o
o

Dec 6, 2011

something blue...

It´s the Independence Day here in Finland today and I´m trying to take nice pictures from these Saanas and Ollis textiles. It´s not easy because my three kids are running around, but they have fun.
The couple behind these Finnish made hemp textiles (Saana and Olli) are both textile designers and they are talent but also super nice people so I´m really proud to have these in my pop-up shop.
p.s My bathroom X-mas decoration will be that blue "Yö Metsässä" (Night in a Forrest) towel.

***

Yritin ottaa hieman fiiliskuvia Saanan ja Ollin Yö Metsässä -sarjan hampputekstiileistä. Jep, nämä on tehty hampusta, joka ei kyllä ole kasvanut Suomessa mutta muuten on kyseessä täysin made in Finland tuote. Ihania juttuja,  puhdasta Suomi folklorea ja ihana pari taas näidenkin juttujen takana. Ihan samoin kun on Kaunisteenkin. Näitä myy ja hehkuttaa  ihan posket punaisina.
Tuo sininen keittiöpyyhe tulee olemaan kylppärin joulukoriste. Aivan täydellinen käsipyyhe sinne.
Ja hei! Oikein hyvää ja kaunista itsenäisyyspäivää! Nyt lähdettään lasten kanssa moikkaamaan Varpua & kumppaneita sekä ihastelemaan mitä siihen design pajaan kuuluu : )

4 comments:

 1. nice! täytyypä piipahtaa putiikissa jouluostoksilla :)

  ReplyDelete
 2. Saanan ja Ollin kuosit on ihania. Mä ostin Kiseleffin talon myyjäisistä mustavalkoisen keittiöpyyhkeen, enkä ehkä enää koskaan halua vaihtaa sitä toiseen... :)

  ReplyDelete
 3. Ihania. Sininen on niin raikas. Tervetuloa kurkistamaan taulujatapetti.blogspot.com posterishopiani!

  ReplyDelete
 4. Nuo on kyllä kivoja! Minun ihana ystävä osti yllätyksenä kaksi tuollaista pannunalusta, juurikin tuon beigen ja mustan. Kiva suomalainen moderni design noissa kyllä on.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!