o
o

Jun 19, 2012

AAVA collectionAava is a collaboration with three strong Finnish textiles companies -Jokipiin pellava, Lennol Oy and VM-Carpet. Designers behind these textiles are talent  Saara Renvall and Elina Helenius*.  Collections main idea is to make timeless and sustainable products which holds up from mothers to daughter. The whole collection comes out in fall and I am really waiting to see these. I have a crazy summer cottage fever and all traditional Finnish textiles & designs makes it just worst.
*Latest Deko magazine presents Elina´s beautiful summer house. Which just raises my fever...

***

Aava yhdistää kolme kovaa pohjalaista yritystä -Jokipiin pellavan, Lennolin ja VM-Carpetin sekä kaksi taitavaa muotoilijaa - Saara Renvallin ja Elina Heleniuksen.* 
Tuoteperheen idea on valmista konstailemattomia laatutuotteita joka kestävät aikaa ja elämää äidiltä tyttärelle ja isältä isältä pojalle, kotimaisuutta unohtamatta. Mallistoon kuluu mattoja, tyynyjä, päiväpeitteitä, keittiön pellavatekstiilejä ja säilytyspusseja.
Minulla on järkyttävä mökkikuume meneillään ja kaikki klassiset ja kauniit kodin tuotteet vain pahentavat tätä tautia. Tosin Aava pitää odotella vielä syksyyn asti ja sitä mökkiä vain loppuelämä.
*Vuoden tekstiilitaileilijana palkitun Elina Heleniuksen kädenjälkeä voi muuten myös ihailla uusimmassa Deko-lehdessä missä esitellään hänen kaunis kesäpaikkansa -joka pahentaa vain kuumettani...

3 comments:

 1. tutu-täti20/6/12

  Ihania, voin nenässäni jopa tuntea liinavaatteiden puhtaan tuoksun, niin ja saunan ja vihdankin. Hyvää Juhannusta Minna sinulle ja koko porukallesi!

  ReplyDelete
 2. tutu-täti: kiitos ja samaa sinne : ) Me lähdemme saaristoon ylihuomenna ja siitä starttaa loma.
  Nämä on kauniita minustakin.

  ReplyDelete
 3. Ah, joo itselläkin aina vain nuo mölkkihaaveet palaa kesällä -ehkä joskus... Ihanaa lomaa ja nauttikaa saaristosta!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!