o
o

Apr 12, 2012

LAST WEEKS LEFTOVERS...


Once a while I get so bored for my own pictures, especially my home pictures.  Who want´s to look the same sofa from different angles all the time? Not me. Blogging needs a constant inspiration and once a while my inspiration is just some where else. 
I have´t never liked the idea borrowing other peoples pictures either, so... I´m in the middle of tiny blogging crises. This is not bad, maybe I just have to paint a wall or something, it always inspires me...
Do you have some good ideas, what would you like to see here? 

I just made inventory in my shop and there is just one or two favorites left, like the pale pink Sugar tea towel or grey Calendar so hurry if you want a one. Some Kauniste products also went to sale.

***

Olen aijoittain totaalisen kyllästynyt omiin kuviini. Erityisesti nämä kotikuvat. Kaikki on jo kuvattu. Kuka jaksaa katsella samaa sohvaa eri kuvakulmista kokoajan? En ainakaan minä. Toisaalta, toisten kuvien jatkuva kopioiminen on myös tylsää. Ammattikuvaajien ja stylistien juttuja on ihana katsella mutta kun ne kiertävät täällä aika moneen kertaan, tulee niistäkin vähän "kotisohvia". Keksi nyt sitten tähän jotain rakentavaa, heh. Kyllä tämä tästä. 
Mutta olisiko teillä siellä joku idea, tai asia mitä haluatte nähdä täällä? Antakaa palaa.

Alakuvassa kurkkivat muuten GoodPie Bakeryn mainiot salmiakkikeksit. Hienoa että näitä uusia yrittäjiä löytyy. Leipomoita, herkkukauppoja, pieniä kivijalkakauppoja. Marketit sucks.

Tein hieman inventaariota kaupassa ja jos vielä halajatte vaaleanpunaista Sokeria tai harmaata Kalenteria, alkaa olla kiire, niitä ei kohta ole. Muutaman Kaunisteen tuotteen laitoin myös aleen.19 comments:

 1. Ihan samat fiilikset...tuntuu et tämä meidän talo on jo nähty. Pitäis varmaan alkaa kuvaileen epäkohtia, kellareita ja romusia autotalleja;)

  ReplyDelete
 2. Hei,

  kokeile kuvata lasten perspektiivistä, siis alhaalta ylöspäin, kuin katsoisivat aikuista. Mitä he näkevät taustalla.

  Kiitti blogistasi, tykkään kovasti :)

  Meillä on muuten aikoinaan kirpparilta ostettu hyvin samanlainen koottava kotimainen vanerilinna kuin kaupassasi. Mieleinen leikkikalu sekin.

  ReplyDelete
 3. Hei, pidän kuvistasi, ne ovat raikkaita ja erilaisia. Olen samaa mieltä kanssasi, että on vähän tylsää, että ammattikuvaajien kuvat kiertävät useimpien bloggaajien sivuilla jopa samanaikaisesti. Olen itse juuri aloittanut, joten en ole nähnyt sohvaasi vielä kaikilta kulmilta.Olin myös iloisesti yllättynyt, että olet Suomesta!!!

  ReplyDelete
 4. Riippuu tietysti paljon myös sinusta itsestäsi että mistä haluat kirjoittaa. Olen saanut käsityksen että sisustus on sinun ykkösintohimosi, mutta olisi kivaa kuulla onko sinulla myös muita kiinnostuksen kohteita, eli jos voisit kertoa lisää itsestäsi. Ja ne Hesa-vinkit kiinnostavat ehdottomasti myös.

  ReplyDelete
 5. Varmasti sama fiilis joskus jokaisella sisustusbloggarilla, täällä myös :) Omia nurkkia on tylsä jatkuvasti kuvata. Olenkin alkanut kyselemään lupaa myös ystävien ihanien asuntojen kuvaamiseen tai ideoihin heiltä, hyvällä menestyksellä. Toiveissa olisi pidemmällä tähtäimellä enemmän co-creation blogi. Miten olisi lukijoiden kodit ja sisustusinspiraatiot?

