o
o

May 3, 2012

MY BABY IS BACK HOME...I pick my playhouse´s prototype back from the factory today. Now it stands in the corner of our deck but I will move it later. Those handles makes moving around easy. Upstairs balcony would also be nice place, kids could have their own summer cottage there... And if we would have a bigger kids rooms, this would go there as a playhouse bed but we have so tiny ones ; ) 
More details about my Maja playhouse from here. First order comes out week 22 but for Finnish markets. Shipping is possible because this goes flat but this is heavy so it costs.

***

Hain Majan proton tehtaalta kotiin tänään. Nyt se on pation kulmassa ja vähän ahtaasti mutta noista kahvoista sen siirtää aika helposti keskelle. Tosin mietin yläpartsiakin ja vaikka mitä. Oviverhoa ja... no niistä myöhemmin lisää. Nyt vähän harmittaa kun poikien huone on niin pieni ettei tämä mahdu sinne. Tällä kun jakaisi huoneen niin hyvin. Virallisesta versiosta tulee vielä hieman  isompi kuin tästä.
Eka satsi tulee ulos viikolla 22. Jännää. 
Ettei tulisi turhia hukkapaloja, suunnittelin noista ikkunan ja ovien paloista pienen penkin. Se myös kasataan hyvin helposti ilman ruuveja.
Täältä löytyy vielä lisäinfoa.

15 comments:

 1. Vau, onpa upea maja. Olisipa minulla ollut lapsena tuollainen.

  ReplyDelete
 2. Hei, onpa se hieno, tuo MAJAsi ja kylläpä sinulla on jännät ajat. Ihanaa, että sait suunnittelemasi tuotteen myyntiin, itse odotan samaa omien tuotteideni kanssa.ONNEA!

  ReplyDelete
 3. I love the playhouse! I need one for my house. Have been searching modern playhouse for a long time. Please keep me posted if this will become commercial...

  ReplyDelete
 4. Hienoa, upeeta, hyvä Minna! :D Mahtava maja, ja vielä penkkikin. :)

  ReplyDelete
 5. Wow, such a good idea! I thought it was just for inside, also waterresistant, even better? I wish you good luck with your super idea! Hyvä Minna! miaw/åland

  ReplyDelete
 6. oi oi oi, yhä siis vain paranee. Että penkinkin keksit! Kerrassaan nerokas mökki. Onnittelut ja ihailut!

  ReplyDelete
 7. Tuo Maja on niin kiva, varmasti tilauksia satelee!

  ReplyDelete
 8. Nannas: kiitos ja hyvät viikonloput : )

  Päivi Lemströn: Sinnikkyyttä paljon ja onnea : ) Kiitos.

  Yayan: This is commercial, first order comes out in week 22.

  elllu: kiitos, matsku on niin kallista että en halua tehdä turhia hukkapaloja ja onhan tämä ekologistakin kun jätettä tulee mahd. vähän.

  maria westrlund: Tack! This is for indoors and outdoors when you use Osmo Color for those cutting edges.

  Joola: Hukkapalat pitää hyödyntää ei turhaa jätettä. Kiitos!

  Maire: Kiva tämä on mutta valitettavaasti aika kalliskin eli 649€, johtuen materiaalista jota menee 12 neliötä ja kotimiasesta työstä eli karsiihan se intoa mutta toivotaan että joku arvostaa kotimaisuutta niin materiaalissa kun työssäkin. Viikonloppuja!

  ReplyDelete
 9. Sä rokkaat!! Tuo on upea, ja kiva kuulla, että hukkapaloistakin olet kehitellyt uuden tuotteen.

  ReplyDelete
 10. Maja näyttää tosi hienolta! Onneksi olkoon:)

  ReplyDelete
 11. this house is wonderful. A thing I love, that is that ot's for outside also...

  ReplyDelete
 12. Anonymous5/5/12

  Hei! Olitko se sinä, kuka oli jostain ulkomailta tilannut kameran oman salaman päälle asetettavan systeemin, joka heijastaa salaman laajemmalti > Saa kuviin luonnollisemman valon hämärässäkin. Vai muistelenkohan väärin...

  ReplyDelete
 13. S : Thank you! yes this is for indoors and outdoors and of course you can use this as a playhouse bed.

  anonyymi: joo, Lighscoop. Googlaa se, löydät kyllä. Maksoin n. 35€ kotiin toimitettuna Jenkeistä. Se on hyvä/ loistava mutta toimii ainostaan vaakakuvissa.

  ReplyDelete
 14. Anonymous6/5/12

  Ah! Kiitos tiedosta, nimi ei millään muistunut mieleen. Olimmä sen jollekin lapulle kirjoittanut, mutta se lappu on jossain niin hyvässä jemmassa, ettei nyt tähän hätään auttanut :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!