o
o

Jun 13, 2012

Someone´s trash somebody´s treasure. Part II


Yesterday I presented my dumpster finds. Theme continues... Can you see something "new"? Her name is Panji. I found her 14-years ago from a gutter. I was in India with my ex and we rented a motorcycle. A long story, but shortly; we stopped in a city called Panjim and there she was, a little puppy in a gutter.  She was dirty and full of flies. 
Of course this was way before all these 11.9 happenings. So you could bring a puppy in a plain from India quite easily. Now, I think it´s slightly different...
She´s bean living with my parents for few years now. Let´s say she has earned  her retirement days and my parents can´t live without her.
Tiny vase is also my yesterdays dumpster finds.  

***

Dyykkaus teema jatku. Murennan kaikki hienot design illuusiot jota olen vaivalla rakentanut...  Heh. No blogikin on puhdasta pintaa ja välillä on hyvä sukeltaa vähän sen siistin kuoren alle. 
Meidän koira, Panji. 14-vuoden takainen dyykkaukseni Intian katuojasta. Koiria kun ei saa lähempää. Kertoo ehkä luonteestani. Puupää. 
Oli sellainen kirppujen syömä rääpäle. Pysähdyttiin skootterilla exäni kanssa Panjimin kaupungissa ja siellä se möllötti paskaisena katuojassa, pieni. Siihen tuli joku ukkeli joka sanoi -vie se pois! ja minähän vein. 
Tämä oli siis paljon ennen kaikkea 11.9 tapahtumia, kun turvatarkastukset oli mitä oli ja pienen koiran sai tuoda Intiasta ihan käsimatkatavaroina (kunhan oli paperit -se on sitten toinen pidempi tarina...)
Elelee nykyää enimmäkseen vanhempieni luona. On rauhalliset eläkepäivänsä ansainnut ja  vanhempani eivät tule ilman Panjia toimeen.
Pikkuvaasi oli myös roskalavalta. Söpö, eikö? Kupittaan, veikkaan.

13 comments:

 1. Panji is beautiful , interesting story she have : ) , have a lovely day, big hug!

  ReplyDelete
 2. Anonymous13/6/12

  iiiiik mikä ihana intialainenkarjalankarhukoiradalmatialainen!

  ReplyDelete
 3. Hehe, dyykaus on jees! Sitä mä harrastan ;)

  ReplyDelete
 4. Mariela: Yes she has. Have a nice day : )

  hanna: Siinä on todennäköisesti Kelby nimistä lammaskoirarotua joka tulee Austraaliasta. Se on ollut kova paimentamaan, lähinnä meitä... Hyppää suorilta jaloilta metrin. Ehkä siis jänistäkin ; )

  JohannaK: ; )

  ReplyDelete
 5. Anonymous14/6/12

  Ihan läpällä ajattelin, että varmaankin tuo koira! Ihana stoori :)

  ReplyDelete
 6. tutu-täti14/6/12

  Kiitos Minna, kun arvostat vanhoja tavaroita – ja ihmisiä, eläimiä. Dyykkaus kunniaan! Ei voi kuin päivitellä tätä nykypäivän kertakäyttökulttuuria. Kaikki vaan heti vaihtoon kun vähänkin kyllästyttää. Eritoten minua risoo muodissa olevat jatkuvat puolisoiden vaihtoviikot. Kun intohimo ei enää ole sitä mitä alussa, niin ei kun vaan heti uuden parin etsintään, eikä edes yritetä paikata reikiä tai ongelmia. :(((

  ReplyDelete
 7. Such a sweet little story. Lovely finds! :)

  ReplyDelete
 8. you have a good heart :)

  ReplyDelete
 9. Can I ask where the rug is from? I really like it :)

  ReplyDelete
 10. MEsy: from Ikea´s sale. It´s nice but too bad they don´t sell those anymore :(

  ReplyDelete
 11. PERHEPTRETIT OVAT IHANIA JA TARPEELLISIAKIN, NIITÄ TULEE LIIAN HARVOIN OTETTUA, KIVAT KUVAT TEISTÄ!

  ReplyDelete
 12. Great story :-)

  ReplyDelete
 13. Anonymous27/6/12

  Koirat aina kivoja! Mul kans vaasi, keväisen vaaleanvihreänä, tosin. Ihan kiva sekin!

  Pipsa

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!