o
o

Jun 3, 2012

GREEN CHECKSVintage Vuokko tablecloth and according the label from 1973, nice year ; ) I´we always bean big fan of Vuokko. It´s a classic Finnish brand from 70´s. Founded by a Vuokko Eskolin - Nurmesniemi, who´s also known as a Marimekko designer. Gladly I´m so tiny that all Vuokko clothes looks super ridiculous on me. This overall I would love to have. 
Green is nice. Have a nice sunday!

***

Vuokon pöytäliina vuodelta 1973, "Jättiruudut". Pakkohan se oli kotiuttaa kirpparilta. Olen kyllästynyt muutenkin tuon valkoisen pöydän puhtaana pitämiseen. Olkoot vahaliina kesäratkaisu. Mies tosin jo totesi -ihan kiva mutta pihalla tai partsilla...
Fanitan Vuokkoa ja onneksi näytän naurettavalta hänen vaatteissansa. Kymmen senttiä lisää pituutta niin ehkä sitten. Tämä haalari on ehdoton suosikkini. 
Aurinkoista ja vihreää sunnuntaita!

13 comments:

 1. Näyttää hiton hyvältä, juur sopivasti vaihtelua. Tykkään!

  ReplyDelete
 2. Ja mulla kun on juuri se Vuokon mekko arvottavana blogissa :) Se mekko on kyllä superpieni.. kokoa XXS.. Minäkin olen pieni ja se meinaa puristaa :)

  Liina on hieno, sanokoon miehesi mitä sanoo!

  ReplyDelete
 3. Luin ensin "Green chicks" ja klikkasin linkkiä uteliaana :) Kyllä ruudutkin on kivoja! Ja itse olen perus vihreän suuri ystävä.

  ReplyDelete
 4. jep, vau mikä liina!

  ReplyDelete
 5. Anonymous3/6/12

  Kerrotko tuosta taulusta "5"?

  ReplyDelete
 6. Love it!! look beautiful, have a lovely sunday!, big hug!

  ReplyDelete
 7. Jonna: pienellä vaivalla jotain uutta ja kesäistä. Kesää sinne Tamperelle : )

  Merja: kiitos kun vinkaasit ; )
  Miehen sanomiset jää näissä sisustusasioissa aina vähän "sivuun" ; )

  Anne: Heh, mun tavalla kirjoittaa, ihan mahdollista tuo green chicks ; ) Ruudut ovat ihan parhaita.

  Kikka: Ehtaa Vuokkoa. Ruudut ovat kivoja, niin perinteisiä. Hyvää sunnuntaita

  Anonyymi: Netistä tilattu, en valitettavasti muista mistä. Meitä on 5, siitä taulun aihe.

  Mariela: Thank you and you too : )

  ReplyDelete
 8. Raikas,ihana!Pitääkin kaivaa oma pikkuinen kevätliina esiin.Meillä ei vielä toimi isot liinat,ruoat vetästään yhdellä ranneliikkeellä syliin.Mutta pieni vihreävalkoruutuinen liina on kulkenut mukana jo monta kevättä.

  ReplyDelete
 9. Vihreät ruudut on tosi freessit!

  ReplyDelete
 10. Kivan näköinen! Ja meille tuli just uusi valkoinen ruokapöytä perjantaina ja heti jo huomasin että enpäs ajatellut tuota puhtaanapitoa sitten tippaakaan kun sen halusin... On meinaan meidän eka valkoinen pöytä ja kyllä on iso ero puisiin joita meillä on ollut... Liina ostoksille tästä varmaan itsekin :)

  ReplyDelete
 11. Rimpsukaisa: tämä on aika painava, sitä vanhaa kerniä. Ei tätä vedä ihan tostanoin alas.

  maiju: onhan ne ja ruudut ovat aina kivoja. Hyvää viikoa!

  Katja of Skimbaco: meillä on ollut aina puupintainen pöytä mutta tähän tarttuu Hesarinkin muste ja kaikki sormenjäljet. Heh, se siitä kauniista valkoisesta pinnasta ; )

  ReplyDelete
 12. Tuo on kiva ja kesäinen! Hassua, tuo sun miehesi kommentti voisi olla ihan oman miehen suusta kuultu! Ei meilläkään mene maku aina yksiin :)

  ReplyDelete
 13. pinja: melkein hätkähdän jos mieheni on yhtämieltä jostain sisustusjutuista, hän on niin hitaasti lämpiävä että yleensä siinä vaiheessa kun muutan jo jotain, tulee "hei mä pidin tosta..."

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!