o
o

Apr 8, 2012

TO-DO list

If I´m honest I can´t spend these easter holiday days just doing nothing. Painting this room has bean on my To-Do list for ages. Walls, they looked white but they were something between light grey and yellow and full of holes also the grey wall was too dark so I painted it with slightly lighter gray. You don´t see those things in the pictures, but I do. Now it looks fresh again. Of course I still have some tiny things to do here.
This has bean slightly difficult room to decorate because the room is so narrow (under 2 meters) and wide with a big window but now it works fine for two boys. 
Place were the bunk bed is now, used to be our bedrooms tiny walk in closet. Were tear down the wall few years ago and made this bigger room for boys, now this is working fine.

***

Jos nyt olen ihan rehellinen, neljä päivää sohvaperunana on liikaa minulle. Perjantain omistin maalaamiselle. Poikien huoneen seinät ovat olleeet surkeassa kunnossa. Periaatteessa valkoiset mutta käytännössä jotain muuta. Harmaa oli muten ok mutta hieman liian tumma. Reikiäkin oli aika paljon. Julisteiden ja korttien teippailut eivät ole koskaan ollut minun juttuni. Naula ja vasara on toiminut paremmin.
Isoin homma oli huoneen tyhjennys mutta tulipahan pyyhittyä kerrankin pölyt kunnolla. Samalla kun maalasin, vaihdoimme tuon sängyn yläkaiteen uuteen. Edellinen oli liian matala. Tuolla ylhäällä nukkuu aika usein kolme lasta...
Tämä on ollut hieman hankala huone. Kuvaaminenkaan ei oikein onnistu kun leveyttä on alle 2m ja pituutta hieman yli 4m. Seinille olen koittanut saada mahdollisimman paljon, lattialla kun ei paljon ole tilaa. Kiitos Stringeille. Sängyn alla on vielä laatikko kaikille isoille leluille. Huoneen päässä, ikunan alla on pitkä ja kapea Ikean pöytä.
Kerrossängyn paikalla oli ennen meidän makkarin vaatekomero. Se lähti parivuotta sitten. Seinä siirtyi meidän puolelle ja pikkukopista tuli ihan ok huone kahdelle pojalle.


17 comments:

 1. Hieno ratkaisu ja näyttää kivalta. Ei lastenhuoneessa periaatteessa tarvitse olla paljon lattiatilaa jos leikkiä voi muuallakin talossa.

  Kun mun esikoispoika syntyi asuttiin pienessä kaksiossa jossa oli hieman yli kahden neliön kokoinen vaatehuone makkarin ohessa. Ostettiin vaatekaapit ja tehtiin pojalle huone vaatehuoneeseen. Ovi oli tietenkin aina auki ja siihen kerääntyikin onnittelukortteja ja muuta sälää ajan kuluessa. Ensin pikku huoneeseen mahtui kehto sitten 120 senttiä pitkä lastensänky:) Ja toiselle puolelle suunnittelin silloin hyllykön Muuramen vaippojenvaihto-pisteen seuraksi. Harmi ettei siitä koskaan tullut otettua kunnon kuvaa:)No sitä on jo 15 vuotta kohta:)

  ReplyDelete
 2. champagne: Ei lastenhuoneen iso tarvitse olla kunhan sänky ja joku pieni pöytää mahtuu. Olohuoneen lattialle junaradat jne. rakennetaan. Tässä huonessa on vain se ongelma ettei ns. standardi huonekalut mahdu tänne. Normaalit työpöydät ovat liian syviä ja sängyt liian pitkiä. Vähän säätöä mutta kyllä tämä nyt toimii hyvin.
  Pääsiäistä : )

  ReplyDelete
 3. Anonymous9/4/12

  Mistä tuo kerrossänky on? Se on kiva!

  ReplyDelete
 4. Anonyymi: palat olen teettänyt puuspällä ja sänky on kasattu itse.

  ReplyDelete
 5. Reipas <3 ja perfect match tuo sävy stringin kanssa!!

  ReplyDelete
 6. Suki: Kaikki on suhteellista ; ) Se oli sattuma, vetäisin värin ihan suoraan värikartoista.

  ReplyDelete
 7. Moikka!

  Selailin aikasempia postauksiasi ja huomasin, että teillä on musta nimitaulu, jossa on teidän perheen nimet ja syntymäajat.
  Mistä olet ostanut tuon taulun? Osaatko sanoa, minkä kokoinen se on? :)

  Nettikaupasta saa nimitauluja tilattua, mutta kokoja on niin monia, etten tiedä mikä olisi paras!

  ReplyDelete
 8. GREAT!!

  I like the bedlinen!! Where you get it?

  Many thanks in advance.

  All the best,
  Ines

  ReplyDelete
 9. Anonymous11/4/12

  Onko sänky pultattu jotenkin seinään kiinni vai mikä kiinnityssysteemi siinä on? Onnistuisiko sängystä muokkaamaan myös parvisängyn ilman alaosaa? Sellainen kun olisi meille tarpeen.

  ReplyDelete
 10. Good job, Minna! And nice decorating. A late happy Easter to you!

  ReplyDelete
 11. Ines: Tahan you : ) Bedlinen are old H& M homes, sadly they don´t sell those any more : (

  Anonyymi: se on koollattu seinään kiinni ja pohjassa on Ikean edullinen sälepohja. Vaikea sanoa kun en tiedä sänkyäsi ja tilaa mihin ajattelit sitä mutta periaatteessa se ehkä onnistuisi.

  rock that horse: Thank´s ! There are people who goes to gym or jogging, I paint or renovate. It´s good exercise and it´s relaxing ; ) Same to you!

  ReplyDelete
 12. Anonymous12/4/12

  great blog ! i like it !

  what is the brand of your shelf ? I search one like it !!!!

  thanks in advance

  ReplyDelete
 13. elisabeth: It´s called String shelf Google it. Design by Nisse String. Thank you : )

  ReplyDelete
 14. Mitä materiaalia tuo lattia on? Painiskelen lattianvalintaongelmien kanssa ja muistelin joskus ihastuneeni teidän lastenhuoneen lattiaan. Täältähän se löytyi ja hyvältä näyttää edelleen.:)

  ReplyDelete
 15. Elli: teollisuustiloihin tarkoitettua kumia.

  ReplyDelete
 16. Hello,

  I am searching for a bunk bed for my kids and saw your blog. I love the bed. Where did you buy it. Thanks

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi, bunk bed is my own design and carpenter made.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!