o
o

Jan 17, 2012

wood

I went to Ikea for "assisting" my husband. He needed some office furnitures, I didn´t need a thing but I came back with these black pencils. One thing what I hate about Ikea is that you just can´t go there without buying a thing. I blame the Ikea... But these were soooo beautiful and cost -almost nothing.
Woods I tried to capture on the way home and wood looking gift wrapping paper (under those pencils) is from Paperilla.

***

Kävin Ikeassa, mieheni "assarina". Hän tarvitsi toimistokalusteita ja minä en mitään mutta ostin kyniä... Mitä inhoan Ikeassa, on se että sieltä harvoin tulee takaisin ostamatta yhtään mitään ja syytän tästä täysin Ikeaa... Mutta, nämä olivat niiiin kauniin yksinkertaisia että en voinut vastustaa ja vielä ilman sitä Ikea logoa ja vielä super edullisia.
Puita yritin kalastaa kameralla markalla kotiin ja puupintainen lahjapaperi kynien taustalla on Paperillan.

10 comments:

 1. Anne Kea17/1/12

  I have to admit that I went so often to ikea that I now can walk through without buying anything. I even sat there learning for my exams.

  ReplyDelete
 2. Kauniita nuo kynät. Tuleeko niistä siis harmaa jälki?

  Minulla on päinvastainen ongelma Ikeassa. En löydä sieltä ikinä yhtään mitään. Lakkasin käymästäkin siellä sen vuoksi. No, jenkeissä sitten aloin käydä siellä taas, hakemassa korvapuusteja :)

  ReplyDelete
 3. Oi, miten kynät voi olla noin uskomattoman kauniita! En ihmettele, että lankesit.:) Mä olen edellisen kommentoijan tapaan onnistunut joskus käymään Ikeassa ostamatta mitään. Eri syystä kuitenkin, en tiedä mikä lie tilapäinen mielenhäiriö iskenyt..

  ReplyDelete
 4. Anne Kea: Heh, I understand : )

  Merja: Minä harvoin ostan sieltä huonekkaluja tms. mutta jotain pientä tarttuu melkein aina matkaan, viimeistään siinä ruokamyymälässä ; )
  Ihan perus lyijäreitä mutta mustia.

  Elli: Kyllä minäkin (oikesti), varsinkin jos olen tarvinnut sieltä jotain niin yleensä se on loppu.

  ReplyDelete
 5. Oih mitkä kynät. Niin, Ikea on paikka jossa huomaat, että mähän "tarvitsen" tätä ja tätä... Kaikki on niin houkuttelevasti laitettu esille.

  ReplyDelete
 6. Ikea on ihan julmuriii ; )
  Jos haen "yhtä" askaa, on se se halli jo suunniteltu niin jotta mää vaan huomaan kassaalla olevain HUIPUTETTU ostamaan läjän. Näin käy lähes...aina.
  Nyt jos lähtisin noitten mageitten pensillien takia niin... AAW ;)

  ReplyDelete
 7. pakko oli laittaa sulle tunnustusketju menemään ja blogissani jotain sinulle, jos kerkeet joskus tämmöiseen hömppään..

  Riikka

  ReplyDelete
 8. mä kanssa löysin nuo kynät jo tovi sitten, ja pakko tunnustaa, että niitä on useampi myyntipakkaus kotona hamstrattuna. Ovat niin kauniita ja työpöytä kun on eteisaulassa ovat myös siistin näköisiä olla esillä. Huomasitko, että niitä on myös värikynäversiota. Niitä onkin toinen kynäpurkki esillä lyijäreiden vieressä :D

  ReplyDelete
 9. Kiitos, joudun taas kirjaamaan yhden kohdan lisää ensiviikon IKEA-ostoslistaan :)
  Ja kyllä, IKEA on paha paikka. Vaikka kuinka kirjoittelisi listaa valmiiksi, ja päättäisi ettei muuta osteta niin jotenkin kummasti kassista löytyy aina listan ulkopuolisia asioita. Mistähän moinen johtuu? :)

  ReplyDelete
 10. Anonymous18/1/12

  Right...impossible to get out to the shop without even buying a pack of tissue....ah ah ah lovely IKEA and lovely blog...I like your style.
  Greetings from the south part of switzerland

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!