  ReplyDelete
 6. Martina I12/4/12

  Åh jag som blir så glad när du visar bilder från ditt hem! Gör inget om det är på samma soffa från olika lägen för du har alltid ändrat någon detalj och du har det så otroligt fint! Fortsätt gärna med din inspirerande och personliga blogg precis som den är!
  En fråga, jag fattade inte riktigt var du hade fått tag på din hand som syns på många bilder? Fattade bara att den var billigare än Hays hand.

  ReplyDelete
 7. sama fiilis kun aina kuvaa kans vaan omaa olohuonetta ja nukkuvia kissoja :)
  ja ihanat rillit!

  ReplyDelete
 8. kenen valmistama on toi kynttilänjalka? vaarini on ollut kultakeskuksen hopeaseppä ja hän teki noita käsin lahjaksi yritysvieraille ja myyntiin. itselläni on samanlainen ja aika arvokas muisto vaarista :)

  ReplyDelete
 9. Minä jaksan katsella sun kotikuvia loputtomiin!

  ReplyDelete
 10. En ole kokenut kyllästyväni blogissasi, vaan tämä on yksi suosikkiblogeistani.:) Voihan sitä kuvata vaikka mitä yksityiskohtia esim. rivat, kahvat, nupit, vetimet, nurkat, seinälinjat, katot, valaisimet, ikkunanpuitteet, ovenpielet, kynnykset yms. pieniä sisustuksen osia, jos kokee, että sohvat ja tuolit on kuvattu jo moneen kertaan.:)

  ReplyDelete
 11. Tellu13/4/12

  Kiinnostaisi
  - näin kevään/kesän kynnykselllä modernit ja sinun maun mukaisesi puutarhaideat
  - erilaisia tyyli-ideoita kuistille ja verannalle ja esimerkiksi joku DIY-juttu, sinulla kun on näitä hyviä!
  - juttu siitä miten (sisustus)tyylisi on muuttunut vuosien varrella, kuvien kera ;)
  - lukijoiden kodit (valitsemasi tyyliset), ihmiset joilla ei ole blogia, voisivat laittaa sähköpostilla kuvia kodistaan tai tietystä tilasta/huoneesta ja "seulan" läpäistyään, voisit esitellä kuvia blogissa
  - väripaletteja, joissa on etsitty siihen sopivia maaleja/kalusteita/pienesineitä (näitä näkee usein, mutta jokaisen tekemänä ne ovat erilaisia)

  Olen innokas lukijasi, blogisi on ihana!

  ReplyDelete
 12. I'm a new follower (since yesterday after someone recommended your blog on mine) and I LOVE these photos. That they're not just of sofas at different angles but lived in. Beautiful. So glad I found you and I hope your crisis will be short lived:).

  ReplyDelete
 13. Hi! Löysin juuri blogisi, ja rakastan sitä jo: DI sinun kannattaa tehdä postauksen tämän merkin löysin, Boca do Lobo, niiden palaset ovat uskomattomia!
  http://bocadolobo.com

  ReplyDelete
 14. Tyttäresi kuva timanttituolissa vetoaa minuun. Elävää, aitoa, kaunista. Samat nurkathan ne meilläkin viikosta toiseen, jokainen päivä on silti yksilö.

  ReplyDelete
 15. Johanna K: Koitan pitää illuusiota yllä ; ) Tiedän tunteen : ) Viikonloppuja!

  Hanna V: Täytyy yrittää : ) Joo, ei tämä mikään uusi idea varmastikkaan ole. Hauska lelu jonka saa pois silmistä ja kasaan.

  Päivi Lemström: Samaa mieltä olen kanssasi mutta on tämä omienkin kuvien ottaminen, ei ammattilaisena tai edes hyvänä harrastajana, vähän puuduttavaa. Samoja juttuja, liian usein ; ( Ainakin itse kyllästyn välillä niiin totaalisesti omaa blogiini.

