o
o

Oct 31, 2012

Logs for the winterFirst I bought this Showroom Finland´s log rack (called Mixrack) to our cottage´s sauna but I think it´s also nice here at home. Now I just need more logs. I must prepare for the winter... Soon it´s here. I just need more logs. Maybe I´ll just knock down few birches from our cottages.
Now towards archipelagoes with my son, yay!

***

Kuulun sellaiseen harmaavarpusten kerhoon. Ostan mielelläni saman paidan kahdessa eri "värissä". Musta ja harmaa... Nyt lähes sama tauti on tarttunut sisustukseenkin. Ensin hankin tämän Showroom Finlandin Mixrackin mökille ja nyt vielä kotiin. Sopivan eleetöön ja kotimaista on kiva aina suosia.
Hitto, nyt pitää vain hamstrata halkoja lisää, tuossa on kaikki eikä se todellakaan riitä talvelle. Ehkä täytyy kaataa mökiltä pari ruippanaa koivua, tai tilata halkomotti pihaan. Enkä vähän helpompi vaihtoehto.
Nyt autoon ja matkaan kohti saaristoa.

6 comments:

 1. I really like that log rack, so nice!

  ReplyDelete
 2. Olen tuota joskus katsellut Stockalla, tykkään kovasti! Harkitsen vakavasti joko tuota tai Artekin Kantoa lehtitelineeksi, mutta en ole vielä päättänyt kumpi olisi kivempi :)

  ReplyDelete
 3. Sini: Kanto on kiva, se oli tässä ennen mutta käyttökokemuksista voin sanoa sen verran että se tuhriintuu käytössä aika nopeasti toisin kun tämä. Kanto siirtyi alas lehtitelineeksi siinä se toimii paremmin. Kesällä, tämä varmaan muuttaa maalle.
  Niin ja tämä taitaa olla puolet halvempi. Kannon ostin aikoinaan jostain alesta.

  ReplyDelete
 4. so simple..so beautiful..

  ReplyDelete
 5. Ei taida ehtiä koivuhalot kuivua ennen talvea.
  Tekisi niin mieleni ostaa myös tuo mixrack, se on niin simppelin kaunis ja oikeastaan tarvitsisin lehtitelineen.

  ReplyDelete
 6. onshore: ei kuivu, vajassakin olevat ovat kosteita, niin sateinen on ollut syksy. Tästä tulee kesäksi hyvä lehtiteline, pidän aina näistä monikäyttöisistä huonekkaluista/ tavaroista.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!