o
o

Jun 15, 2012

Hal


Okay this is old news. Hal is designed 2010 but be me this is new. I went to Artek today, they started a sale and I just wanted to browse around (believe me...) and I saw this. If I would need a dining chairs right now (I don´t) my target would be this multifunctional  but still so simple Hal. Most I like the green chair´s model and in totall white or black. Price? Its possible... Not cheap but possible... What you do think? 

***

Ei mikään uutuus mutta minä huomasin vasta nyt. Käväisin Artekin alessa, vain katselemassa ja tämä Jasper Morrisonin Hal-tuoli iski silmää. En tarvitse tuoleja, en yhtään, mutta jos tarvitsisin joku päivä uudet ruokapöydäntuolit valitsisin tuon vihreän mallin ja kokomustana tai -valkoisena. Niin mukavan yksinkertainen ja vieläpä pinottava. Hinta? Minusta ihan ok. Ei halpa, mutei mahdoton. Omalla kohdallani Eamesin muovituoli on vähän kärsinyt inflaation, tosin ei se vanha lasikuituinen versio, jota ei onneksi löydä pahemmin mistään. Mitäs te pidätte?

6 comments:

 1. Anonymous15/6/12

  Wow, they are so estetic and clean in their look, love the chairs. Thank you for sharing and have a happy day

  ReplyDelete
 2. Puisilla jaloilla tuo tuoli näyttää aika kivalta.

  ReplyDelete
 3. Anonymous17/6/12

  Hei,

  tuoli on tosi kiva, itse innostuin tuosta puujalkaisesta versiosta. Mikäs noiden tuolien hinta yleensä on, en löydä sitä hintaa mistään :) ?

  Anna

  ReplyDelete
 4. Anna: Jos nyt muistan oikein n. 350€ oli Artekin hinta. Itse katselin metallijalkaista ja yksiväristä.

  ReplyDelete
 5. Anonymous19/6/12

  Kiitos Minna! Huomenna suuntaan Artekin myymälään koeistunnolle.

  Anna

  ReplyDelete
 6. Niinpä. Tuoleja ois joskus ihana tarvita! Miten juuri niitä aina on jotenkin tarpeeksi? ;)
  Henkkohtasesti ottaisin ton puujalkasen version, valkosena tai ehkä jonain herkkuna...hmm.
  Mulla sama, Eamesin uustuotantomuovit ei nappaa, lasikuituset kylläkin. Ruokapöydän ympärillä on kyllä vanhat lasikuitueamesit, jotain loungemallia, niihinkin oon jo kovin kyllästynyt, tumma alkuperäisverhoilu imee järkyttävät määrät karvaa mutta ne vaan on ihan hemmetin hyvät istua, oikein anatomisesti muotoillut.
  Koklasin mustia muurahaisia, silmään kivemmat, mutta ei, ei niissä jaksa iltaa istua.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!