o
o

May 9, 2012

PAINTED STOOL & DUNGAREES


Nice week. Finally I have had time for my own work projects but also for these hobbies like painting and flea markets ; ) 
Habitat´s scuffed stool is now painted to gray. Black was nice but grey is beautiful. Painting, especially spray painting is one of my favorites. It´s so easy way to get old junk look like new.
Right now, I´m totally obsessed for flea markets. They are nice way to get rid of your unnecessary stuff and find treasures. My daughter (almost nine), she´s bean wanting these classic jeans dungarees. Today I found them from flea market. Now they have a happy new owner, I lost six euros. It will be fun to see a school girl wearing these.

P.S there is still three days left for my Swedish Hasbeens giveaway. 

***

Aika hyvä tähän mennessä, viikko siis. On ollut taas aikaa omille projekteille saralla työ ja huvi. Kirpparit, maalaaminen ja partsien kuntoon laittaminen kuuluu tuohon jälkimmäiseen osioon. Spraymaalilla Habitatin naarmuinen jakkara uudistui täysin. Musta oli kiva mutta harmaa kaunis. Viikon varrella on tehty myös hauskoja kirppislöytöjä joista yksi kuvassa. Lappuhaalarit kohta 9 v. tytölleni. Hän toivoi näitä ja nyt vanhat Beaversit löysivät onnellisen uuden omistajan. Minä köyhdyin kuusi euroa.
Hauska nähdä koulutyttö näissä. 

P.S kolme päivää vielä aikaa osallistuo tuohon Swedish Hasbeens arvontaan.

6 comments:

 1. Look very nice, love that hanger!

  ReplyDelete
 2. Kirppiskoukku on niin paha, mutta kiva! Nimimerkillä "joka viikko käyn" :) Oliko toi spray muuten ihan sellaista muutaman euron maalia vai kenties jotain parempaa? Olen paljon spreijaillut niillä halpisjutuilla, mutta en uskalla ajatella, että sellainen pysyisi kovin hyvin huonekaluissa.. Mutta mistäpä sen tietää, kun en ole kokeillut?! Kaunis harmaa joka tapauksessa :)

  ReplyDelete
 3. Hyvännäköinen pinta tuossa jakkarassa. Itse olen vierastanut noita spray-maaleja, mutta todennäköisesti pitäisi vaan harjoitella parilla purkilla, niin ehkä se siitä?!

  ReplyDelete
 4. maiju: kirppiskoukku on niin paha ; ) Sinä sen kyllä tiedät.
  Maali on k-raudan perusspray ja olisko n.6€ pullo. Tähän meni yksi. Olen maalannut vaikka mitä näillä ja alle kannattaa suihkuttaa primeria eli pohjamaalia jos pelkää että ei tartu. Se on myös spray muodossa. Hyvin nämä pysyy, ainakin samalla lailla kun huonekalumaalit. Minä olen maalannut jopa kromatut pöydänjalat valkoisiksi ja ok tuli.
  Monta ohutta kerrosta vain tasaisesti pintaan. Kannattaa tosin tehdä ulkona.

  Anne: helppoa se on kuten jo Maijullekkin totesin.

  ReplyDelete
 5. Ai niin. Tuo sienilamppukin on uudistetty spraymaalilla : ) Aikoinaan.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!