o
o

Oct 9, 2011

treasure hunt
My latest flea market finds. Sunday is official treasure hunt day, if you did not know 
that ; )  Most of these were 2-3€  except that round Componibili. I had to pay 1/3 from original price, blimey!
For my daughter I found This brand new  Finger in the Nose´s sweat shirt, also 2€.  I love flea markets!

***

Oma Hullut Päiväni, tosin kirpparilta. Stokkan jätin suosiolla väliin. Suurin osa 2-3€. Tuosta Componibilistä jouduin kyllä pulittamaan 1/3 ovh hinnasta, hittolainen! Sehän on ihan "official" Hullari tuote.
Pakan pohjalla vielä ihka uusi Finger in the Nose huppari Fridalle joka maksoi huimat  2€. Ihan nastat Hullarit, sanoisin.

12 comments:

 1. Ei tuollaisia kirppareita olekkaan
  :) Ihan huimia löytöjä, mielelläni ottaisin samanlaisen satsin omakseni. Pömpelipomia olemme ihan metsästäneetkin vanhemman tyttären huoneeseen yöpöydäksi. No luck. But you have it!

  ReplyDelete
 2. Melkoinen vainu ollut sinulla! Nimimerkillä positiivisesti kateellinen!

  ReplyDelete
 3. Paremmat Hullarit kuin Stokkalla, sanon minä!

  ReplyDelete
 4. NIIN MAKEET LÖYDÖT!!! Ja jos tuli vielä tarpeeseen, niin aina parempi :D Mulla jää nykyään paljon hyviä löytöjä ostamatta kirppiksiltä, kun mietin ehkä liikaakin joskus, että "Tarviinko tätä nyt ihan oikeesti!!!". Sit harmittaa joskus jälkeenpäin, että voihan himpulipim!!! Sait taas kipinän mulle...kylläkin niin päin, että päätin varata pöydän ja VIEDÄ myyntiin tavaraa :) KOSKA sitten saa hyvällä omalla tunnolla ostaa vaihturiks kaikkea kivaa :D ...vaikkei sit ihan niin oikeesti tartteiskaan...

  ReplyDelete
 5. Todellakin paremmat Hullarit. Ois kiva kuulla parhaat kirpparivinkit pääseudulta! :)

  ReplyDelete
 6. Anna: pömpelipom päätyy tyttären huoneeseen näillä näkymin. Sille kyllä löytyisi paikka kylppäristä ja alakerrasta ja vaikka mistä ; )

  Tickler: tämä on kehittynyt vuosin suunnistuksen tuloksena ; ) vähän kun koiralla verijälkiin ; )

  Minna-Leena: no ainakin halvemmat..

  Liliana: kyllä minäkin sitä mietin. Tasaisesti varaan myös pöydän itselleni, sääntöni kun on "jos jotain ostaa" jotain myös lähtee. Pysyy kaapit järjestyksessä ; )

  Johanna: HYVÄ kun muistutin teen sen joku päivä.

  ReplyDelete
 7. Harvemmin olen nähnyt näitä comppiksia kirppareilla. Olisin mieluusti poiminut mukaan :) Pitää tilata ulkomailta, että vähän säästyy... Kivat löydöt muutenkin! Sehän se on, että kun käy usein, tekee löytöjä. Mukavaa syksyä!

  ReplyDelete
 8. Wau mitä löytöjä! Kelpuuttaisin kaikki noista myös meille. Millä ihmeen kirpparilla sä oikein käyt? :D

  ReplyDelete
 9. Moi Minna. Oli oikein pakko tulla kertomaan, että antamastasi kipinästä suoraan tekoihin: Kävin tänään jo varaamassa myyntipaikan ja ens viikolla pitäis viedä tavaraa. Siellä oli yks aivan ihana vanha suorakulmainen Arabian valkoinen kippo, jossa ihana musta salmiakkiruutukuvio. Siitä tulit ihan sinä mieleen :D Olisit varmaan korjannut sen mukaasi. Mä meinasin kans kyllä ostaa sen, mutten heti keksinyt sille käyttöä. Sellainen voipaketin mallinen, mutta vähän pienempi... Jos se on siellä vielä ens kerralla, niin ostan kyllä. Olkoon sitten vaikka klemmaripurkki mun työhuoneessa :) Just näin sitä sitten joku jää mietittyttämään, kun ei heti ota mukaan... Ja yks musta taulukin oli vielä siellä...ehkä senkin ens kerralla. Pitää viedä ensin jotain purkkeja ja tauluja sinne, sitten voi tuoda jotain takaisin :)

  ReplyDelete
 10. Liliana: Voihan mahtavuus, kaapit tyhjäksi ja rahat kukkaroon ; ) Mainiota!!
  Osta se Arabian purkki äkkiä pois, varsinkin jos hinta on suht kohdallaan. Ne pitävät arvonsa tai sitten nostavat sitä ajan kanssa.
  Syksyä!

  ReplyDelete
 11. Kiitos :) Nyt mun on pakko mennä hakemaan se ÄKKIÄ, jos edes on siellä enää... Se oli 6 e. Ei jäänyt hinnasta kiinni siis tällä kertaa, vaan oikeesti siitä käyttötarkoituksesta. Ei ollut priimakunnossa, mutta ihanasti elämää nähnyt. Vähän kuin nainen, paranee vanhetessaan ja kun elämän jäljet alkaa sopivassa määrin näkyä, eikö? :)

  ReplyDelete
 12. Anonymous12/10/11

  Ha! I'd take the componibili for 1/3 of the original price in a second (I bet you did, too ;-)
  Should I ever visit Helsinki I need to schedule in a fleamarket visit. And turn to you for advise ...

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!