o
o

Mar 29, 2012

MARIMEKKO´S FALL


I just saw it, the Marimekko´s fall collection. Did I liked? It was varying. There were nice things, classics but my last feeling was bunch of 70´s kindergarden teachers. Maybe it was the point, which I missed. Of course there is nothing wrong with 70´s kindergarden teachers, It´s just not my style. These were my favorites, the most simple ones.

***

Kävin juuri katsomassa Marimekon syksyn. Mitä pidin? Mietin hetken. Muutamia tosi kivoja ja kauniita oli mutta konaisuudesta  tuli mieleen 70- tarhaopet metsäretkellä. 70-luvun päiväkotitädeissä ei ole mitään vikaa mutta oma aikani on vain sen ohi jo. Kuvassa ovat suosikkini ne hillityt ja suht hallitut. Mekko jossa miehusta unikosta, hihat jotain muuta ja pienet nuken kaulukset. Ei minun juttuni mutta veikkaan että osa näistä tehdäänkin suoraan Japanin markkinoille.
Marimekko on silti pop ja Mika Ihamuotila on ihana (ihan salaa...)

8 comments:

 1. what a wonderful collection!

  drop by allister bee soon!

  ReplyDelete
 2. Mä nään jo Minnan tos kolmos kuvan lookissa jos hiuksia ei oteta lukuun;) Ja sun mökkis!!! Ei meitin pihalle mut puhun sen kyllä niin meitin äiteen luo!! AAh!

  ReplyDelete
 3. Weekday: Mun kevätlook taitaa tulla kirpparilta ; ) Nyt vaan mökkeilemään : )

  ReplyDelete
 4. I like the black + white pattern!

  ReplyDelete
 5. Lykke: that was nice. I also liked that.

  ReplyDelete
 6. Anonymous30/3/12

  Huomasitko kivoja sukkahousuja? Itse ainakin tykkäsin niistä useamman paksun raidan yhdistelmistä. Aronia-mekko näytti ihanalta, mutta kenties ei omalla vartalolla. Mustavalkoiset yhdistelmät miellyttivät myös.

  ReplyDelete
 7. Anonyymi: Huomasin, ne olivat kivoja mutta olisin yhdistänyt ne yksinkertaisempiin yläosiin, olisivat tuleet paremmin esille. Kuvien rajaus johtui edessä istuvista ihmisistä ja laatu pimeydestä, minulle ei ole kunnon salamaa vaan vain Lighscoop. Marimekko tekee hyvää graafista kuosia ja siitä pidän kuten myös veistoksellisista, mutta yksinkertaisista vaatteista. Tässä näytöksessä oli paljon sellaista joka (minusta) oli Japanin (Muumi-markkinoille) tehtyä.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!