o
o

Mar 10, 2012

MY SATURDAY POSER




A new beauty - TALC dress from sale (-70%). I like it and she loves it. Somehow this dress reminds me from Vuokko. It´s a Finnish label, designed by iconic Vuokko Eskolin-Nurmesniemi who also is a legendary Marimekko designer.
She said -" with a yellow sneakers this would be perfect for summer". Okay.

***

Uusi kaunotar -TALCin yksinkertainen mekko. Löytö alesta (-70%). Tytär ihastui oitis. Kesäksi tämän kanssa pitäisi kuulemma saada keltaiset tossut. Ok, laitetaan korvan taakse. Venepääntie, puhvihihat ja väljä, yksinkertainen malli. Kelpaisi minullekkin. Mieleeni tulee jotenkin Vuokko.
Linja jatkuu, ei taida olla kovin montaa vaatetta lasten kaapissa joita ei alesta olisi ostettu. Usein se joka ei ole kelvannut muille on ihan täydellinen meille.
Olen aika onnellinen siitä että minulla on tyttö jonka kanssa voin miettiä näitä elämän suuria asioita, kuten: mikä mekko on kesällä kiva ja mitkä tennarit sopivat mihinkin. Suuria asioita -meille naisille ; ) Poikieni kanssa mietin dinasaurusten kokoa.

22 comments:

  1. Ha, she has, without doubt, style :)

    ReplyDelete
  2. Silmät tuikkii yläkuvassa. Ihana.

    Mekko keskustelut on kivoja. Alkaa aika nuorena, huomaan omista tytöistäni(, jotka pitävät JÄRKYTTÄVIÄ prinsessamekkoja päivät pitkät).

    ReplyDelete
  3. Nia: Thank´s : )

    aniiri: Hei sinun tytöt ovat vielä niin pieniä. Tämä pikkuneiti olisi kääriytynyt vain pinkkiin tylliin neljävuotta sitten. Olin aika ylpeä kun kävimme H&M:n showroomilla ja kun kysyin tyttäreltäni -mitä valitsisit jo sait jotain ottaa täältä? Hän osoitti maassa olevaa värikästä Marimekon kassia ja sanoi -No ehdottomasto tuon! : ) Älä huoli, peli ei ole todellakaan menetetty. Kaikilla meillä on vaiheemme, eikö?

    ReplyDelete
  4. what a beautiful stylish girl!

    ReplyDelete
  5. maijanmaja11/3/12

    Tyttäressäsi on todella tyyliä ja hyvä maku! :) Määkin haluan mustan mekon ja keltaiset tennarit! ;)

    ReplyDelete
  6. Niin on nätti neiti,onnellisen,luottavaisen näköinen tyttö.Tyylitaju on ilmeisesti periytynyt :) Meil on vasta edessä päin taistelut Hello Kitty-krääsästä ja vaaleanpunaisesta tyllistä.Olin itse Halinalle-fani,leikin poneilla ja barbeilla ja lapsuusvuodet vietin mintunvihreässä,hattaranvaaleanpunaisessa ja muissa höttöväreissä..Maku on ehkä hiukan sofistikoitunut tuosta mutta silti ihan innoissani ostin just tyllihameen tytölle,siniharmaan tosin :)

    ReplyDelete
  7. Lykke: Frida said "Thank you" : )

    maijanmaja: en minäkään pahastuisi. Mekko oli löytö.
    Tän ikäiselle on niin vaikea löytää kivaa ja vielä edullisesti. Mekko maksoi n.20€ Sunnuntaita!

    Rimpsukaisa: Eri vaiheita, eri tyylejä. Jälkeenpäin niitä on hauska tutkailla. Frida naureskelee omalle "Hello Kitty"ja prinsessa vaiheelleen jo nyt. Pitää itseään jo niin isona, ja pöh. Olen ollut aika "gootti" värien suhteen aina. 7-vuotiaana lempivärini oli tummansininen, mustaa kun ei lapsille edes ollut.
    Hyvää sunnuntaita!

    Floor number four: I think so too ; ) Have a nice sunday. We have super sunny here in Helsinki.

    ReplyDelete
  8. Anonymous11/3/12

    Iiiiihana mekko! Mistä se on hankittu, Suomesta vai nettikaupasta?

    Jos sinulla on kokemuksia ja vinkkejä lasten nettivaatepuodeista niin saisiko niistä vaikka joskus ihan postausta aikaiseksi? :)

    Itseä ainakin välillä turhauttaa kun ei löydy tarpeeksi kivoja vaatteita (=lue värittömiä, musta, harmaa jne) lapsille. Kuitenkin niitä aina välillä näkee joidenkin lasten päällä, joten ehkä en vain ole osannut löytää oikeita lähteitä.

