o
o

Jun 27, 2012

Summer picturesLast week we shoot some summer pictures from my Maja. It was a windy, bit chilly day  but we had fun. Location was near by beach here in Helsinki, 15 minutes from the city center and five minutes from our home door.
Pictures: Nico Backström

***

Viimeviikolla -tuulisena aamupäivänä, kuvattiin Maja läheisellä "kotirannalla". Tästä on 15 minuuttia Helsingin keskustaan ja välillä sen kyllä unohtaa. Ilma ei ollut ehkä se kesän lämpimin mutta fiilis mitä loistavin.
Saa nähdä mitä loma tekee blogilleni. Nyt ainakin on sellaisen tunne että kaikki sisustus, design ja diy-jutut voisi laittaa hetkeksi talakalle, ladata akkuja ja keskittyä ihan vain siihen olennaiseen  eli olemisen, elämiseen ja lapsiin. 
Loistavat kuvat ovat Nico Backströmin.

5 comments:

 1. Hienot kuvat hienosta majasta!!

  ReplyDelete
 2. Looks lovely at the beach, under the shade of the pretty house!

  ReplyDelete
 3. Tykkään kuvata, mutta kun näkee näitä ammattilaisen ottamia kuvia, masentuu...
  Siis, tarkoitus on kehua näitä virallisia Maja kuvia. Hieno tunnelma. Ajopuu ja tuulessa hulmuavat hiukset...
  Mukavaa lomaa! Omani alkaa myös.

  ReplyDelete
 4. Hieno maja ja hienot kuvat. Mikäli olen ymmärtänyt oikein, samainen kuvaaja on ottanut myös mieheni ylioppilaskuvat Tampereella -98. Ne eivät olleet ihan tätä kuvaajan nykytasoa, kun oli kuulemma anoppini vieressä huseeraamassa... ;)

  ReplyDelete
 5. sanna matilda: Maailma on pieni ja Suomi erityisen ; ) Hauska yhteensattuma ; ) Nuo alemmat kuvat olen ottanut ko. kuvaajan kesäpaikalta. Nico on super hyvä ja kiva kuvaaja, lisäksi tietysti ystävämme.
  Kaunista kesää!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!