o
o

Dec 5, 2011

kids presentsMy presents for kids are almost ready. This year I decided to be fast. I hate shopping during the "high season". Inside the packages are Brio´s train set, books, some clothes, animal figures and portable game console. 

***

Suurin osa lasten paketeista on jo valmiita ja täytyy sanoa että olen tyytyväinen, kerrankin kun olen ajoissa. Jouluruuhkat on jotain mitä en voi sietää. Kaupungille meneminen alkaa jo nyt olla ihan silkkaa kärsimystä. 
Paketeista löytyy puuhakirjoja, joitakin vaatteita (toivottuja), eläimiä, Brion junarataan osia ja elektroniikkapeli 5-vuotiaalle. (löytyi Claes Ohlssonilta edullisesti). Ihan perusjuttuja. 

11 comments:

 1. Ah kuinka hauskoja ja tyylikkäitä paketteja - niin kuin sinulta osaa odottaakin :)

  ReplyDelete
 2. Upeat paketit, mutta eikö sua harmita tuo vaiva yhtään sitten kun repivät innoissaan jouluna paketteja auki? :)

  Mää olen käärinyt niin paljon kuin mahdollista kierrätyspaperiin. Jottei tulis niin kauheasti turhaa paperiroskaa. Ja säästänytkin olen papereita, uusiokäyttöön.

  ReplyDelete
 3. Merja: Ei näihin niin kauaa mennyt ja suurin osa kierrätettyjä matskuja. Kuten esim. teipit irrotin Finlaysonille tekemistäni paketeista.

  ReplyDelete
 4. Oih, meillä ei oo vielä aloitettu lasten joululahjojen hankkimista! Se siinä sitten onkin kun niitä isoja paketteja (leikkimikro, lasten kitara, ym ym) alkaa paketoimaan. Joutuu oottamaan että lapset herää ja sitten se pakettien säilytys jouluun asti piilossa. Avaamisen jälkeen kaikki se paperi ja lelupakettien määrä... ja sen jälkeen se että joutuu siivoamaan sen kaiken ostamansa krääsän lasten huoneiden lattioilta :D.
  Mietin onko tässä mitään järkeä, mutta lapset oottaa niin kovasti sitä kaikkea suuresti toivomaansa sälää, että ei niitä toiveita vaan voi ohittaa ja ostaa jotain sellaista itselle mieluisaa mistä lapset ei tykkäis.
  Ihanaa kun olet ajoissa! Minä juoksen iltaisin töistä päästyäni kuuden jälkeen ostoksilla kamalassa ruuhkassa jonotellen.

  ReplyDelete
 5. Tyylikkäitä! Näistä taidankin vähän ottaa inspiraatiota, minulla sattuu olemaan teippejä nyt reilummin.
  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  ReplyDelete
 6. This is incredible! I haven't even made up my mind yet what to buy and your gifts are already wrapped! Lucky you. Need to do some time-management here.

  ReplyDelete
 7. julia: it year i decided to be fast. Rest of the present are still missing ; )

  ReplyDelete
 8. Mistä tuo kolmiopaperi mahtaa olla? En oo löytänyt kaupoista, kait se on tilattava jostain netin syövereistä.. :)

  ReplyDelete
 9. litunen: Moko markettia vastapäätä on pieni ihana liike jossa tehdään verhoilua ja myydään kaikkea kivaa. Paperi on sieltä ja maksoi 2€ .

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!