o
o

Oct 23, 2012

lll

Few pictures from last weekend. Now I have some pillow covers and I change the kelim rug hanging on the wall. Shelf I found from the Recycle Center ( a place here in Helsinki where people can dump things they don´t need). I just paint it to white. 
Here are few before pictures from the kids room and living room. 
I want a new camera. I am so bored with my lousy pictures. 

***

Pari räpsyä vielä viime viikonlopulta. 
Tyynyihin ompelin pellavapäälliset Eurokankaan kilopellavasta. Sinapinkeltaiset tyynyt ovat Tikausta. Seinähylly löytyi -yllätys yllätys, kierrätyskeskuksesta. Maalasin vain  kulahtaneen pinnan valkoiseksi.
Mustavalkoinen täkänä, joka tuossa vielä hetki sitten roikkui, päätyi rullalle autotalliin ja seinälle tuli tuo vanha kamelipeitto. Jos joku tällä hetkellä tökkii niin kaikki mustavalkoiset yhdistelmät. Sitä on kai liikaa kotona.  Saa nähdä miltä tämä ensi kesänä näyttää... Tässä on pari kuvaa mökistä ennen. Toinen on tuo lasten huone ja toinen tämä olohuone.
Nyt pitää alkaa säästämään vielä uuteen kameraan. Alan olla niin totaalisen kypsä kuvieni laatuun. Ainakin parempi linssi pitäisi hankkia.

5 comments:

 1. Tätä teidän mökkiprojektia on ollut ihan mahtavaa seurata, juuri tuon tyylisen mökin itsekin unelmissani omistaisin. Sun kuvissa ei ole mitään vikaa myöskään. :) Kiitos kivasta blogista!

  ReplyDelete
 2. Anonymous25/10/12

  Musta-valko-harmaa alkaa kieltämättä olla joka lehden ja kodin tyyli. Punainen seinävaate tuo kivasti särmää stailattuun ympäristöön. Mauttomuudet ja tyylirikot ovat mielestäni nykyisin vaativampaa, mielenkiintoisempaa ja omaperäisempää sisustamista.

  Mökkinne on kaunis!

  Lea

  ReplyDelete
 3. Lea: liian tyylikäs on usein kliinistä. Oma kotini on täynnä tuota musta-valko-harmaata ja kaipaan sen rinnalle jotain tyystin muuta. Kiitos ja hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
 4. Anonymous26/10/12

  Vaikka tykkään mökistänne nyt täpöillä ja se on übertrendikäs ynnä muuta, niin noissa edellisten omistajien kalusteissa ja tilassa silloin ennen tunnelman lämpökertoimet kyllä ovat ihan eri lukemissa.

  Mut ymmärrän tietenkin että tuo viileän kliininen, lavastuksenomainen linja on teidän haluama ja kaunishan se on, visuaalinen viimeisen päälle. Elämän maku..no jaa, se siitä ainakin kuvissa puuttuu kokonaan. Olisiko niin että kun olet äärimmäisen taitava stailaaja, kuvat näyttävät ammattimaisilta kontra oikeat perhe-elämäkuvat. :)

  ReplyDelete
 5. Anonyymi: Kiitos fiksusta kommentista / mielipiteestä. Elämä on se mitä jätän yksityisyyden taakse ; ) Blogin on tarkoitus olla vain sisustusblogi eikä arkku omaan elämääni. Kyllä kolme lastamme tänne saa sen "elämän maun" Ne oikeat ja aidon kuvat jätän perhealbumiin.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!