o
o

Sep 30, 2012

Something nice.
Web shop Zalando gave me a sale code. Great, I will order some winter boots for my boys. Then I saw their home collection and all Normann Copenhagen´s products. Okay, no boots my boys. Heima candle holder is just perfect and so is the colorful clock for my daughter´s grey room. Best part was there is no shipping costs. Zalando is also open in Sweden, Danmark, England, Switzerland, Spain, Belgium, Italy and Holland.

***

Suomeen rantautunut nettikauppa Zalando tarjosi alennuskoodin. Loistavaa, nyt tilaan pojille talvikengät edullisesti. Sitten huomasin nuo Normann Copenhagenin tuotteet. Ei tullut kenkiä pojille. Mutta tuli kello tytön harmaaseen huoneeseen, kello sekä ikikaunis Heima-kynttilänjalka. Parasta oli se että postitus oli ilmainen.
Nyt löysin alesta vielä  skottiruutu Converset lapsille ja ne jäi vähän kaivertamaan. En vain pääse kenkähulluudestani eroon.
( Blogiyhteistyö )

12 comments:

 1. Kappas vaan. En olekaan huomannut tuota yhteistyötä. Tilasin juuri kaksi takkia sovitukseen tuolta ja hyödynsin 10% alekupongin. Kenkähulluus on maniaa, itselläni on liikaa kenkiä ja lisää on saatava... No me ollaan naisia <3

  ReplyDelete
 2. Terhi: ei kana pääse sulistaan ; ) Siellä oli ihan liikaa kenkiä ja vaatteita. Viikonloppua tai siis sunnuntaita.

  ReplyDelete
 3. Anonymous30/9/12

  Alekoodi meille lukijoillekin! :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos vinkistä. Enpäs ollut älynnyt, että siellä myydään Normannia. Pitihän sitä käydä Lighthouse tilaamassa.

  ReplyDelete
 5. Anonyymi: Ehdotus on loistava ja laitoin sen eteenpäin. Katsotaan miten käy ; ) Lukijoita varten tämä blogi on.

  Nannas: Sama on mietinnässä. Minullakin meni hetki että löysin ne.

  ReplyDelete
 6. Anonymous1/10/12

  Heip Minna.

  Olen nyt katsellut noita kotikuviasi pari vuotta silloin tällöin. Olet ehkä kertonut sen jossain, mutta minua kiinnostaa eräs yksityiselämänne yksityiskohta: käykö teillä siivoaja vai siivoatko ihan itse? Paljonko laitat aikaa viikossa siivoukseen?

  Teillä on aina niin uskomattoman siistiä (tietysti kuvat voi aina rajata) ja miten ihmeessä nuo valkoiset lattiatkin ovat niin pölyttömät? Meidän piti vaihtaa lattioiden väriä, kun en ehtinyt joka ilta niitä luutuamaan pölyttömäksi.

  helka

  ReplyDelete
 7. helka: Ei meillä ole valkoisia lattioita. Kuva taitaa vääristää, tai no keittiössä on mutta se on tosi pieni. Harmaata kumia ja ihan parkettia. Siivoan itse (valitettavasti). Meillä on tavarat kyllä paikoillan, varsinkin kun kuvaan, mutta lattiat usein imuroimatta jne. Ei tälläiset "sotkut" kuvissa näy ; ) Pidän siitä että on siistiä koska työskentelen kotoa käsin. Aika vaikea sanoa, 1/2 päivässä. Joskus enemmän. Mahdollisimman vähän kuitenkin. Meillä on kolme kerrosta ja kun makkarit on yläkerrassa ei lasten sotkut usein edes ajaudu olkkariin. Kyllä meillä sotkuakin on, älä huoli. Pidän sen vain täällä toisella puolella. Hyvää viikkoa!

  ReplyDelete
 8. your blog is so great..I LOVE your images..everything here is so inspiring..thank you.. /ti

  ReplyDelete
 9. Anonymous1/10/12

  Lattianne näyttää kuvissa ihan harmaita, minä Unohdin sen vain viestiäni kirjoitellessani. Menin jotenkin noista mökkikuvistanne sekaisin, muistelin niin olleen kaupungissakin. Joka tapauksessa ihanan siistiä aina.

  Mökkinne on hauskasti retro ja trendikäs;j

  Hauskaa viikkoa!

  Helka

  ReplyDelete
 10. Helka: Minua vähän nauratta tuo oma luonnehdintani "tavallisesta arjesta" mikä blogin kuvauksessa on. Ihan oikeasti meillä on suht siistiä ajoittain, mutta perus lapsiperhekaaosta hyvin paljon. En vain näytä sitä kovin usein. Se on elämää ja nämä siistit kuvat vain pintaa. Kaikkea ei voi jakaa. Toivon että blogistani saa jonkinlaista inspiraatiota vaikka remontoimiseen, kunnostamiseen, ompelmiseen tai vaikka sitten siivoamiseen ja järkkäilyyn. Viihdettä tämä on.
  Kiitos!

  ReplyDelete
 11. Anonymous2/10/12

  Hei,

  ja kiitoksia hyvästä blogista!

  Olenko ymmärtänyt oikein, että kauttasi saa tilattua himmeleitä (jouluksi)? Onko jotakin sivustoa, mistä pääsisi katsomaan mallikuvia ja hintoja?

  yt. Katja

  ReplyDelete
 12. Katja: Minulla oli pieni pop-up kauppa blogin yhteydessä, mutta se on nyt suljettu ajanpuutteen vuoksi. Katsotaan jos saan sen taas jouluksi auki.
  Kiitos sinulle, mukavien lukijoiden takia tätä jaksaa tehdä.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!