o
o

Jan 12, 2012

half and half

Did you do any New Years promises? I did few. One I already started, it´s the horse riding : ) But the biggest is still waiting. Today I opened the door. As a freelancer all doors must keep open but behind this door is the (work)life that has  effected me most. I just left my foot between the door and now I just wait... 
I don´t like to work half and half and  that´s the way I´w worked too long. 
Have a great week! 

***

Teittekö uudenvuodenlupauksia? Minä tein pari. Ensimmäisen jo aloitin. Ratsastus. Pienenä perässä uinti.
Toinen ei sitten olekkaan niin helppo. Se ei riipu vain minusta. 
Freelancerina kaikki ovet on pidettävä auki ja aika tuulista on silloin tällöin... Mutta tänään päätin avata sen isoimman oven tai kävin jättämässä jalkani sen oven rakoon. Sen takana on (työ)maailma joka on vaikuttanut minuun eniten. Suljin sen oven aikoinaan mutta viime vuosina olen kaivannut sinne takaisin niin paljon että melkein sattuu.
Nyt vain odotan ja koitan olla kärsivällinen ja ahkera. Viimeinen ehkä onnistuu, tokassa olen huono. Yrittää pitää kuitenkin.

Voikaa hyvin ja hyvää viikkoa!

p.s Oliko se muuten niin, että jos toiveita sanoo ääneen, ne haihtuvat savuna ilmaan?
No, oli miten oli. Onneksi en ole taikauskoinen.


10 comments:

 1. Tsemppiä sinne! Kuulostaa jännittävältä, tuo jalka oven välissä :)

  Itse lupasin uutena vuonna opetella (vihdoin) puhumaan ranskaa tänä vuonna, edes jotenkin -aika haastava lupaus tuli annettua!

  Teidän ihana keittiö taisi vilahtaa Tyylivarkaat mainoksessa -onko jakso jo esitetty (en ole ohjemaa ehtinyt vielä katsoa)?

  ReplyDelete
 2. Great photos!!!
  Hope all your new year promises will be achieved very soon.

  ReplyDelete
 3. Pinja. Heh, kai se kuulostaa mutta toivon että vielä eteneekin : ) Jakso on esitetty, missä meidän asuntoamme vilautettiin (keittiö + olkkari).
  Uuden oppiminen ja aloittaminen tekee hyvää, ainakin minulle : )

  noendtodesign: Thank´s : ) Well, let´s see. But, if you don´t try anything you won´t achieve (anything).

  ReplyDelete
 4. Tsemppiä urarintamalle!

  ReplyDelete
 5. Ei tullut mitään lupailtua vuoden vaihtumisen kunniaksi, mutta jos nyt saisi pidettyä jo aloitetut rojektit jotenkin kutenkin kasassa, niin hyvin pyyhkii :)

  Kiitokset muuten butic blancin suuntaan - Kaunisteen kalenteripyyhe kaunistaa nyt keittiötämme!!

  ReplyDelete
 6. Pauliina: sitä tarvitaan : )

  Anne: Heh, no samoin mutta koitan saada vähän uusia juttuja ; )
  Se on kaunis.

  ReplyDelete
 7. Hello Minna,
  Sounds promising and a bit scary, I can imagine. For me it has been 1.5 years now that opened that door and I've never regret it. I think there can be no bigger reward than working face to face with your client. And that means freelancing not being employed. Or give it another name: running your own company. Go go go!

  ReplyDelete
 8. julia: I´w bean running my own company for 15 years ; ) but the world where I used to work (films) I´w left behind because of kids. I want to open the movie world again... Let´s see what happens. These works don´t just fly to me.

  ReplyDelete
 9. Anonymous13/1/12

  Ei kun se menee niin, että jos toiveensa sanoo ääneen niin joku voi ne kuulla ja silloin niillä on suurempi todennäköisyys toteutua :).

  Kaisa

  ReplyDelete
 10. Kaisa: Kyllä se vähän näin on. Kotisohvalla on turha mietiskellä omia unelmiaan, täytyy ottaa itseä niskasta kiinni ja käydä kertomassa ne sinne missä ehkä kuunnellaan... Minä kävin eilen. Hyvät viikonloput : )

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!