o
o

Oct 29, 2012

* * *


The sun -I love it. Welcome back!
Stairs are nice but right now dirty, where is our cleaning lady? (me).
I am a freelancer and I right now I have bit time. It´s always like this, up and down. Now it´s slightly going down (the work situation) and so on wednesday morning I am packing my long johns (it´s damn cold out there) and my six years old son and we are heading to our cottage -just two of us. There is still plenty of work to do. I will send some greetings from there. 

***

Ylös alas, niin se menee. Työt siis. Nyt on rauhallista, yksi mielenkiintoinen remppakonsultointi mutta muuten, vähän väljää. Hitusen se aina ahdistaa. Yli 15-vuotta olen ollut yrittäjä / freelanceri ja näin se menee. Olen kuitenkin hitusen ylpeä siitä että olen pärjännyt aina näin. Ei lomakorvauksia, ei ylityölisiä saatika mitään työttömyys- tai sairaskorvauksia. Ylös alas, mutta aina joku pieni balanssi. 
Keskiviikkona pakkaan villahousut ja keskimmäisen lapseni ja matkaan saaristoon -mökille. Siellä on töitä. Päiväksi, pariksi tai viideksi päiväksi. En vielä tiedä. Poika on halunnut mökille -"vain minä ja sinä", nyt me mennään. Aika on luksusta. 

9 comments:

 1. Tervetuloa saaristoon! Lumimaisema odottaa. Ihanaa, että pystyt lähtemään mökille keskellä arkea lapsen kanssa. Se on sitä ansaittua luksusta yrittämisen vastuiden ja riskien vastapainoksi :) Pitäkää kivaa ja muistakaa vähän rentoutua välillä ;)
  Terkuin toinen yrittäjä, joka ei enää tarkene mennä mökille, vaikka siellä olisi hommia paljon. Tarttis hypätä nimittäin veneeseen. Mut sä voit lautalta vilkutella meidän mökkisaarelle, se on siitä etelään :D

  ReplyDelete
 2. Lilinna L: Tämä on luksusta, sellaista mitä säännöllinen, hyväpalkkainenkaan työ ei voi tuoda. Vapautta.
  Meidän pitää tehdä treffit joku päivä. Ehkä jo nyt, jos vain aikaa jää.
  Meillä on varmasti myös kylmä mökissä mutta ikävöin sitä jo niin että päätin lähteä. Tämä viikonloppu jäi menemättä. Olen myös luvannut pojalle tuon meidän yhteisen mökkiloman.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Treffataan ihmeessä :) Kävin paikallisella kirppiksellä viikonloppuna ja tuli mieleen sun Iduna-postaus, kun siellä oli vähän samanhenkinen ruskea keramiikkapytty, missä teksti "VOITA SMÖR". Sopis hyvin teidän mökille ;)
   Toivottavasti olette saaneet mökin lämpimäksi ja viihdytte syksyn pimeydessä.

   Delete
 3. Kuulostaa hyvältä! Aika on tosiaan luksusta ja siitä pitää osata nauttia täysin rinnoin silloin, kun sitä on. Sen olen minäkin huomannut tässä, vaikka olenkin vasta vähän aikaa freelancer-hommia tehnyt. Mukavaa laatuaikaa mökillä!

  ReplyDelete
 4. Kotilo: oli mukava nähdä, kivat oli kemut.
  Se vaatii opettelua. Lähtisin matkalle jos olisi varaa mutta nyt on onneksi tuo mökki jonne voi mennä "lomailemaan" eli tekemään sekalaisia remppatöitä.
  Akut myös latautuvat siellä ihan eri tahtiin kun täällä kotona. Kiitos!

  ReplyDelete
 5. ihanaa, kun on keskimmäiset..

  Nauttikaa!!

  ReplyDelete
 6. Kauniit portaat. Onko alkuperäiset?

  ReplyDelete
 7. onshore: on muuten paitsi harmaa pinta. Harmaa kumimatto asennettiin kun muutettiin tänne. Kerroksia on kolme ja nuo kierreportaat. Kunto nousee.

  ReplyDelete
 8. Liliana L: vasta huomen aamusta lähdetään. Katsotan saanko takan syttymään ; )

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!