  Merja: onhan se, ihan ykkönen mutta ei ainut. Jotenkin tuntuu paremmalta pysyä tällä takana. Toisaalta tiedän että kun lukee toisen blogia on kirjoittajasta kiva tietää muutakin kun se vaihtuvien sohvatyynyjen väri ; ) Kiitos Merja, koitan laittaa jotain tältä pohjalta.

  By J: Olen muutaman ystäväni kodin tänne kuvannut mutta koska teen freenä näitä kotiesittelyjuttuja Deko-lehdelle joten se menisi työn piikkiin ; )


  Martina: Tusen tack! Sorry, the rest comes in English.
  I found it from a shop which sells all kinds of display stuffs to shops. It´s in Helsinki ; (

  saaara: No onneksi moni tuntuu ymmätävän tämän "kriisin" eli tuttua on ; ) Joo ne on vintage lasini joita pitäisi tosin käyttää koko ajan mutta muistan ne vain lukiessani. Viikonloppuja!


  Riikka: tämä on juuri niitä. Ostin kirpparilta. Minulla on näitä kaksi ja kuten näkyy lapseni arvostavat myös näitä. Tiedän hinnan ; ) Meillä on kaikki käytössä, vitriineihin en osta tavaraa.

  Kimpassa: Hyvin hämmentävää, minä kun olen niin lopen kyllästynyt tähän kotikuvaukseen ; ) Kiitos kumminkin ; )

  Tellu: heti tuli hyvä vinkki, kiitos. Otan tuon puutarhajutun käsittelyyni.
  Kotijuttuja teen Dekolle silloin tällöin mutta pienessä mittakaavassa voin jotain tehdä tännekkin. Toisten koteja kun kuvaa olisi kiva tehdä ne todella hyvin ja objektiivini sekä omat taidot ei ehkä riitä.
  Oma makuni on pysynyt aika samana mutta voisin näyttää jotain vanhoja kotikuvia. Kiitos kaikista vinkeistä!


  Valua Kuvassa: Luulen vähän että ne jotka ovat kyllästyneet eivät pahemmin kommentoi tähän ; ) Kiitos tästäkin vinkistä ja kiva kuulla. Meillä on joitakin ihan kivoja alkuperäisjuttuja jotak täytyy muistaa vilauttaa täällä.

  Benita: With all these comments, it will short out soon :) Thank you. I have followed your blog about a year and you are one of my DIY favorites. Again thank´s for the lightscoop tip!

  Jessica Hubow: no kiitos Jessica ja käyn katsomassa. Ihana kun te jaksatte antaa vähän potkua persuksille : )

  Helena: sanotaan että kauneus on katsojan silmissä mutta sinun kuvissasi on sellaista maagista kauneutta joka syntyy kyvystä nähdä ihan pienissäkin asioissa jotain uutta ja ihmeelistä. Se on taidetta Helena. Viikonloppuja!

  ReplyDelete
 16. I would like to see images of food you create. Some exterior shots of the home. Certainly pictures of your summer place.

  ReplyDelete
 17. digger: Okay, food posts I will do. I like cooking but with a three hungry kids, I usually just don´t have time ; ) Exterior shots maybe. We don´t have own summer place, we just visit our friends places in the summer. Thank you digger!

  ReplyDelete
 18. Hauskoja toivomuksia, innolla ootan mihin tartut.

  Muistatko sen sun erään viimevuoden(?) postauksen mysteerisestä talosta joka oli arkkitehtonisesti hurjan mielenkiintoinen ulkoapäin?
  Niitä nyt bongaa harvoin, mutta se mitä näät ja mistä pidät omien seinien ulkopuolella kertoisi myös susta.
  Sun kuvat on upeita, älä stressaa niistä. Pääasia että on omasta objektiivista ja kuvakulmasta. ;)
  Visuaalinen kerronta on sun voima.

  ReplyDelete
 19. Nanainen: muistan talon ja kiitos, laitetaan korvan taakse. Kesällä on kiva kulkea kamera kainalossa.
  Välillä mietin, haluanko niin kovasti kertoa itsestäni, tosin luen mielelläni muista ; ) No, näistä kommenteista tuli uusia ideoita.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!