o
o

Oct 27, 2012

Shine a light
To all renovator fans Belgian web shop Zangra which I just found. Great collection of vintage style lamps, switch systems, handles and knobs.

***

Remppamaanikoille tai vain pieneksi lisäksi sisustukseen. Löysin vahingossa Belgialaisen Zangra nettikaupan jonka välikoimassa on aika loistavia  lamppuja, tuollaisia kierrettyjä vintage sähköjohtoja, ovenkahvoja, nuppeja, katkaisimia ja vaikka mitä.

Onnea parhaille bloggareille ja omille suosikeillenikin eli Kotipalapelin Rillalle (Lukijoiden suosikki) ja Weekdayn Riikalle (Kaunein sisustusblogi). Paras blogi oli taidokkaasti tehty Parolan Asema.
Gloria-lehti jakoi eilen blogipalkintoja ja korot kopisivat ja fiilis oli loistava. Bloggari kollegoiden tapaaminen on aina  super hauskaa. Kiitos juhlista ja onnea voittajille!
Tällä hetkellä lehtitalot lähinnä vain irtisanoavat ihmisiä joten kiva että jaksavat kuitenkin muistaa meitä harrastelevia bloggareita tällaisilla tapahtumilla.

P.S Käykääpä allekirjoittamassa adressi Malmin kutojamummojen puolesta. Kehuin juuri olevani surkea Fb käyttäjä mutta pakkohan sitä oli jo liittyä mummojen tukisivulle.

7 comments:

 1. Ooh! Love the swaggy one!

  ReplyDelete
 2. Anonymous28/10/12

  Voittaneet blogit ovat minunkin suosikkilistallani mutta blogi jonka päivitykset tsekkaan aina ensimmäisenä on sinun blogisi. Tuota ajatusta vasten olin hieman pettynyt. Äänestykset tulevat ja menevät, tärkeintä lienee se arjen piristys mitä meille lukijoille tarjoatte, kiitos!

  ReplyDelete
 3. Benita: jep, me too. Sunny sunday to Sweden : )

  Anonyymi: Voi kiitos. Luulen että blogiani äänesti lähinnä äitini ja hänen 14 kaveria jotka eivät lue blogeja ;) Voittajat ovat huippuja ja "kansa" on puhunut. Kiva että bloggareita huomioidaan ja me pääsemme bilettämään. Älä ole pettynyt, minä en ainakaan ole : ) Aurinkoista sunnuntaita!

  ReplyDelete
 4. Anonymous29/10/12

  Hei,

  olisin kysynyt, mistä tuo edellisessä postauksessasi oleva ruskea sohvatyyny on? Kotinne on aivan ihana!

  t. Lukijasi

  ReplyDelete
 5. Hei lukijani: Se on H& M homesta, ovat vain valitettavasti jo loppuneet. Se ei ole ruskea, ehkä enemmänkin sellainen ruosteen oranssi.

  ReplyDelete
 6. Kiitos tästä vinkistä! Luultavasti oletkin tästä tietoinen, mutta laitanpa linkin varmuuden vuoksi hieman samanhenkiseen kotimaiseen kauppaan, jonka bongasin jokin aika sitten Pihkala-blogin kautta:
  http://www.domusclassica.com/

  Kiitos myös ihan mahtavasta blogistasi. Olen samaa mieltä yllä kirjoittaneen anonyymin kanssa, palkinnon olisit ansainnut.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!