o
o

Dec 13, 2011

from the balcony


This used to be our balcony table (inexpensive Ikea) but I had to take it in because it´s raining all the time and I don´t want to ruin this. I was dragging this in  to a garage but then I decided to leave in downstairs and turn it to a "multipurpose" office table. I can sew and kids can draw here etc.
I organize my sewing and crafting materials in to that grey box and  machines I fitted inside the (tv) console, they used to be in garage.

***

Parvekepöydästä monikäyttö työpöydäksi. Halpa Ikean (partsi)pöytä piti raahata autotalliin ettei sade pilaisi sitä. Matkalla sinne, mieleni muuttui ja jätinkin sen alakertaan. Nyt minulla on oma ompelupöytä ja lapsilla piirustus. Tuosta vierestä löytyy vielä pari Artekin pallia, joten koko remmi mahtuu pöydän ympärille.
Omat ompelukamat järkkäsin tuohon harmaaaseen Habitat-boksiin ja ompelukoneet, jotka siis maijailivat käytännöllisesti autotallissa, mahdutin tuon (tv) tason toisen päähän. Ihan passeli eikö?
6 comments:

 1. Tosi hyvä idea! Kauniit tuolitkin.
  Ja tosiaankin tuohon Ikean pesusoikkoon voi laittaa kukkia ja yrttejä. Sopii loistavasta pöydän ja tuolien kanssa yhteen.
  Meillä on muuten ollut tuo samainen pöytä neliön mallisena hoitopöytänä, mutta ne päätyi autotalliin =)

  ReplyDelete
 2. Näyttää loistavalta ja toimivalta.
  Onko sulla muuten joku uusi objektiivi käytössä? Kuvat näyttää niin teräviltä ja laajoilta.. :)

  ReplyDelete
 3. Good opportunity to your table!
  The new space is nice looking

  ReplyDelete
 4. Laura: On. Lainasin 50mm kiinteän laajakulmalinssin valokujaava kaveriltamme. Hän ei käytä tätä. Sinulla on hyvät silmät. On hieman erilaista kuvaa kun se kameran kanssa tullut vakiöpötkö.
  Kiitos terkuista, törmäätte näköjään mieheni kanssa aina kaupassa ; )

  ReplyDelete
 5. Anonymous13/12/11

  Todella kivan näköistä! Meillä kun on pienimmän kanssa tosi vaikeaa nukkuminen niin kokeiltiin siirtää herra isompien kanssa samaan huoneeseen tekemällä Avan kerrossängyn laatikosta kolmas sänky tuohon kompleksiin.

  Nyt meillä on yksi lastenhuone "tyhjillään" minä haluaisin siitä ompelu/askartelu/leikkihuoneen. Ja se syntyisi pistämällä kaksi pitkää string-hyllykköä rinnan, toiseen se taso. Nyt pitäis enää saada mies lämpeämään tähän. Hänen mielestään lapsi ei voi nukkua laatikossa, minun mielestäni voi ;) (varsinkin kun siellä nukutaan paremmin).

  Tämän näkeminen ei helpottanut projektikuumettani.

  ReplyDelete
 6. Noora: komppaan sinua, lapsi voi kyllä nukkua laatikossa. Ihan pienillä lapsilla on turhaa olla oma huone, ainakin meillä haluavat nukua lähellä toisiaan.
  Sitäpaitsi se Avan sängyn laatikko on aika iso.
  Suunnitelmasi kuulostaa hyvältä : ) Omani on vielä vaihesssa mutta kun hätähousu olen, piti kuvat laittaa; )
  Minulla on kaikki "askarteluni" aina keittiön ruokapöydällä ja nyt saan levittää ne tähän.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!