o
o

Nov 12, 2011

grey with tiny drops of pink
I´w never been a great fan of pink. Pale and dusty are fine but bright pink has never been my "chosen one". My daughter had a pink & princes period when she was about 4 years, then it went by and now there is not much left. Still these tiny drops looks quite nice against the gray.

***

En ole koskaan omistanut mitään pinkkiä, en ainakaan muista. Vaaleanpunaista ja vanhaa roosaa paloina, mutta kirkas pinkki ei vain ole kotiutunut. Tyttärelläni oli pinkkiprinsessa vaihe kun hän oli neljä mutta sekin meni ohi. Nyt koko pinkki arsenaali on tässä, pieninä pisaroina ja ihan kivalta se näyttää harmaata vasten.

8 comments:

 1. Mua välillä hymyilyttää kun näen jossain puistossa tai kadulla jonossa marssimassa tarharyhmän -minikokoisen vaaleanpunaisen armeijan :) (Oikeasti ainoat ei-pinkit oli muutama poika.)Vaaleanpunaista on kyllä kaupat ja kirpparit pullollaan, että helpostihan pinkkiarmeijat syntyy, kun se vielä niin usein on pikkutyttöjen lempiväri. Meillä se on kyllä kirkkaanpunainen, mutta en ala siihen että kaiken pitäisi olla vaan punaista. Itse kanssa sulatan vaalean roosan ja pinkinkin pienissä määrissä, ei meillä mitään pinkkikieltoakaan ole ;)

  ReplyDelete
 2. Cat´s Meow: ei meillä mitään pinkkikieltoa ole, se taitaa olla nuorimman poikani tuleva lempiväri ; )

  ReplyDelete
 3. That white lamp on the desk, I've seen it around lately, what is it called?

  ReplyDelete
 4. Janne: I bought I from Lagerhaus, Stockholm last summer. I don´t remember it´s name : (

  ReplyDelete
 5. everything looks better next to grey. great combo. x

  ReplyDelete
 6. Meneekö se pinkki vaihe joskus ohikin? Meillä niin pinkkiä Liisan elämä tällä hetkellä että se on tarttunut vähän äitiinkin..

  Riikka

  ReplyDelete
 7. Riikka: hih, minäkin vähän innostun kohta, varsinkin tuon nuorimman poikani lemppari tuntuu olevan pinkki, ainakin sukissa ja teepaidassa. Joo, meillä se meni ja nyt se on "pikkulasten" väri ; )

  ReplyDelete
 8. So beautiful.
  I also opted for a pretty dark color on the walls of my girls' bedroom but we are getting tired of it and it's time for a change. Yay!!! LOL. Thank you for sharing your beautiful pictures.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!