o
o

May 2, 2012

GRAY MAY
Our May is still grey but there are hits of colors like the pillow from Tiogruppens fabrics.
Lately I have found Marimekko´s basic stripes for kids from flea markets in excellent condition and extra low price. Lucky kids. I just can resist these kind of bargains.
Confession: I haven´t never ever bean big fan of colors. When I was seven my favorite color was dark blue. Red I hated.
It´s so much easier to choose non colors and besides there´s not point to change things because the color doesn´t mach anymore. Tiny color splashes you can easily change but big surfaces and things, no, no. I think interior design is much about finding your self and and in my point its monochrome.
I asked my daughters favorites: Hhmm, dark blue, black, white. The apple hasn´t fallen far from the tree... My son: yellow. Some progress.


***

Harmaata. Nyt kuitenkin ihan pieniä väriläiskiä näihinkin nurkkiin. Tukholman tulkkarina tuli pala Tiogruppenin kangasta ja surautin tyynyn tyttärelle. Kirppareilta on löytynyt viimeaikoina Marimekkoa puoli-ilmaiseksi eli yhtäkkiä on punaista. Sitten vielä ruutua, raitaa ja palloa.
Tunnustan: seitsemänvuotiaana lempivärini oli tummansinisen ja kovin kauas ei olla siitä edetty. Punaista inhosin. Puhumattakaan muista kirkkaista väreistä. Taidan olla syntymägootti.
Värien kanssa pitää jaksaa elää. Lisäksi taidan olla vähän pihi. Pieniä väriläiskiä voi vielä vaihtaa mutta ne isot. Ei, ei. Sisustamisessa on tärkeintä että löytää itsensä. Vaikka sen voi sisustuslehtien väliin välillä hukata...
Tyttäreni lempivärit: tummansininen, musta, valkoinen. Semigootti. Ei ole omena kauas puusta pudonnut. Poikani: keltainen. Edistystä.

8 comments:

 1. Ihana tuo "You are my diamond" :)

  Harmaata, kaunista... kyllä vaan!

  ReplyDelete
 2. Anne: se on weekday carnivalin Riikan vanhaa tuotantoa. No nämä on näitä makuasioita joista on turha kiistellä, mutta joo harmaata.

  ReplyDelete
 3. Äärettömän upeita "maisemia" jälleen. Näyttää hyvältä.

  ReplyDelete
 4. kaunista!

  ja olen sitä mieltä, ettei väkisellä kannata alkaa muutamaan itseään, kun lopulta kuitenkin palaa siihen, mistä oikeasti tykkää. niin käy minullekin aina kun yritän muuttaa vaatekaappiani pois mustasta.

  ReplyDelete
 5. Kiki: Välillä, melkein väkisin, koitan saada väriä kaappiini ja kotiinkini mutta minkäs teet kun värit eivät tunnu omilta ; ) Viikonloppuja!

  ReplyDelete
 6. Anonymous4/5/12

  u have a beautiful house and very cute children.
  By another mum of three from switzerland

  ReplyDelete
 7. "Semigootti"-nimitykselle kikatin hiukan :D Tuo 10-Gruppenin kangas on kyllä hieno. Siitä tulee muuten ihan mieleen Stockan uusi ilme ja paperikassit!

  ReplyDelete
 8. Johanna: suomenruotsalainen mieheni on kutsunut minua gootiksi eli... näillä eväillä mennään ; ) Totta! mietin kun näin kankaan että jotenkin tutun näköistä ; ) Sinä sen sanoit. Viikonloppuja!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!