o
o

Jul 8, 2012

For my virtual summer cottage


Some inspiration for my virtual summer cottage. Right now I love Swedish pin sofas, terracotta and natural rattan furnitures. These virtual places are so nice to decorate. No worries about the budget or the fact that you don´t own a cottage ; )

***

Virtuaalikesämökille. Mukavaa sisustamista, ei tarvitse stressata siitä budjetista ja faktasta ei ole mökkiä. Ne on vain detaljeja jotka voi unohtaa ja jatkaa lomailua ; )
Tällä hetkellä fanitan ruotsalaisia pinnasohvia, rottinkikalusteita, terracotta astioita ja perusmeininkiä.

14 comments:

 1. Wonderful things!! Love the blue dipping bench!!!!

  ReplyDelete
 2. Voi, täydellinen musta pinnasohva! Nuo terrakotta ruukut kelpaisi myös mun virtuaaliseen kesämökkiin.
  Mutta olisiko mökki mummonmökki, pitsihuvila, hirsilinna, siirtolapuutarhamökki vai moderni unelma?
  Kylläpä unelmointi on vaikeaa ;).

  ReplyDelete
 3. Love all these things! The ombre coloured chair/bench is lovely, and the flowerpots are simply amazing!

  ReplyDelete
 4. Anonymous9/7/12

  Hei!

  Hieno blogi sulla! Löysin tänne Uuden Musteen kautta ja diggailen kovasti kuvia, tyyliä ja Majaa.

  Kysymyskin olisi: suunnittelen makkarin seinään juuri jotain tuommoista harmaata, kuin teillä näyttäisi olevan ilmeisesti lasteenhuoneessa (Hang it allin alla, jos nyt oikein muistan eilisiltaisesta selailustani). Olisko sulla muistikuvaa sävystä?

  Ninni

  ReplyDelete
 5. SarP: Ei ainakaan pitsihuvila eikä hulppea kakkoskoti golfkentän laidalla ; ) Luulen että tämä on pieni 70-luvulla tehty symppismökki saaristossa. Sellainen jota ei ole rempattu pilalle. Kesää!

  Ninni: Kiitos, mukava kuulla : ) Sävy on suoraan K-raudan värikartasta ja nimeltä Basaltti ja pinta matta.
  Hyvää kesää!

  ReplyDelete
 6. Anonymous9/7/12

  Hienoa, kiitos paljon!

  Nyt kun pläräsin lisää lastenhuonekuvia, tykästyin kyllä tuohon kerrossängyntakaiseen vaaleampaankin harmaaseen. Muistaisitkos sen sävyä?

  Ah, olen maailman huonoin tekemään sävyvalintoja!

  Ninni

  ReplyDelete
 7. Ninni: se on samasta värikartasta mutta sävy tai kaksi vain vaaleampaan : ) Älä mieti liikaa, ota se mikä tuntuu ekaksi paremmalta, niin minä teen. Valitsin näitä värejä n. 20 sekunttia ; )

  ReplyDelete
 8. meillä on valkoinen vanha putkikerrossänky odottamassa poikien kasvua. toi musta pinnapenkki on kyllä huippu!

  ReplyDelete
 9. Ihania juttuja mökille!
  Me mietimme juuri noita samoja kerrossänkyjä lapsille tänne landelle, muttemme kuitenkaan ostaneet niitä. Syy: Ikea ei voinut taata, että runko pysyy hyvässä kunnossa, kun talvella mökki kostuu ja viilenee. En siis halua ruosteisia sänkyjä lapsille, vaikka tuo muuten näyttikin niin kivalta! ;-) - eli toistaiseksi mietimme vain puurunkoisia kerrossänkyjä tänne...
  Terkkuja Hangosta!
  t. Silja

  ReplyDelete
 10. Minna moikka, onko sulla tietoa onko toi Muuton lamppu hyvää matskua? Siis käytössä? Oon miettinyt niiden ostoa mutta mietityttää kun ne on silikonia/muovia tms pehmeää matksua että jääkö niihin kaikki pöly helposti kiinni? Silikonista ainakin on tosi veemäistä yrittää saada mitään irti.. Halajan niitä niin kovasti mutta en ole vielä tohtinut ostaa.. Kesää teille!

  ReplyDelete
 11. Milla: ei kyllä käyttökokemusta mutta kumi tosiaan on aikamoinen pölyimuri, meillä on tuo yläkerran lattia tosiaan kumia... Mutta siis, loistava pölynirroittaja on Claes Ohlssonin dust remover (n.8€ pullo) sillä puhdistaa niin elektroniikan kuin myös kaikki super vaikeat pölyt ja liat. Testattu on ; ) viimeksi putsasin lamppuja just sillä ja tietsikan näppäimet vetelen sillä aina puhtaaksi.

  ReplyDelete
 12. Niin ja kesää teille myös Milla ja co. !

  ReplyDelete
 13. Kiitos Minna vinkistä, täytyy testata tuo aine. Ja ehkä vaan täytyy mennä liikkeeseen ja kysellä lampuista miten käyttäytyy. Ja toivoa, että myyjä on totuudenmukainen ;)

  ReplyDelete
 14. Maarit11/1/13

  Hei, minkä merkin tai kenen suunnittelijan tuo musta pinnasohva on? Aivan ihana.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!