o
o

Oct 12, 2011

renovating


Here are some before-after pictures from bathroom and kitchen. 
I have tried to take proper pictures from these spaces so many times, but it´s  still difficult. I only have this basic lens and it makes all look so weird. My next purchase will be better lens (after I won a lottery...)
I must say, last winter was bit of heavy. Together these renovations took nine weeks. Now it´s all behind and I´m really glad. 
  I am working home with my computer and trying to make costume collages for Japanese commercial group who´s coming to Finland next week. It´s nothing to do with fashion or style and I love it. Have a nice week!

***

Tässä muutama vanha remppakuva ja sitten taas uusia yrityksiä. Ehkä tuolta rivien välistä on tihkunut pientä turhautumista tuon keittiökuvaamisen kanssa. Olen vähän saanut parannusta mutta nuo kaapit on vieläkin kaarevat ; ) Heti kun taloustilanne sen sallii hankin kyllä paremman linssin, tai siis kun voitan lotossa...
Ei tule ihan heti ikävä viime talvea ja noita remontteja, vaikka kaikki meni melko hyvin.  Keittiö kesti noin neljä viikkoa ja kylppäri viisi. Samalla uusittiin putket kylppärissä. Ei se remppaaminen lasten kanssa ole kivaa, mutta nyt se on takana ja olen tyytyväinen. 
  Istun paljon koneen äärellä, kuten varmaan huomaatte ; ) Olen yrittänyt kasata puvustus kollaaseja japanilaisille mainosmiehille jotka saapuvat ensviikolla Suomeen. Hauskaa ja paljon hommaa. Onneksi osaan jo -arigato!
Hyvää viikkoa!


18 comments:

 1. aah - the shower! i am daydreaming of one of those. one day...

  ReplyDelete
 2. Hienoja tiloja on tullut, mutta varmasti kiva, että remppa on takanapäin! Miten muuten on saatu Dekoon kuva teidän kylppäristä niin, ettei kamera näy peilissä? Sitä ihmettelin. Vai onko se photoshop?

  ReplyDelete
 3. Bravo... nices pics.. but overall you really di a great job!! it's just perfect!!

  ReplyDelete
 4. Fenke: thank´s. I was my day dream also, but it´s true ; )

  Pauliina: ei minusta, hirmu vaikeata kuvat tarkasti, niin että mittasuhteen ym. ovat ok. Yleensä räpsin ilman jalustaa. Kristiinalla oli kamera tuossa keskellä (kuten minä kuvassa) ja hän kaukolaukaisi sen. Sitten kamera poistettiin photoshopilla (kuten arvasit ; )

  Lau de Casalil: Thank you! though I´m not happy with my pictures.

  ReplyDelete
 5. Anonymous12/10/11

  hei minna! onko tää siun layout jotenkin uudistunut? pakko sanoa, että näyttääpä (jokatapauksessa) upeelta! ilo seurata tällasta blogia missä ei o kaiken maailman hörpötyksiä joka laidassa. olennainen välittyy paremmin

  t. iina

  ReplyDelete
 6. Kun räjäyttää paikat, saa mieluista jälkeä. Hyvältä näyttää.

  ReplyDelete
 7. Wow! Those showers look great! Mind if I come use one? x

  ReplyDelete
 8. So nice. Lovely blogg you have.
  eva

  ReplyDelete
 9. Teillä on nin kaunsta ja rauhallista. Pitäis varmaan tulla sotkeen paikat ens viikolla;)

  ReplyDelete
 10. Iina: Kiitos! meillä sitä hörppötystä kyllä riittää mutta harva siitä on kiinnostunut. Joo, uudistin hieman ilmettä, kiva että pidät.

  Rumbo: tottahan se on. Kiitos ja kaunista syksyä : )

  Crystal: thank you! I

  Weekday: tääl on taustalla ihan sama kun sulla ; ) Mä en vain osaa kuvata sitä : ) Ens viikko menee täysillä duunissa mutta heti sen jälkeen.

  ReplyDelete
 11. Anonymous13/10/11

  Heippa!

  Ihanan vähäeleistä ja tyylikästä.
  Huomasin kylppärin kattolampun,Mistä olet hankkinut sen? Meillä hakusessa tuollainen yksinkertainen lamppu kylppäriin.

  t. Kirsikka

  ReplyDelete
 12. Kirsikka: Se on ihan Ikeasta ja kylppäriosastosta. Materiaali on lasi ja posliini, ei muovia ; )

  ReplyDelete
 13. Kaunista. Sama ongelma pullottavien kuvien kanssa, ja sitä samaa lottovoittoa odotetaan. Kerroit joskus, että tilasit kodinkoneet netistä, mistä, olivatko edullisempia, entä muuten toimivaa? Kiitos jos ehdit vastaamaan.

  ReplyDelete
 14. Hanna: kiitos. Keittiökuvia on olut blogissani kyllästymiseen asti mutta kuvien ottaminen on yllättävän hankalaa noiden objektiivin aiheuttamien pullistumien tms. takia. Kiva treenata mutta kyllästyttää lukijat ; ) Joo tilasin Saksasta. Tuli huomattavasti edullisemmaksi ja hyvin toimi. Toimitus kesti 3 viikkoa.

  ReplyDelete
 15. Anonymous13/10/11

  juu, niin se tosielämän hörpötys on eriasia. se saakin näkyä. :D mutta tarkoitin lähinnä vilkkuvia valoja ja ties mitä kaikkea sälää täällä sivujen reunustoilla :D saa toki niitäkin olla, kukin päättä itse, mutta näin on helpompi lukea.

  t. iina

  ReplyDelete
 16. Looks very good, don't worry about the lens. You make beautiful pictures. It was worth the renovation trouble for sure!

  ReplyDelete
 17. kukkuu ! ensivisiittini tänne
  ja olen kuvistasi ihan hurmiossa !
  halusin vain tervehtiä,
  liityn lukijoihisi :-)

  ReplyDelete
 18. maj: kukkuu ja voi kiitos. Kovasti yritän -kuvata. Tervetuloa!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!