o
o

Oct 27, 2011

toys and my boys


Here are my sons favorite toys. Few noisy cars are missing and robot without legs. I was cleaning the house today and I started to think christmas presents to my kids. Buaahh... 
My daughter said -"Mom, this year I don´t wan´t any presents. Can you believe it? I don´t, she is eight...
I have time  to figure out something. How about you, are you already thinking the Xmas? 

***

Kotipäivä eli töitä kotona ja kotitöitä, heh. Siivoillessani koitin miettiä pojilleni joululahjaideoita (ajoissa ollaan : ) koska helppoa se ei ole. Tässä heidän suosikkeja, pari meluista autoa ja jalaton robotti puuttuu. Puolet Dubloista sekä Brion junaradasta on minun vanhoja.
Tyttäreni 8-v. jo ilmoitti -"Mä en sitten halua mitään joululahjoja tänä vuonna". Joo, sitä en kyllä usko. Ei ehkä leluja mutta jotain varmasti. No onneksi on vielä aikaa. Miten siellä, mietittekö jo lahjoja?

14 comments:

 1. Just samanlaisia suosikkeja kuin meilläkin. En edes aio ostaa enempää leluja kotiin. Tai sitten ihan pientä vaan. Näillä pärjäämme kyllä, koska mielikuvitus on niin iso lisä.

  Palapelit ovat myös suosiossa ja Kimble sekä muistipeli.

  Puinen parkkitalo kääritään pakettiin ainakin. Vein jo muovihäkkyrän ekotorille.

  Joululahjoja kantsii jo miettiä ehdottomasti!

  ReplyDelete
 2. Mietin kovasti :). Olen joulukuun taas niin kiinni töissä, että en kunnolla ehdi kiertämään kauppoja, enkä ainakaan kykene siinä kohtaa enää miettimään mitä kullekin. Näin ollen täytyy suunnitella ainakin hyvin etukäteen mitä kenellekin hankitaan, jotta voin vain etsiä oikeat jutut sitten joulukuussa. Osan ostan toki jo etukäteen, mutta osan haluan jättää sitä varten että saan päälle kunnon joulufiiliksen kun juoksen muiden mukana jouluostoksilla kaikessa hälinässä :D.

  ReplyDelete
 3. Mietitään :) Ja olen esittänyt oman toiveeni.. nukkekoti, se ois tietty puoliksi Kertun ;>

  ReplyDelete
 4. at home or not: meillä on puuparkkitalo mutta ei kovassa käytössä, pojat hajottivat siitä hissin ; )
  Tästä puuttuu kirjat ja paljon pikkuhärpäkkeitä mutta hyvät perusjutut meillä menee parhaiten. Legot on ikisuosikkeja.

  Tasaraita: minusta lahjojen ostamisessa täytyy olla ajatusta ja ideaa, niin se on antajallekkin kivaa. Ihoan kaikken joulurysiksiä jne.

  Outi: oi miten ihanaa, pitäähän sitä äidillekkin olla omat lelut : ) Meillä ainakin ; )

  ReplyDelete
 5. Yritetään kuumeisesti miettiä sillä uusia leluja ei haluttaisi hankkia, mies tekee nukkekodin tytöille mutta minä jouluna se on valmis...sitä ei osaa kukaan tässä vaiheessa arvata. Toisaalta noita musiikkijuttuja meiltä ei vielä löydy...

  ReplyDelete
 6. Kyllä vain, olen jos ostanut jotain sopivia tuotteita, kun eteen on sattunut. Omalle pienokaiselle tulee tietysti ostettua sitten useampi lahja, mutta niitä en ole vielä hankkinut. Ne ostetut jutut ovat sellaisia laadukkaita, pieniä yleislahjoja, joita on hyvä olla aina kotona säilössä, jos vaikka pitää keksiä viemisiä nopeasti. Sellaisia laadukkaita keittiöpyyhkeitä ja kauppakasseja, muun muassa.

  Meilläkin käytetään noita Marimekon salkkuja lelujen säilyttiminä. Harmi vain, että pieni vandaalinpoikanen on järsinyt yhden salkun kulmat pilalle ja viimeistellyt salkun hajottamisen astualla sen päälle. Vielä se on käytössä, mutta menee hädin tuskin kiinni.

