arabian, ei Iittalan alla oleva sarja, meillehän sillä ei ole väliä kun molempia brändejä on saatavilla, mutta tämä ei siis Arabian alla kuulu ns. kansainväliseen jakeluun vaan jää lähinnä meidän herkuksi.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!