o
o

Jun 5, 2012

DOTS, CHECKS AND STRIPES for boys AND something else...

It may look like that I´m trying to organize my boys wardrobe or do something else productive here at home but no, just washed laundry and cleaned away some stuffs from boys room. But, I love these dots, checks and stripes. My sons latest favorite, he would wear it day and nigh, it this Cos sweatshirt with black dots.
Right now I have loads of work which makes me really happy, but here at home, not much subjects for blogging.
But, I saw South African designer Heath Nash today. He has a workshop at the WDC Pavilion until tomorrow. If you are here in Helsinki, check more from here.

***

Tämä ehkä näyttää siltä että että teen jotain tuottavaa kotona, organisointia, tai... Mutta pesin pyykkiä ja pistin muut lojuvat tavat komeroon ja sainkin siitä aasinsillan kautta aiheen, aika kepoisen tosin ; ) Pojille löytyy niin hauskoja juttuja nykyään. On palloa, raitaa ja ruutua. Nuorimman suurin suosikki on Cos:in pallohuppari. Herra kun ei laita päälle ihan mitä vaan, kriteerit on tosi tarkat ja minä en ole niistä yhtään selvillä. Joskus vain osuu nappiin.
Mutta oikea aihe. Meinasi melkein unohtua... Näin Heath Nashin tänään. (Pssst, aika ihana...) Kävin lounaalla WDC Paviljongissa  ja huomasin että hän vetää workshoppia fiskarsilaisten taiteilijoiden kanssa. Näytti mielenkiintoiselta ja harmi että oli kiire. Tapahtuman idea on tarjota mahdollisuus tavata eri alojen muotoilijoita ja seurata heidän työskentelyä. Pajassa valmistuu yhteistyöteos joka tulee Fiskarsin Keidas ja Kelluvat puutarhat näyttelyyn. Jos kiinnostaa käykää tuolta Paviljongin sivuilta katsomassa. Vielä siis huomiseen ja klo 11 - 20.00

11 comments:

 1. Anonymous5/6/12

  OT: Tänään tuli Glorian koti postiluukusta ja siellä oli kiva maininta - kuvineen - Majasta ja sinusta ja Majan ideasta. Onnittelut! Hienoa kun sisustuslehdistä(kin) tällaiset hienot asiat tulevat ihmisten tietoon. :)

  ReplyDelete
 2. We have that spotty jumper. I love Cos! And what a cool stack of clothes. : )

  ReplyDelete
 3. Pauliinalotta: tarkat silmät, kiitos : ) Itsekkin huomasin sen tänään.

  fast time in munchen: specially for kids cos is great and it´s finally here in Helsinki : ) Have a nice week!

  ReplyDelete
 4. Ihania kuoseja,värejä,tuo ruosteenpunainen raita on hieno.Yllärinä Lindexiltä löytyi taannoin jotakuinkin ruosteenpunaisia collegehousuja,hamstrasin heti kahdet.Verkkarit kuulemma olis kyllä paremmat,liukuu paremmin mäessä ja nurmikolla..
  Oi,Glorian koti kihelmöi tuolla pöydällä,ihan just sänkyyn sitä lukemaan,kiva kun oot saanu näkyvyyttä sielläkin.

  ReplyDelete
 5. Kirsi6/6/12

  .. vielä kun noita COSin lastenvaatteita saisi isommissa koossa! 8v.140cm tytölle on välillä vaikeaa löytää kivoja, kohtuuhintaisia vaatteita kun ei halua pukea lastaan joko pissiskuteisiin tai pikkuaikuiseksi.

  ReplyDelete
 6. Anonymous6/6/12

  Hei!

  Ei kyllä liity mitenkään postaukseesi mutta olisin kysellyt miten keittiönne betoluxilla maalattun lattia on toiminut. Mietitään tulevaan kotiimme lattiavaihtoehtoja ja pelkkä betonilattian maalaus on yksi vaihtoehto, joten olisin erittäin kiitollinen vastauksesta :)

  Beata

  ReplyDelete
 7. Kirsi: No, kopioit sanani ; ) Tykkään ostaa pojille nykyään vaatteita kun heille löytyy kaikkea kivaa mutta etsippä sitten sille 140cm tytölle jotain, huh mitä shittiä löytyy.

  Beata: ihan hyvin. Meillä on eteisessä myös ja nyt se on mennyt aika likaiseksi, kova on myös kulutuskin ja heti kun on aikaa maalaan uudestaan. Keittiössä ok, mutta joku tiputti jotain tosi painavaa lattiaan ja pari pikku reikää tuli mutta sama kun ed. sitten kun on aikaa malaan uudestaan. Se on halpa, kaunis ja vaatii hieman enemmän pesemistä = lyhyesti

  ReplyDelete
 8. Jee, ja meillä myös sama pallohuppari ja justiinsa ostin Berliinin Cos:ista raitaa. Kyllä pojillekkin löytyy oikein kivaa, kunhan jaksaa pikkasen etsiä :)

  ReplyDelete
 9. Rimpsukaisa. mulla on niin hassut pojat et ne ei kovin usein suostu pitämään verkkareita, keskimmäinen halusi solmion 2 vuotiaana dagikseen ; ) Toivotonta. Erikoisia kavereita, sanon vaan.
  Glorian-kotijuttu oli kiva.

  Tiinakaisa: pojille löytyy paljon kivaa nykyään. Värejä ja kuoseja.

  ReplyDelete
 10. Mekin käväistii tuolla Paviljongissa ilmeisesti samana päivänä, mutta iltapäivällä. Mutta askartelut jäi vaikka aikaa olisi ollutkin -Ei voi aina tietää millä tuulella pikkuneiti on... Toillaisia juttuja sais kyllä mielellään olla muulloinkin kuin design kaupunki vuonna!

  ReplyDelete
 11. Pinja: Paviljonkin on kiva ja kyllä, ehdottomasti. Olin lounaalla noin yhden maissa, harmi ettei törmätty.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!