    -no color mama

    ReplyDelete
  9. no color mama: kiitos, nättihän se on. Ostin Mash and Gravy nettikaupasta. Olisin linkittänyt mutta mekko on jo loppu ja aika monet muutkin kivat. Kannattaa kuitenkin kurkata. Joitakin Talcin juttuja oli jäljellä. Kiitos, hyvä aihe. Tilaan todella paljon netistä, lähinnä näitä loppualeista.
    Tässä kuitenkin pari suosikkiani jo, joissa tosin ei alea enään ole.
    Little Fashion Gallery
    Oii Design
    Mash and Gravy
    Pipsqueak.dk
    Olen myös tehnyt paljon itse, mutta lähinnä mekkoja.

    ReplyDelete
  10. Hei Minna, ihana mekko! Kuule, mistä on tuo ruudullinen tyynyliina? Ihanan raikas sekin.

    ReplyDelete
  11. Anna: Ikeasta. Setti maksoi 9.90€ ja on todella kiva. En vain tiedä onko enään jäljellä :(

    ReplyDelete
  12. Geranium12/3/12

    Tämä ei liity mitenkään aiheeseen, mutta minulla on pyyntö toiveuusinnassa. Laittaisitko sitruunapiirakan ohjeen tänne uudelleen? Etsin sitä eilisiltana täältä, mutta ei enää avautunut linkki ohjeeseen, ainakaan minulla.
    Kiitos kovasti etukäteen!

    ReplyDelete
  13. geranium: olet jo kolmas joka sitä pyytää : ) Anteeksi, poistin sen vahingossa. Teen uudestaa mutta ohje löytyy myös tämän (They are back ) postauksen kommenttiboksista eli täältä ----
    http://www.timeoftheaquarius.com/2012/02/they-are-back.html?showComment=1331490672708#c4104534792135576142

    ReplyDelete
  14. Kiitos Minna! Tämä on ihan huippuhyvää, nyt laitoin talteen itsellenikin.

    ReplyDelete
  15. Geranium: Niinon. En ole taitava leipoja mutta jus tällaisista pidän. teen sen vielä tanne uudestaan kunnolla : )

    ReplyDelete
  16. Anonymous12/3/12

    Aivan mielettömän kaunis lapsi sinulla onkaan. Niin kaunis. Alimmassa kuvassa utuisen kaunis katse.
    Mekko hänen päällään on myös ihana.
    Elisa

    ReplyDelete
  17. Awww, she's a good poser! Gorgeous wee girl :)

    ReplyDelete
  18. Kaunis Frida. Todella.

    ReplyDelete
  19. Elisa: hän on siinä iässä että poseeraamisesta tulee helposti teennäinen, nyt tuli onneksi se luonnollinen tyttö. Kiitos!

    Conversation Pieces: Thanks and greetings from my daughter ; )

    Kimpassa: tuli kerrankin sellainen suht luonnollinen kuva, yleensä hän poseeraa liikaa. Omien lasten kuvaaminen on kivaa ja opettavaista.

    ReplyDelete
  20. Kaunis tyttö ja kaunis mekko.

    Sitä olen miettinyt, että kun meillä tuo 2-vuotias (ihan totta..meillä on jo melkein puoli vuotta jouduttu aamuisin kuuntelemaan niitä "en laita, se on ruma"- ja "ei käy, haluan sen ja sen"-juttuja vaatteiden suhteen) on nyt alkanut pyytämään hello kittyä ja pinkkiä, niin pitääkö siihen suostua??
    Välillä ajattelen, että olen kamala äiti, kun pieni sanoo, että "hartain toiveeni on vaaleanpunainen paita" ja minä äitinä pakotan vaan käyttämään mustaa, harmaata tai valkoista...mutta kun oma silmä ei kestäisi katsoa niitä hello kittyjä..
    Ja jos antaa pikkurillin, eli suostuu johonkin pinkkiin paitaan, niin viekö tyttö sitten pian koko käden?
    Onko asian suhteen neuvoja? Miten teillä on tämä juttu mennyt? Innostuiko tyttö ihan itsenäisesti taas tyylikkäistä vaatteista, vai teitkö jotain aivopesua?

    ReplyDelete
  21. Veera: Apua, en ole tyylipoliisi, vaikka välillä sitä yritänkin ; ) Kaikilla lapsillani, varsinkin pojillani on todella kova pää. Minun on aika turha alkaa sanelemaan mitä he pukevat, kovasti välillä yritän...Tyttäreni oli hyvin samanlainen pienenä ja tein kai jotain kompromissia. Nykyään makumme on "kohdannut" hän pitää useimmista ehdottamistani vaatteista. Nyt ehdotti lappuhaalareita, niitä klassisia. Ei tiedtysti löydy.
    Tee kompromissi, en voi muuta sanoa.
    Onhan se turhauttavaa kun suurin osa lastenvaatteista on tuota pinkkiä, logoja ja muuta älytöntä.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!