o
o

Jun 18, 2012Here are some random shots from past few days. My husband was most of the week away so I had three little assistants. Fun but also work. Saturday I visited the Finnish Design Shop´s new showroom/ shop in Katajanokka  with kids and they also like it. My daughter found all kinds of "dreams"... Not so cheap ones...
I made some flea market finds like this Raija Uosikkinen´s Emilia coffee cup (1.50€).
From the sale I found Weekdays sneakers for my daughter, she´s nine and her shoe size is 36, mine is 37... 
Today  we shoot my playhouse in a near by beach and it was fun. More pictures coming. Have a great week! Past weeks grade would be -5 ( from the scale1-5).
I still have work to do but four days and then we are heading to the archipelago for five days and our holiday starts from that. Yay!


***

Epämääräiset on kuvat mutta niin sekalainen on taas ollut viime viikkokin. Suurimman osan viikosta mieheni oli matkoilla ja tein lasten kanssa vaikka mitä, sillä seurauksin  että menin myös nukkumaan samaan aikaan kun he;) Uimista, iltalenkkejä koiran kanssa ja tietysti kulttuuriakin. Lauantaina piipahdettiin hienossa Finnish Design Shopin showroom kaupassa Katajanokan Tulli- ja pakkahuoneella, Katajanokanlaituri 5:ssä. Lapsetkin pitivät siitä ja tyttäreni löysi kaikenlaisia ihanuuksia jotka hän olisi halunnut... Niitä edullisimpia... Jossain välissä käväisin kirpparilla ja löysin Raija Uosikkisen Emilia-sarja kupposen. Maksoi huimat 1.50€. Weekdayn alesta löytyi 9-vuotiaalle tytölleni, jonka jalka on 36 ja omani 37... täydelliset lenkkarit -50% alesta.  Lastenosastoilta on aika haaste löytää kivoja kenkiä tuon ikäiselle mutta nyt ei tarvitse enää siitä huolia. 
Tänään kuvattiin vielä rannalla tuo Majani. Lisää kuvia myöhemmin. Neljä päivää vielä täyttä vauhtia ja sitten saaristoon. Siitä alkakoot loma! Nyt vielä viimeiset rutistukset. Hyvää viikkoa sinne myös! Viikon arvosana olisi ehkä  -5 (asteikolla 1-5)

15 comments:

 1. I always love your random shots an your really sweet sweet beautiful kids!

  ReplyDelete
 2. Törkeän hyvä löytö tuo Emilia-kupponen! Ja kengät kanssa:) Mäkin olen kääntänyt nyt positiiviseksi sen että lapseni jalka on kokoa 38, vain numeroa pienempi kuin äidillään...onhan naisten kengät halvempia? Onhan?

  ReplyDelete
 3. Emilia-kuppi tuohon hintaan!!! Lucky you.
  Maja näyttää rannallakin hyvältä, valkoinen sisus plussaa.
  Todellakin viimeiset työrutistukset meneillään täälläkin...

  ReplyDelete
 4. Ihastuttavassa ympäristössä olette Majaa kuvanneet. Tuli varmasti kauniita kuvia. :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous18/6/12

  Nice fotos, and lovely assistents! They are so adorebel and charming! Wonderful coffee cup it reminds me of Bjørn Wiinblad, I just love the playhouse that you have designed! Have a wonderful day and good luck with the working.

  ReplyDelete
 6. Lykke: Thank you : ) I enjoy taking these.

  Niinu: Kunto ei ollut kupposella kovin hyvä, pieniä hiushalkeamia löytyy mutta kelpaa minulle. Aikuisille on huomattavasti parempi kenkävalikoima ja varsinkin aleista löytyy ihania tossuja tms. Nämä petroolin väriset olivat parikymppiä. Hyvää viikkoa!

  SarP: Joo, mutta kunto ei ollut ihan paras, silti kiva löytö. Kiitos ja joo lomaa kohti ja kovaa : ) Hyvää juhannusviikkoa!

  suvi m: tämä on meidän lähiranta, jossa on leikkipuisto ja kiva kahvila.
  Minulla on hyvä ja kiva valokuvaajaystävä joka otti kuvat. Tämä oli vain oma räpsyni.

  monstercircus: you are right, Emilia reminds little bit of Bjørn Windblad which is also nice. Thank you : )

  ReplyDelete
 7. oltiin viikonloppu saarella ja su aamuna ennen sadetta rannalla ja ei tietenkään eilen siellä vaan puistossa :( no hyvää viikkoa sinne ja tuon kupin olisin minäkin ostanut.... noita kun olisi tusina!

  ReplyDelete
 8. Ihanaa perheilyä siellä!
  Törkeen hyvä löytö, ihailin tota sarjaa joskus jossain blogissa, oli koko setti vielä. Harvemmin tulee vastaan missään.
  Ja mitä, onko mulla mennyt ihan ohi tää että teillä on karvakuono?!? Minkälainen?
  Ja vielä yks asia, ihailen AINA edelleen sitä kuinka kauniita asetelmia teidän koti on täynnä. Onko teillä erikseen jossain piilossa joku oikea naulakko, kun tuo Hang It on niin "väljästi" käytetty?! ;D
  Meillä ei toimi nää asetelmat, oikeestaan ois melkeen yks lysti mikä naulakko sieltä alta pilkistää, täynnä se ainaskin ois... :D

  Nauttikaa saaristosta!

  ReplyDelete
 9. Mira: samoin sinne : ) ja oikein hyvää kesää.

  Karoliina: kiitos, koooohta se alkaaa ; ) Kaunista kesää!

  Nanainen: On meillä koira, se vain asustaa mummolassa enimmäkeseen. Viettää lokoisia eläkepäiviä siellä. Välillä tulee kaupunkilomalle meille ; ) Goan seropi on rotu ( sekarotuinen piski ja ihana sellainen)
  Hang it all on vähän feikki, sehän näyttää parhaalta lähes tyhjänä, tyttärenikin on jo huomannut sen ja kasaa kaikki vaatteensa & rojunsa aina toiseen, kaapin vieressä olevaan naulakkoon.
  Asetelmat on rakas harrastukseni; ) ja viis vaikka lapset ne tuhoavat, pysyypähän emäntä vireänä.
  Kaunista kesää suklaavuorille!

  ReplyDelete
 10. Aivan ihanan kesäisiä kuvia, varsinkin tuo maja kuva! Varmasti tuli hienot kuvat! Nähdäänkö sun maja muuten asuntomessuilla?

  ReplyDelete
 11. Pinja: kiitos : ) Kuvista puheenollen, haaveilen uudesta kamerasta... ja kunnon objektiivista. Hitto näitä haaveita. Mutta siis Maja, joo siellä se on arkkitehtitoimisto Fyran kohteessa.
  Hyvää ja kaunista juhannusta!

  ReplyDelete
 12. Voi tuota Majaa, se on HIENO!

  ReplyDelete
 13. Anonymous28/6/12

  Hei, mistä tuo sun keittiön pöytä on , ihana!

  ReplyDelete
 14. anonymi: se on itse tehty Ikean jaloista (jotka maalattu valkoiseksi) ja teetetystä pöytälevystä.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!