o
o

Oct 22, 2012

Kids room & the viewMr Jones made a simple bed for our daughter. He is starting to be  a handy carpenter. Model is same like in this "day bed". Now the cottage´s kids room is totally ready. Basked under the bed is filled with kids clothes. Boys kingdom in the bunk bed. This is only 7 square metes but fine for three kids.
I love the view. Big rocks, ferns and berry bushes. I just makes me smile when I look at it.  

***

Herra Jones alkaa olla aika hyvä puuseppä. Lauantaiaamusta hän nikkaroi lastenhuoneeseen yksinkertaisen "kelluvan" laverisängyn joka toimii myös sohvana. Vasemmassa päässä on yksi jalka muuten tuo on kulmaraudoilla kiinni seinässä. Nyt lasten valtakunta on valmis. Kerrossänky on poikien. Kokoa huoneella n.7 neliötä ja hyvin tänne kaikki kolme mahtuvat. Lastenvaatteet ovat tuossa pärekorissa. 
Oma suosikkini on tuo näköala (valitettavasti salamalla kuvattuna). Siinä on jotain maagista, noissa kivissä, saniaisissa ja kalliossa joka aukeaa ylempänä. Tulee sellainen Muumimaailma fiilis.

13 comments:

 1. Onpas selkea ja raikas kokonaisuus!
  Mista muuten oot hommannut ton kerrossangyn?

  ReplyDelete
 2. No kyllä lasten kelpaa tuolla nähdä unia! Pärekori vaatteille on kiva idea, jos kaappitilaa ei oikein ole.

  ReplyDelete
 3. Anonymous22/10/12

  Olisi kiva kuulla mistä olet olet hankkunut tuo tekstiilit tuonne mökille?

  ReplyDelete
 4. Tibs: Huuto netistä. Tuo on vanha Niemen tehtaiden sänky. Kiitos : )

  Merja: Leluille sen tarkoitin mutta kun vaatteille ei ollut oikein tilaa tuli siitä "vaatekaappi".

  Le Trung Thanh: Thank you!

  Anonyymi: Kerrossängyn pellavat ovat H&M homen alesta ja toisessa sängyssä on Ikean ale pussilakana, juuri nyt. Vaihtelen tasaisesti. Tyynyt olen ommellut Eurokankaan kilopellavasta ja on mukana muutama kaupasta hankittukkin.

  ReplyDelete
 5. You've made your new place wonderful. I've really enjoyed watching you transform it. Well done - now enjoy!

  ReplyDelete
 6. you know that i really love your cottage.. :) every post about it is a new and inspiring surprise..sometimes i wish to know how does it look from outside? lovely day

  ReplyDelete
 7. Hei,

  Tuo vanerilinna on varmaankin se itse tekemäsi, jota on näkynyt aiemminkin kuvissa. Onko sitä mahdollista ostaa/tilata jostain?

  ReplyDelete
 8. Kickan & Conkers: Thank you Deborah : )

  matimuk: Here is few outside pictures plus how this looks before.
  http://www.timeoftheaquarius.com/2012/07/our-summer-cottage.html
  Next spring we will paint the houses, build a deck and new stairs.

  marlene: Joo, olen ne suunnitellut ja niitä oli myynnissä pikku pop up-kaupassani jonka suljin ajan puutteen vuoksi. Valitettavasti niitä ei ole enään jäljellä. Valmistus oli aika kallista ja hinta tuli yli 70€

  ReplyDelete
 9. Ihanalta näyttää teidän mökki!
  Tietää mistä Minnan ensikesänä varmasti löytää:))

  ReplyDelete
 10. Weekday: Oi mikä kuva susta. Ihana otsis. Mä muuutan tänne ;) Kiitos

  ReplyDelete
 11. mä niin rakastan teidän mökkiä!

  ReplyDelete
 12. Mä olen kanssa ottanut hyötykäyttöön pärekoreja, joita löytyy meidän vanhasta navetasta. Yksi on lasten lelukorina niiden huoneessa, yhteen kerään omat likapyykit makuuhuoneessa, yhdessä kulkee kirppiskamat kätevästi edestakaisin.
  Pärekorit on kai olleet aika monessa käytössä aikanaan maataloissa. On niin monen näköistä ja kokoista meilläkin. Ja isoin on todella ISO, siitä sais melkein varavuoteen lapselle ;)

  Tiina

  ReplyDelete
 13. Maitolaiturin Kyllikit: tuon ison ostin ihan roudaamiseen (kuvausrekvisiitan), siitä se päätyi kuvausrekvisiitaksi ja siitä mökille, ensi leluille ja nyt vaatteille. Joku uusi käyttö sille taas tulee kun löysin tuonne sangyn alle uuden vuodevaatelaatikon kierrätyskeskuksesta. Viikonloppuja!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!