o
o

Sep 5, 2012

Back to nature with LundiaFinnish Lundia is wiping the dust off. This 60 years old brand has sold over hundred millions meters of their classic shelve systems here in Finland and now they are doing major face lifting with a help of super stylist (and blogger) Lotta Agaton and photographer Anton Sucksdorff. 
I already made my "face lifting" to my Lundia and it looks great.

***

Lundia laittaa tuulemaan. Apunaan ruotsin superstylisti Lotta Agaton ja kuvaaja Anton Sucksdorff. Yli satahyllymetriä myynyt, jo ikoniksi muodostunut kuusikymppinen brändi haluaa näyttää että Lundia on muutakin kun mäntypuisia kirjahyllyjä (joihin olen vähän ihastunut uudestaan...) ja haastaa meidät päivittämään omat Lundiamme (olen jo tehnyt sen).
Myös nettisivut ja myymälät ovat uudistuneet. 


8 comments:

 1. No voi hitsi, nyt on hyvää settiä. Mulla on lundiaa vintillä ja tytön huoneessa, ehkä tästä saa uutta potkua päivitykseen. Vielä kun joku keksisi stailata Annansilmät uuteen kuosiin. Heillä olisi potentiaalia vaikka mihin.

  ReplyDelete
 2. No juu! Hyvin onnistuneesti ajankohtaistettu! :)

  ReplyDelete
 3. Mulla on tuolla autotallissa entisten talon omistajien jättämää Lundiaa aika lailla. Olen sitä yrittänyt kaupata... mutta ei se tunnu enää kelpaavan kenellekään. Tosin mun työhuoneessani noita hyllyjä on myös, ne on käteviä mun kangaspinojen säilytykseen.

  ReplyDelete
 4. Onpa upeita kuvia. Mäntypuu ei vielä mulle meinaa maistua, vaikka sitä meidän kirjahyllylundiat onkin - mutta tuommosista mustavalkoisista kaistaleista (oviahan ne on?) saattais hyvinkin löytyä apu hyllyjen päivittämiseen. Että kiitos inspiraatiosta :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous6/9/12

  Hei, sun blogin logo tuossa ylhäällä on aika hauska. Minusta siinä lukee TOTTA :)

  ReplyDelete
 6. Näin tuon ylemmän kuvan jossain lehdessä ja olin ihan varma, että se on SINUN stailaama! Jotenkin oli niin sun henkinen :).

  ReplyDelete
 7. voi lundia minkä teit....toi ylempi kuva: silkkaa rakkautta <3

  ReplyDelete
 8. I really like this editorial

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!