o
o

Jul 6, 2012

Rustica


S u m m e r is just great. Now I have had time to browse a round flea markets. My latest find is these Kaj Franck´s old Rustica glasses ( 1963-72) Enjoy the summer!

***

K e s ä -ihan parasta. Suomen suvi on niin lyhyt ja kaunis että siitä pitää nauttia, oli sitä töissä tai lomalla. En ymmärrä niitä jotka pakenevat ulkomaille. Talven tosin voisin olla ilmastopakolaisena jossain valon ja lämmön alla. Oma lomani on hiljalleen alkanut ja nyt on aikaa kierrellä kirppiksiäkin. Viimeisimmältä reissulta löytyi Kaj Franckin Rusticat (tuotannossa 1963-72). Kauniit ja kivat kädessä. Taitan alkaa keräilemään näitä. Kesää!

9 comments:

 1. Hyvät värit ja ajaton muoto. Kyllä KF osasi.

  ReplyDelete
 2. Meillä oli aiemmin käytössä noita Rustican pienempiä laseja savunharmaana ja kirkkaana, mutta kyllästyin, kun alkoivat pikku hiljaa hajoilemaan (jännästi yhtäkkiä lasista irtosi tiskatessa kerros tuollaisen "raidan" kohdalta). Kirkkaat snapsilasit taitaa olla vielä tallessa, mutta niille onkin harvemmin käyttöä.

  ReplyDelete
 3. Vau, en ole ennen nähnyt noita rusticoita. Todella hienot.

  ReplyDelete
 4. These glasses are just so pretty, what a nice addition to your fab home! Enjoy your weekend! x

  ReplyDelete
 5. Beautiful blog! I've just found you - will definitely be back :)

  ReplyDelete
 6. Meillä on noita laseja kirkkaina, mutta en tiedä, miten hyvin ne kestävät jatkuvaa pesua astianpesukoneessa. Siksi lasit eivät ole päässeet arkikäyttöön, vaikka tosi kivat ovatkin.

  ReplyDelete
 7. Wonderful glasses...love it!!!!!! have a nice weekend!!!!

  ReplyDelete
 8. Laura: joo se ovat hauskoja. Pitää vielä etsiä kannu näihin.

  Floor Number Four: You too : )

  Saana ja Riikka:
  Vanhat lasit ovat erilaista lasimateriaalia, sellaista joka ei välttämättä kestä konepesua mutta minä pesen melkein kaiken koneessa, ostan vain arkikäyttöön astioita ja jos ne hajoavat niin se olkoot elämää. En vain halua säilöä tavaraa.
  Kesää!

  Lottie: Thank you and welcome : )

  Stephanie: you too : )

  ReplyDelete
 9. Onpa nätin näköiset!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!