  ReplyDelete
 7. Marimekon ysmyiltä ostin kummilapsille lahjat -omat, vielä niin pienet, lapset taitaa tälläkin kertaa päästä vähillä lahjomisilla.

  Lahjaksi on kiva ostaa jokin aikaa kestävä aarre, muovisen hello kittyn tilalle.

  ReplyDelete
 8. Anonymous28/10/11

  Meillä on PlanToysin puinen parkkitalo ja Vilacin ihana punainen kilpa-auto pojan lempparit.
  Olisi ihanaa, jos ei tarvitsisi ostaa leluja lahjaksi, mutta lapset kuitenkin niitä toivoo.
  Hyvää syksyä.

  ReplyDelete
 9. en pelkästään mieti, vaan olen jo ostanut ja paketoinutkin osan. kummitytölle onneli ja anneli -äänikirja ja kummipojalle suomalainen puinen hakka-lelu. molemmat omia lapsuuden suosikkejani, äänikirja tuolloin tosin kasettiversiona.

  ReplyDelete
 10. Kiki: mulla on nyt pari lahjaa varastossa, kirjoja ja peli. Salkku on Gaudete Kidsin ja loistava leluille : ) Viikonloppuja!

  Satu: sitä minäkin yritän. Tyttäreni haluaa seinäkellon, mieti nyt 8 v.n lahjatoive!! Koitan löytää jonkun oikein kivan.

  Anonyymi: Joulu on lasten juhla ja ostan mielelläni silloin leluja kun muuten en pahemmin osta. Kunhan ensin keksin että mitä! Kiitos ja samoin : )

  Nna: lahjat pitää ostaa hitaasti ja ajatuksella : )

  ReplyDelete
 11. Minäkin mietin yleensä ajoissa lahjan, että tulee annettua sellaista, joka on mieluista.

  Meillä lapset saavat yhdet lahjat, pienempi (2v) ei vielä viime jouluna saanut meiltä mitään, mutta tänä vuonna ehkä jotain pientä. Sukulaiset ja ystävät ostavat kuitenkin niin, että lahjoja on jouluna kerääntynyt joka vuosi pitkälle toistakymmentä per lapsi. Se on melkein jo liioittelua :)

  Siksi ei itse tule ostettua juurikaan, ostamme mielummin yllärinä pitkin vuotta. Se on jännempää. Piilotan lahjan ja piirrän aarekartan, jota seuraamalla löytää lahjan luo.

  Oppi & ilo- sarjassa on tosi kivoja tehtävävihkoja- ja paketteja. Ne on meidän pojan ehdoton suosikki.

  ReplyDelete
 12. Hih, ajattelin itsekin postata tästä piakkoin, mutta ehdit ensin :)
  Joululahjoja en ole pahemmin miettinyt. Meillä ei anneta aikuisille lahjoja (paitsi isälleni olen nyt muutamana jouluna tehnyt kuvakirjan ja hän on pitänyt siitä kovasti). Lapsillekaan emme yleensä osta itse jouluna lahjoja, saavat meiltä kaikenlaista tarpeellista kuitenkin pitkin vuotta. Isovanhemmat ovat hoitaneet joululahjapuolen lapsille.

  Materiattomat lahjat ovat parhaita. Poikani sai juuri kummitädiltään lahjaksi laivaristeilyn ja meiltä liput Monster Jamiin. Annoimme tuttavan 5-v pojalle lahjaksi elokuvan, siis viemme hänet elokuviin. Tyttäremme sai 1-v lahjaksi kummeiltaan tähden taivaalta. Parhaat lahjat ei välttämättä ole paketoitavissa...

  ReplyDelete
 13. Actually I kind of started the past days to think about Xmas, too. We are clearly up for a little kitchen. And maybe a doll-buggy. I think for a two year old this is already enough.
  I like your toy-boxes and it gives me comfort to see that the Lego box still looks like the Lego box I had as a kid. Luckily some things don't change...

  ReplyDelete
 14. Julia: Legos are classics. all your three kids plays with them. Kitchen and doll-buggy sounds great, every little girls dream : ) Have a great weekend!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!