o
o

Sep 12, 2011

autumn therapy


Autumn is here and so are flues, dark evenings and tiredness. Vitamins, good food (in good company) and some extra treats maybe. I´m trying my best though it´s not so easy on busy weekdays.
But, guess how happy I was when Biodroga  cosmetic brand offered me few of their produts for testing and as a bonus gave me energizing coffee treatment(!!!). It was worth testing, I must say. Me a huge coffee lover, was once totally relaxed . More of these, please, heh!
I´m a super lousy cosmetics user but I must say: my dry, delicate (and old) skin loved these holistic products.
And one more thing. Huge headache is now gone and heavy astigmatism is fixed, thank´s to eighties vintage Safilos. 
Remember: take care of your self!  I´m trying. All though that bags slogan won´t affect on me. My expiry date is gone, but now at least I can see it.


Bag: from here


Syksy on täällä ja niin kaikki hiivatin flunssat, kuumeet, väsymys ja pimeät illat. Pr....le sanon minä, anteeksi!
Koitan kovasti hoitaa itseäni. Muistaa vitamiinit, villasukat ja hyvän ruuan. Silloin tällöin jopa hemmotella itseäni mutta kaiken kiireen keskellä tekee aika tiukkaa.
Mutta arvatkaa olinko aika tyytyväinen kun Biodroga kosmetiikkasarja tarjosi minulle hieman heidän kasvipohjaisia tuotteitaan testattavaksi ja bonuksena tuli vielä puolentoistatunnin energisoivan kahvihoito. Huh! Näitä vaan lisää, heh!
Hoito oli ihana varsinkin kun rakastan kahvin tuoksua ja pakko sanoa (vaikka ihan luksus ihanan lahjuksen voimalla kirjoitan) että tuotteet sopivat rutikuivalle, herkälle (ja vanhalle) iholleni todella hyvin. Suosikkini oli ehdottomasti tuo roll on silmänympärysvoide, tässä alkaa jo olla aika kivat viirut silmien ympärillä ja niitä pitäisi kai hoitaa.
Päänsärky on nyt myös poissa ja heavy hajataitto halinnassa, kiitos kasari Safilot. Sisältä löytyi ihana printti "Hand made in Italy". Me like.
Hoitakaa itseänne! Minä yritän. Tosin tuo kassin slogan ei enään pure minuun. Eräpäivä meni jo mutta nyt ainakin näen sen.
Ja lupaan, ei enään naamakuvia vain sisustus!

10 comments:

 1. Hauskat pokat. Tykkään. Mikä eräpäivä. Hah. Olen muutamaa kuukautta nuorempi kuin sinä :D

  ReplyDelete
 2. Minna you are a diamond! Not to say that you were shit to start with though! he he.

  Glasses look fab too. x

  ReplyDelete
 3. Hei, sun naamakuvat on kivoja. Muista laittaa niitäkin :) Tsemppiä! Yritetään hoidella itseämme...välillä vaan tuntuu et ei siitä oo apua, kun flunssakausi iskee ;/ Pessimisti mä puhuu...

  ReplyDelete
 4. Uu, mitkä pokat siinä! Oot kuule upea!

  ReplyDelete
 5. So lucky! Looks like you had a lovely treat :) It can be hard to stay perky in the winter x

  ReplyDelete
 6. Hello Minna... i just discover your blog yesterday...& i love your glance at life)... nice idea this autumnal programm.. Enjoy... i'll come back soon! thanks
  lau

  ReplyDelete
 7. Camoon, you pretty one! Komiat on pokat :)

  ReplyDelete
 8. Love your Arabia flower pot:)

  ReplyDelete
 9. no todellakin naamakuvia kiitos näytät kutakuinkin parikymppiseltä ja piristät mun päivää! (en oo kyllä mikään stalkkeri lesbo:D) ja käyn täällä kommentoimassa näihin ikivanhoihin postauksiin mutta en voi mitään ku rullailen joka päivä sun blogin läpi ku istahdan jossain. Nykyaika ja ne puhelimet...
  Kiitos vaan taas piristämisestä sun ihanilla jutuilla ja kuvilla.:)

  ReplyDelete
 10. räsymattoni: Nämä sun kommetit on aika piristäviä.
  Voi hyvin : )

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!