o
o

Mar 23, 2012

SUNNY DAY

I already packed all thick winter clothes away, it´s +7c°. Excellent! My balcony door is open and sun is shining, a great weekend coming.
Yesterday i made a "road trip" and visited one of the best plywood factories in Finland so stay tuned, soon I have something nice to show you : )
Have a sunny weekend!

***

Pakkasin jo kaikki paksut toppakamat pois, se kevät taitaa sittenkin tulla. Partsin ovi on jo auki ja aurinko paistaa kasvoille. Parempaa voiko olla? Ei.
Tein eilen aikamoisen Varsinais-Suomi road tripin. Vierailin mm. yhdessä suurimmassa vaneritehtaassamme. Toivon mukaan kohta, pääseen näyttämään "saaliini" eli viimeisimmän tuotokseni.
Kaunista ja aurinkoista viikonloppua! Huomena lupaan kuvata vähän synttäreitä ja meidän pikkukarhua lisää.

9 comments:

 1. Love all that grey and white, beautiful!, have a lovely weekend : )

  ReplyDelete
 2. ah, ihana eteinen. Anoppi ja appi ostivat vanhan ison talon tulevaksi kodikseen, siellä on samanlainen naulakko :)

  ReplyDelete
 3. Mariela. You too : )

  Kikka: tämä kaunokainen on löytynyt kympillä Emmauksesta. Funkkis naulakot on hienoja.

  ReplyDelete
 4. It's been great weather here too today - Spring is most definitely on the way...!

  ReplyDelete
 5. Anonymous24/3/12

  Muistanko oikein, että nuo (kumiset?) mustat säilytyslaatikot ovat Ikeasta? Ovat kyllä niin hienot edelleen, täytyisi vihdoin hankkia samanlaiset... Mulla olis oikeastaan kaksikin käyttötarkoitusta niille: huivit yms. asusteet sekä "kierrätyspisteet" lehdille ja muille jutuille. :)

  Tiina

  ReplyDelete
 6. Tiina: Oikein muistat, malli on hieman muuttunut mutta yhä näitä saa Ikean keittiö osastolta, ei siis sieltä pientavarasta. Myyntinimi on pesuvati ; ) Meillä näissä on leluja, ompelutarvikkeita ja asusteita.

  ReplyDelete
 7. Anonymous24/3/12

  Hei! Kiitos todella inspiroivasta blogista! :) Mistähän on mahtanut löytyä noin hieno eteisen matto?

  ReplyDelete
 8. Anonyymi: KIITOS! Matto on kotimaisen Woodnotesin.

  ReplyDelete
 9. Anonymous26/3/12

  Pakko paljastaa, että minulla on noita ikean pesuvateja yhteensä VIISITOISTA :D Kotimme ei ole ihan pieni, joten ei niitä ihan joka paikassa vilise sentään. Niissä on/on ollut pipoja, hanskoja, vaippoja, wc-tarvikkeita, leluja, papereita, ulko- ja sisäkukkia...ne on toiminut ikkunanpesu- ja siivousvatina, mainioita myös viinimarjojen poimimiseen tai niihin on varsin kätevä lomalle lähtiessä (esim. asuntovaunulla) pakata sukkia, lasten vaatteita, leluja jne.. Eli kovassa käytössä ovat!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!