o
o

May 29, 2012

PAVILIONOne more Helsinki tip, the Pavilion. It forms together with Museum of Finnish Architecture and Design Museum the heart of the Design Capital of Helsinki 2012. There are workshops, debates, movies, music and above all nice cafeteria. Pavilion is designed by Aalto University´s Wood Program but all these tables, benches etc. are designed and manufactured by Henrik Enbom  from Euro pallets. Recycling as its best.

Pavilion is situated just behind Design Museum, Ullanlinnankatu 2
Open Tue-Sun 11-21 (until 16.9)
www.wdchelsinki2012.fi

***

Yksi Helsinki vinkki vielä. Paviljonki, heti Design Museon takana. Suunnittelusta vastaavat Aalto-yliopiston Puustudion opiskelijat sekä asiantuntijat. Esitteen mukaan Paviljonki on design pääkaupungin sydän Designmuseon ja Arkkitehtuurimuseon kanssa, mutta ennen kaikkea se on kiva kahvila missä järjestetään  WDC2012 vuoteen liittyviä tapahtumia ja workshoppeja. Plussaa on myös se että tänne on helppo tulla lastenvaunujen ja lasten kanssa (tätä ei kyllä mainita esitteessä) kuten ei erikseen Henrik Enbomin suunnittelemia ja eurolavoista itse toteuttamia pöytiä, tuoleja ja penkkejä. Kierrätystä parhaimmillaan ja sen Henkka & Trash Design osaa.

Kahvila on auki aina 16.9 asti ti-su 11-21, Ullanlinnankatu 2
ja lisää ohjelmista tms. www.wdchelsinki2012.fi

6 comments:

 1. Se onkin kumma miten nykyään on ihan yhtäkkiä alkanut kiinnittää huomiota, että mihin pääsee lastenvaunujen kanssa. Ei sitä ennen tarvinnut... ;)

  ReplyDelete
 2. Jutta: heh, niimpä ; ) Minä olen kulkenut vaunujen kanssa kohta 9-vuotta, siinä ajassa oppii katsomaan mihin on helppo mennä ja mihin ei.
  No, tänne ainakin on helppo tulla.

  ReplyDelete
 3. Anonymous30/5/12

  Paviljonki on niin kaunis ja eteerinen. Joko siihen on saatu rakennettua se katto? Pieni suunnittelumoka :-).

  ReplyDelete
 4. Anonyymi: tuon kauniin puusäleikön päällä oli valoa läpäisevä muovi. Se siis puuttui aluksi... No eihän meillä sada koskaan...

  ReplyDelete
 5. Maaret30/5/12

  Kiitos Minna loistavasta blogista! Olen viime aikoina siirtynyt yhä enemmän lukemaan blogeja puhelimella bussimatkoilla ja sinun blogiasi on sillä hieman vaikea katsoa. Pystyisitkö mitenkään muuttamaan asetuksia niin, että kuvia saisi skaalattua? Esim. Helenaisen ja Kahden Suoran sivut ovat mainiot puhelimellakin. Toivottavasti tästä muutosehdotuksesta ei aiheudu harmia tai huolta. Mukavaa viikkoa!

  ReplyDelete
 6. Maaret: no ompa kiva kuulla, kiitos itsellesi : ) Kehitysehdotukset ovat aina tervetulleita, koitan saada tuon mobiiliversion toimimaan, tosin en uskalla luvata mitään. Mikään blogitekniikan taitaja kun en ole. Samoin sinulle!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!