o
o

Mar 19, 2012

FOR MY GRIZZLY BEAR
My son asked if I could make a bear costume for him. He´s having an animal party. I went to say yes, on my weak moment. Costume was easy but cleaning the furs... Oh my. 


***

Heikolla hetkelläni menin lupaamaan karhuasun pojalleni. On se sen verran suloista että kohta kuusivuotias haluaa olla karhu eikä esim. Paavopesusieni.
Ompelu oli todella helppoa mutta tuota karvaa sitten onkin kaikkialla. Vähän innostuin joten lupaan näyttää lisää kunhan etenen.
Räntää pukkaa mutta viis siitä. Hyvää viikkoa!

10 comments:

 1. OMG, that's fab...but I hope it's fake fur ;)

  ReplyDelete
 2. Janne: YES it´s just fake ; )

  ReplyDelete
 3. no ihana! kelpais varmasti meänki 6-vuotiaalle.(: taitava olet!(:

  ReplyDelete
 4. Anonymous19/3/12

  Hei mahtavaa. Leikkelin kaavoja ystävän tyttären prinsessamekkoon jostain vanhasta kässälehdestä ja siinä oli karhupuku vieressä. Eikö tuo vanhin käynyt armottomaan karhupukukinuamiseen, lupasin katsella kangasta ja ehkä räväyttää pääsiäiseksi tämän toiveen toteen :)

  ReplyDelete
 5. OMG, you are so good at sawing!!
  He's gonna be the cutest bear ever ♥

  ReplyDelete
 6. Onpa pörröinen ja komea puku, kyllä synttärisankarin kelpaa! Karhu on pojalta hyvä valinta, metsän kuningas.

  ReplyDelete
 7. Sussu: tässä ei taitoja tarvittu, karvaa on helppo ommella tosin tätä karvaa on kaikkialla ; )

  Noora: Karva on Eurokankaan kilolaarista ja kaava on haalarin mutta jätin haarakiilat pois. Huppuun lisässin korvat ja eteen tuli vetskari. Laitan vielä lisää kuvia : )

  Har en drom: this was really easy to do, Thank´s.

  Sini: no niin minäkin kuvittelin mutta kun poika (joka on aika arka) näki asun, totesi " hei mä oonkin hiiri" ja mulla on jo asu. Tein vuosi sitten mustan froteehaalarin ja hän haluaakin sen + naamiaisasulaatikosta löytyneet korvat ; ) Jep jep

  ReplyDelete
 8. Anonymous20/3/12

  Kiitos Minna :) Täytyy mennä kaivelemaan noita laareja (haalarin kaavahan tuli tossa vahingossa tälle isoimmalle tehtyä kun piti tehdä pienimmälle). Jään odottelemaan lisäkuvia/josko ne saisi minustakin karhunpennuntekijän inspiroitua esiin. Lauantaiksi täytyy saada prinsessa(t) valmiiksi.

  ReplyDelete
 9. Wow, great job!

  ReplyDelete
 10. Hih, itse halusin ekaluokan vappunaamiaisissa olla koira. Ja päätin sen päivää ennen. Äitini sitten yömyöhään ompeli paksusta karvakankaasta koirapukua. Ja taivas että siinä oli kuuma hyppiä hyppunarua koulussa :D

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!