o
o

Nov 17, 2011

winter is lateIt was even in the news today -winters is late. Totally fine for me, I can wait but my son is craving for snow. I already miss this gorgeous light.
I´m trying to open my tiny pop up-store as soon as possible, I´m still waiting some products to arrive. 

***

Talvi on myöhässä ja taytyy sanoa että eipä haittaa, tosin poikani haikailee joka päivä lumen perään. Itse kaipailen jo nyt tätä mahtavaa valoa mikä on hemmotellut Helsinkiä viime päivinä.
Koitan saada tuon pienen pop up-kauppani nopeasti auki, yksi ihana ylläri varmistui tänään mutta vielä täytyy hieman odotella. 

5 comments:

 1. Anonymous17/11/11

  Mistä noin kivat mokkasiinit?

  ReplyDelete
 2. i am a new fashion blogger from indonesia living in singapore :) i really like your blog. i will really appreciate & it will be an honor to have u as my blog member.

  and of course i will folback!:D also, u can mention me anytime on twitter @tiodang if you want me to check out your latest post & leave a comment ^^ ,please list me on twitter, so i will know u're my follower!! ;)

  i've just recommend your post to google!u can check it! that's what u got if you keep in touch with my blog too!! hope u will do the same ^^
  (u can add me on facebook and contact me at : cheeringwinda@yahoo.com)

  ReplyDelete
 3. Aonyymi: No Acnelta ja Gaudetesta : ) Näillä kelpaa pomppia viimassa.

  ReplyDelete
 4. Anonymous17/11/11

  Viesti asian vierestä:

  Ostit joskus Pigeon-pululampun. Mihin se katosi? Löysikö se paikan? Ei ole osunut silmiini.Tilasin valkoisen pululampun netistä itselleni ja tutkailen seiniäni, mistä se löytäisi tilansa niin että fengsuit säilyisivät;-)

  Helka

  ReplyDelete
 5. Helka: joo, löysin sen kirpparilta 15€:lla ja se päätyi poikien huoneeseen lukulampuksi harmaata seinää vasten. Laitan kuvan jossain vaiheessa, hyvä että muistutit : )

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!