o
o

Sep 14, 2012

Under construction
Bit tired. Its bean a long, busy but a fun week. More coffee and weekend with its "new" project can start again...
Tomorrow we will start to build the kitchen and four meters wide couch to our cottages living room. Last week the builders started to straighten the cottages groundwork. One of the corners had fallen quite badly,  now the ground is straight again.  Sad part is that our beautiful yard, or should I say the garden is a totally mess right now. More work... Buuuaah. Have a nice weekend!
P.S I am still looking for few winners for my coffee box giveaway...

***

Minulta kysyttiin pari viikkoa siten -mikä inspiroi? Ja vastasin -"työprojektit joissa pääsen toteuttamaaan itseäni ja luovat, hauskat ihmiset. Tämä viikko täyttää nuo kriteerit aika hyvin. Tosin tarvitsen aika paljon kahvia juuri nyt.
Huomisen "vapaa-aika" projekti on kiinnittää osa keittiökaapeista ja rakentaa runko mökin olkkariin tulevaan yli nelimetriseen laverisohvaan.
Työmiehet ovat myös käärineet hihansa. Mökin vajonnut perusta on nyt suoristettu ja palkit uusittu. Kuvassa on vielä ylimääräisiä palkkeja. Ensiviikolla salaojatkin ovat jo valmiina ja saunan korjaaminen voidaan aloittaa.
Remppamiehet ihmettelivät kun mökki ei ollut vielä sortunut. Vajoama oli niin paha. Tiesimme kyllä mitä ostimme, mökin jonka arvo on nolla, mutta eiköhän tästä kohta ihan kiva tule. Viikonloppuja!
P.S Muutama kahviboksin voittaja on vielä kateissa...

11 comments:

 1. Kuinka hieno toi uusi logo!!!! TOTA :D
  en oo ennen ajatellutkaan että siitä tulee tota.

  Ja teidän mökistä tulee kuolattavan kaunis.

  ReplyDelete
 2. Mutta mökin sisällä näyttää olevan jo lämmin henki...

  ReplyDelete
 3. Anonymous14/9/12

  Miten noin ihana rakennuksen arvo voi olla nolla?? :-O

  Tuollainenhan on helpohko korjata, juuri noin kun olette tehneet, kun palkeilla jo joka tapauksessa seisoi. On myös selkeän hengittävä alapohja ettei mitään vaurioita ole varmaankaan tullut...erikoista millaisia rakennuksia leimataan arvottomiksi kun sitten kiirerakentamisella on viimeiset kymmenen vuotta tehty oikeasti arvotonta tuubaa joiden hinnat kuitenkin on satoja tuhansia elle enemmänkin.

  Oi aikoja. :(

  Te sen sijaan olette onnekkaita kerrassaan! :)

  ReplyDelete
 4. Aivan upea mökkinne... koskahan sitä saadaan ihailla jostakin lehdestä :)

  Mistä muuten on tuo kiva seinälamppu makuuhuoneessa? Olet saattanut kertoakin mutta on mennyt multa ohi..

  ReplyDelete
 5. Anonymous14/9/12

  On sillä hirsirungollakin ihan rahassa mitattava arvo.

  Hienolta näyttää. On upeaa miten joku korjaa ja päivittää vanhaa sekä taidolla että tunteella tuhoamatta alkuperäistä fiilistä. Oma mökki on valitettavasti kostea lautamökki, joka on pakko korvata uudella. Ottaisin vanhan hirsirunkoisen mökin millä hetkellä tahansa tilalle!

  ReplyDelete
 6. Is looking really great!! enjoy your weekend!

  xx

  ReplyDelete
 7. Anonymous14/9/12

  Hieno idea tehdä string hyllyistä keittiön avohyllyt!!

  ReplyDelete
 8. Voi että ihana mökki, tuolla kyllä kelpaa lomia viettää.. Millä maalilla muuten maalasit esim. Ne lundian lipastot ja muutki valkoiset kalusteet mitä oot maalaillu? Ja maalasitko käsin vai ruiskulla? Kiitos jo etukäteen.

  ReplyDelete
 9. Ai ku näyttää lupaavalta! Etenkin nuo mökin pöydän tuolit kiinnittivät huomioni - ihanan ilmavat ja raikkaat :-)

  ReplyDelete
 10. LauraQ: Olen lopen kyllästynyt blogini nimeen. Jos aikoinaan, imetyshuuruissani olisin tiennyt että tämä äitiyslomani "hurahdus" jatkuisi yli 2 ja 1/2 vuotta, olisin miettinyt hieman tarkemmin tuon nimen ; ) Kiitos!

  Viivi: No, joissan kulmissa ; )

  Merja: Kiva lamppu on ihan Ikeasta. Katsotaan... Kiitos : )

  Anonyymi: Tämä on täysin hirsirunkoinen mökki mikä todellakin on ihan loistavaa. Kuulemma ekoja ruotsalaisvalmisteisia valmishirsimökkejä. Runko oli kuitenkin painunut niin pahasti että moni "normaali" olisi pelästynyt. Keittiön lattia esim. oli n. 5cm vinossa. Hirsien kunto oli kuitenkin moitteeton vaikkakin yleiskunto oli hieman nuhjuinen. Imuroin ja nypin varmaan litran kuolleita kärpäsiä ja hämähäkinseittiä täältä alkutöiksi ; ) Se on kyllä totta että moni vanha on paremmin valmistettu kun esim. 80-luvulla.

  Mariela: weekend is over but we enjoyed. Thank you!

  Anonyymi: En pääse Stringeistä eroon ; )

  Kata: Käsin maalasin, pienellä telalla ja pensselillä. Käytin maaleja mitä oli jäänyt jäljelle eli en muista. Suosittelen Empire-kalustemaalia, se kestää hieman kolhujakin.

  Mood: kiitos. Ne ovat vanhat, roskiksesta pelastetut ja kunnostetut Bertoiat.

  ReplyDelete
 11. Kiitos mökkikuvista. Sain niistä hyviä ideoita omankin hirsimökkihankinnan sisustamiseen. Aivan valkoiseksi ei viitsi hirsipintoja heti maalata, mutta hirsi tuntuu hivenen liian perinteiseltä sellaisenaan. Linjakkaalla mustalla ja valkoisella sisustuksella puupintaan näytti saavan sopivasti nykyaikaa. Mielenkiinnolla jään odottamaan millaisiin keittiökaappeihin päädytte. Kerrothan niistä aikanaan?

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!