o
o

Jul 15, 2012

the washbasin

Every summer I plant all the herbs in to this Ikea´s old washbasin. They seams to like it,  at least I do. Right now there is basil, coriander, chive, lemon balm, dill and some salads.
You just have to drench these often, nothing else.

***

Taitaa olla kolmas kesä kun istutan yrttini tähän Ikean pesuvatiin. Hiivatti etteivät tee enään samaa mallia. On vaan niin kätevä. Oikeasti tekisi mieli sanoa p...le mutta... siivoan suuni. Ärsyttää vain kun aina lopettavat ne hyvät perusjutut tai muuttavat ne jotenkin pöljiksi.
En tiedä onko tuo musta kumi se juttu (kerää todella hyvin lämpöä) mutta hyvin nämä rehut tässä aina rehottavat, kunhan vain muistaa kastella. Tilli taitaa jo kukkiakkin...

12 comments:

 1. Loistoidea ja staili boksi! :)

  http://mimosamilkshake.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Minua sapettaa myös näiden vatien mallin muutos, miksi ihmeessä ne piti mennä pienentämään! Minulla on kaksi mökillä ihan oikeasti tiskivateina, ihmettelen miten niissä uusissa mahtusi tiskaamaan.

  ReplyDelete
 3. Geranium: Joo, uudet ovat ihan surkeita.

  ReplyDelete
 4. Ikea on saanut minunkin hampaat kiristymään samasta syystä. Aina kun nään kuvan Agam-juniorituolista ja suurista sorvatuista pippurimyllyistä, (ja niitähän näkee!) niin meinaa itku päästä.

  ReplyDelete
 5. Mertsi: jumakaut et sitä Agamia minäkin kaipaan, raivoksi laittaa kun punkevat aina näitä uutuuksia mutta vanhan kunnon (hyvät) jutut jäävät jonnekkin.

  ReplyDelete
 6. Sama pukkaa raivoa. Mulla on noita vateja kolme, kaksi lehtikorina ja yksi käsitöissä.

  Ja sitten ne sellaiset muutokset, että tuote säilyy mutta malli muuttuu vähän niin että sarja menee pilalle. Aargh. Esim. Helmeriä mulla on kolmea erilaista harmaata/hopeaa. Ja Bestån kiiltovalkoisista ovista hävinneet alumiinilistat, aargh.

  ReplyDelete
 7. sitruuna: Hämmentävää säätöä. Minullakin noita Agam-tuoleja kahta korkeutta. No joo periaatteessa sama tuoli mutta laita ne sitten vierekkäin, p...le! Minusta tällainen on täydellistä asiakkaan aliarvioimista. Eihän ne huomaa mitään jos vähän muuttaa... Argh, myös tästä osoitteestä ja kesää myöskin!

  ReplyDelete
 8. Anonymous18/7/12

  Taitaa Ikealla kustannustehokkuus vaikuttaa näihin muutoksiin. Mm kyseistä pesuvatia myydään nykyisin sellaisena mallina jossa kahva on leikattu vadin kylkeen, eikä tuommoine erilline "korva". Saavat varmaankin näin tehtyä "huomattavasti" halvemmalla vaikka malli kärsii...tylsää:P

  ReplyDelete
 9. Working mum19/7/12

  Minullakin tuo sama vati ja sama ärsytys kun niitä ei saa lisää. Ihan tällainen poropeukalo -tyyppinen kyssäri: onko sinulla multaakin siellä vai laitatko yrtit kaupan ruukussa. Mietin vain sitä kosteudenhallintaa :-).

  ReplyDelete
 10. Anonyymi: joo, siltähän se vaikuttaa ja samalla asiakkaan aliarvioimiselta.

  Working mum: Täällä vastaa "ei kummoinen viherpeukalo". Pohjalla on hieman kiviä ja takkapuista jääneitä kaarnan paloja "salaojituksena" ja päällä multaa. Kaupan ruukuista hieman nuhjutin juuria auki ja sitten vain iskin ne uuteen multaan. Kastella pitää säännölisesti.
  Sama ärsytys on täällä.

  ReplyDelete
 11. Anonymous24/7/12

  AGAM poistui tuotannosta jatkuvien toimitusvaikeuksien vuoksi. Toimittajien vaihtaminenkaan ei parantanut toimitusvarmuutta. Valitettavasti.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!