o
o

Mar 15, 2012

I´LL TAKE THE COW
I´m trying to plan my sons birthday parties. He want´s to have a animal party so I´ll just have to find so nice props. The cow mask is for me. Little brother stole the wolf. Suit him, he is a tiny wildlife animal.
His sweater is original 80´s ( WWF -Word Wildlife fund ) a bargain from flea market. Slogan is "Help the Nature" and we try. Of course.
I already took  some spring jackets and shoes out from closet. Bye, bye all puffy jackets! Grey Loft designs quilted jacket, an old bargain from Little Fashion Gallery´s sale. It still suits to my daughter, excellent. I don´t have to buy a new.
My last autumns sale shoes (-70%), just perfect for my new dress. Soon, party! Spring always effects me like this: wardrobe and cupboards organizing...

Check the new online magazine RAWR. Labels are: Nordic, kids, design, fun. 

***

Poikani haluaa eläinsynttärit. Ei huono. Olisi voinut olla spiderman, tai... Ihan mitä muuta hölmöä. Itse ehdotti, joten koitan nyt etsiä hieman rekvisiittaa. Eilen löytyy naamareita Punanaamiosta. Lehmä on minun. Puku kuulemma pitäisi tehdä pojalle, auts. Koitin suositella edullista kaupan. Ei tietysti kelvannut. Pikkuveli pölli jo suden, villieläin ilman naamariakin.
WWF-paita, tai siis pandapaita, löytyi kirpparilta parilla eurolla. Kotiutin heti. Olkoot tämä meidän kevään "Mini Rodinia" ; )
Kaappeja on tullut siivottua urakalla ja kevätvaatteita on jo päätynyt naulakkoon. Vanha löytö, Loft designin tikkitakki menee vielä tytölle. Loistavaa. Vaatteiden ostaminen "pakolla" on ärsyttävää. Ostan aina kun löydän hyvän. Yleensä kun etsin on tulos nolla. Whyredin konjakin väriset kiilakorot oli viime syksyn löytö, eli kävelivät vastaan -70% alessa (Beam). Kuten sanoin, kun löytää pitää ostaa... Huh, mitä juttuja tai siis selityksiä. 
Juhlia nyt kuitenkin odotellessa. 

Uusi nettilehti RAWR. Nordic, kids, design, fun.


11 comments:

 1. Mulla oli tollanen pandapaita lapsena, olin perinyt sen serkultani. Pitää tutkia äidin varastoa josko olisi vielä tallella :)

  ReplyDelete
 2. hanna: lapsuus tuli tästä mieleen, vaik´en en tällaista omistanut. Harmi ettei WWF tee tätä kasari collegea enään. Logokin on muokattu uusiksi.

  ReplyDelete
 3. Samaa mieltä pakolla ostamisesta. Silloin kun jotain pitäisi löytää, ei yleensä tule hyvää vastaan. Minulla käy aina niin vähintään juhlavaatteiden kanssa.(=

  ReplyDelete
 4. Sussu: ne onkin ihan pahimmat. Juhlavaatteet olen aina ostanut ilman tarkoitusta, jos hyvä on tullut vastaan esim. alessa, otan. Ei tarvitse panikoida kun tarve on.

  ReplyDelete
 5. I´m so in love with your gray walls :-) May I ask if you got the colorcodes?

  ReplyDelete
 6. eva: color is called basalt. Thank´s : )

  ReplyDelete
 7. Me valittiin meidän tulevaan makkariin basaltti :) Väri on vielä purkissa ja minua mietitytti että onkohan se sittenkään 'se oikea' harmaa. Mutta hyvältähän toi näyttää!! Ja mukavia juhlia teille :)

  ReplyDelete
 8. hanna: heh, ne ovat vasta ensi viikolla. Ei minulla ole edes lahjaa vielä. Kyllä tässä ehtiin... Ei tiedä ellei kokeile.

  ReplyDelete
 9. Odotan jännityksellä sitä aikaa kun lapsi alkaa pyytää naamiaisasun tekoa -en kyllä tiedä miten siitä selviäisin. Oma äitini teki aina innoissaan puvut, oli sitten penkkarit tai vanhojenpäivät...!

  Tsemppiä puvun tekoon ja mukavia juhlavalmisteluita :)

  ReplyDelete
 10. Pinja: En minäkän tästä inostunut. Olisin ottanut sen kaupan valmiin ; ) Oli tosi mukava nähdä ja palataan pian!

  ReplyDelete
 11. Minna, oli kyllä tosi kiva nähdä! Palataan ja oikein mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!